UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primjer nije dobar jer je Novak gubio 3. mjesto a Premijer liga ne gubi prvo mjesto vec godinama...to su znacajne razlike...znaci da nijesu samo nijanse u pitanju...
Al je Novak i osvajao drugo mesto isto toliko koliko je i gubio treće ... Za mene su to nijanse ... Nije nijansa kad Federer godinama ubedljivo drži prvo mesto, ali mi je nijansa ako je on godinama tik ispred Nadala ...

Sto se tice gledanosti, ja sam bio veoma precizan... Rekao sam u tim okvirima...a jasno je da su u pitanju svjetski... Farma je mozda gledana ali samo u ovom podrucju(ja je npr. nijednom nijesam pogledao)...
Ja sam dao reciprocitet, Srbiju sam stavio u kontekst sveta, meni je ovo područje bilo ciljna grupa ... Kao što si ti postavio okvir, tako sam i ja, a odnos poređenja unutar njega je isti ...

Liga sampiona ne smije biti mjerilo za negativne rezultate...jer cesto sreca zna da presudi(za sada ne znamo kako se sreca rasporedjuje...da li pravedno ili ne?!)...
Znam i ja to, i to je i moja poenta, da fudbal nije egzaktna nauka i da se ništa ne može sa sigurnošću predvideti ... Spurs kaže da bi Aston Vila sigurno igrala drugi krug, a ja ne znam na osnovu čega je nastala ta sigurnost kad je fudbal nepredvidiv ... Naravno, postoje i situacije kad je ta sigurnost opravdano na većem nivou, ali ovo o čemu smo pričali nije među tim situacijama ... Nije isto kad neko kaže Čelsi bi sigurno pobedio Ćezenu, ili engleski klub bi osvojio Kup Uefa samo kad bi ga to interesovalo ... Ova prva tvrdnja ima veću sigurnost, i lakše ju je postaviti ...

Ja tebi ne pricam da pricas gluposti...nego se samo zamislim i kazem u sebi: ``Pa mozda covjek i ima pravo...``, i onda analiziram sta si rekao i sa time se slozim ili ne...ali nikad to ne kvalifikujem kao glupost jer te toliko postujem(postujem te toliko da smatram da ne pricas gluposti)...
Slobodno reci ako to i jeste glupost, ako nema nekih osnova, i ako ju je nemoguće odrediti a ja to pokušavam da odredim i još sam ubeđen u to ... Ja neću sa sigurnošću reći da je glupost ako ti kažeš Teri je najbolji odbrambeni na svetu, nego ćemo proanalizirati i potvrditi ili promeniti stavove ... To se i može odrediti uz sveobuhvatnu analizu ... Ali neke stvari nema smisla razmatrati i tvrditi ... A jačina Premier lige u odnosu na Primeru nije među tim stvarima, koje su sigurne i skoro apsolutne ...

Ti hoces da kazes da ne bi kupio igrace te klase da imas novca(i da si na mjestu vlasnika kluba) a da su ti neophodni(mozda i ne bi...ali bi bio cicija i covjek koji je nezainteresovan za svoj klub)?!
Pa bih, i zato i kažem da Čelsi jeste kupio svoje titule ... Ne u smislu da je potplatio koga, nego da je parama ubrzao taj proces ... Ne možeš ti reći da je Čelsi osvojio titulu jer ju je zaslužio, nego moraš dodati da ju je zaslužio jer je najviše uložio ... I to je potpuno legalna zasluga, nemam ja ništa protiv toga ... Može da mi se ne sviđa, ali ne mogu da osporim ...

Nijednom je nijesmo osvojili zato sto je bila pretplacena za iste timove... Samo se nekoliko cuda desilo u LS pa da pobjednik bude neko potpuno neocekivan(Celzi nije bio te srece u to vrijeme)...
Pratio si Ligu sampiona ovih godina tako da tvoja sala i nije na mjestu... Ne bismo mi uopste toliko cekali da je sve posteno...ali moramo da se navikavamo na stvari na koje se ne treba navikavati...

Normalno da prozivam... Jedan od velikih razloga zasto sam i zavolio Celzi je bio taj sto je bio borben klub koji nije bio poznat po trofejima vec po srcu... Muka mi je od istih klubova koji zauzimaju iste pozicije... Vrijeme je za smjenu...
Tako da sam uz Borusiju, Salke, Betis, Sampdoriju, Aston Vilu, Totenhem...a ne uz Real, Mancester...

Za 100 godina ulaganja osvojiti 3 Lige sampiona...i za 10 godina ulaganja ne osvojiti nijednu... Mi u svakom slucaju bolje stojimo...

P.S. Nijesam ni ja mriztelj Intera...naprotiv...;)

Prvo Grizli da ti kazem,sto i sam znas,da ja simpatisem Celzi u Engleskoj,zgotivio sam ih zbog Murinja i zbog toga sto su svi poceli da mrze Celzi kad je dosao Abramovic na celo kluba...Muka mi je bilo onih navijaca koji kao mrze Cezli jer trose puno para,a klubovi za koje ti ljudi navijaju isto trose ogromne kolicine novca,ali kao njima je to dozvoljeno...Smesna prica ja tu apsolutno drzim vasu stranu

Sto se tice toga da li je sve bilo posteno slazem se da vas je sudija ostetio protiv Barse u revansu 2009,tada je to zaista uticalo na to koji ce tim ici u finale...

Sad sto se tice ovog da Celzi stoji bolje od Intera...To ne moze biti istina Grizli,jer ako tako gledas onda Celzi stoji bolje od vecina klubova koji su osvajali Ligu sampiona...A onda isto tako mozes da kazes da recimo jedan Blekburn stoji bolje i od Celzija i od svih ostalih,jer eto oni su ulagali jos manje para nego Celzi i isto nisu bili sampioni Evrope...Logika ti je potpuno pogresna...
...
Ne moze Celzi biti uspesniji od recimo Intera,ako Inter ima tri osvojene Lige sampiona a Celzi nijednu...

Ja recimo mogu da se slozim da je Celzi bio konstantiniji i bolji od Intera u prethodnim ciklusima Lige sampiona,naravno govorim za period od 2003,ali slaba je vajda Celziju od toga kad nisu uzeli zasad LS...A Inter jeste i to upravo eliminisavsi na tom putu Celzi...

Ja vam iskreno zelim sve najbolje i da uzmete tu LS,jer po meni Celzi je ekipa koja je definitivno zasluzila da osvoji taj trofej...A nije osvojila zbog spleta losih okolnosti po njih...

Zreb-u-Nionu-2011.jpg

Parovi 1/16 finala UEFA Lige Evrope:

1. Napoli - Viljareal
2. Glazgov Rendžers - Sporting
3. Sparta - Liverpul
4. Anderleht - Ajaks
5. Leh - Braga
6. Bešiktaš - Dinamo Kijev
7. Bazel - Spartak Moskva
8. Jang Bojs - Zenit
9. Aris - Mančester siti
10. PAOK - CSKA Moskva
11. Sevilja - Porto
12. Rubin - Tvente
13. Lil - PSV
14. Benfika - Štutgart
15. BATE Borisov- Pari Sen Žermen
16. Metalist - Bajer

Nezahvalno je bilo šta ovde prognozirati, ali mislim da su Marsej i Kopenhagen svoje završili. U ostalim mečevima je sve otvoreno.

Roma - Šahtjor: Roma u početku sezone dosta slabo igrala, polako izlaze iz krize, beleže promenljive rezultate, s obzirom na igrački potencijal kojim raspolažu. Pobeđivali su derbije, a male utakmice razočarali. Očekuje se da će da zbiju redove na proleće. Šahtjor je do sada bio u vrhuncu, sve im je išlo, ali treba očekivati da će pasti. Veću šansu dajem Romi.

Valensija - Šalke: Valensija dosta dobro gazi ove godine, međutim to je dosta mlad tim, tako da pitanje je kontinuiteta dobrih igara. Šalke, očekuje da krenu. Pola pola za prolaz.

Milan - Totenhem: Milan ove godine igra vrhunski, mada ne čudi kakve igrače imaju. Totenhem takođe, biće dosta taktiziranja i igre na rezultat.

Inter - Bajern: Definitvno utakmica po mom ukusu i od koje najviše očekujem, jer obe ekipe su trenutno u katastrofalnoj formi, a na proleće imam osećaj da će prosto da eksplodiraju. Pobednik ide do finala, ubeđen sam.

Lijon - Real: Većina bi volela da ih Lijon ponovo izbaci, ali teško je to ponoviti.

Arsenal - Barselona: Ukoliko Arsenal kupi pravog golmana i ako ih povrede zaobiđu mogu da se nose sa Barsom.

Roma-Šahtjar ovde je tezko bilo sta prognozirati. Ipak Roma je favorit mada Ukrajincima je prednost sto revanš igraju kod kuce pa ako na prvoj utakmici izbore pozitivan rezultat mogu da prvi put u svojoj istoriji prodju mdju najboljih 8 u Evropi.

Inter-Bayern Bayern ce sigurno podici svoju formu ali za Inter nisam siguran. Mala prednsot za bavarce.

Marseille-Mancester Ovu drugi jesu favoriti mada Marseille bi mogo ovde da pomrsi racune crvenim vragovima.

Arsenal-Barca Najlepši par za gledanje mada male su sanse da Arsenal iznenadi.

Lyon-Real Real ce kamatom naplatiti Lyonu za proslogodisnje ispadanje. Lyon ce u revansu proci ko Axuere.

Milan-Totenhem Bice to sjajna tekma, Milan blagi favorit, Engleza ce biti pun ***** u Milanu. Sve spremno za vrhunski sprektakel.

Kopenhagen-Celzi Da se ovaj dvomec igra sada Danci bi imali velike sanse ovako Celzi ce se dici pa ne bi smeo da ima problema.

Valencia-Salke i ovo ce biti odlicna utakmica.Tipujem na Salke.

Termini za utakmice Lige Sampiona:

15.02.2011
Milan-Tottenham
Valencia-Schalke

16.02.2011
Roma-Shakhtar
Arsenal-Barcelona

22.02.2011
Kobenhavn-Chelsea
Lyon-Real Madrid

23.02.2011
Marseille-Man Utd
Inter-Bayern

Sve u svemu bice uzivancija.... :)

Leeeeeeee

A1 Roma-Sahtjor
A2 Milan-Totenhem
A3 Valensija-Salke
A4 Inter-Bajern

B1 Lion-Real
B2 Arsenal-Barselona
B3 Marsej-Mancester
B4 Kopenhagen-Celzi

1/4
A1-A2 A3-A4
B1-B2 B3-B4

1/2
pobednici A
pobednici B

Ako izbacimo Milan imamo otvoren put ka finalu :)

Poslednja izmena:
NEMA KAZNE ZA GATUZA!
Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je da progleda kroz prste fudbaleru Milana Đenaru Gatuzu pošto ga neće kazniti zbog fizičkog nasrtaja na pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana.
Gatuzo je posle utakmice Milan - Totenhem (0:1) udario glavom Džordana nakon čega se stvorila gužva, a nasilnički se ponašao potom i ispred svlačionice Engleza.
Portparol UEFA-e rekao je da je Gatuzov nasrtaj manji od prekršaja za koji se izriče suspenzija od jednog meča zabrane.
Ipak, određena kazna biće izrečena Italijanu u ponedeljak, ali se ona neće odnositi na zabranu nastupanja u Ligi šampiona ili nekom drugom takmičenju, već će najverovatnije biti finansijske prirode.

NEMA KAZNE ZA GATUZA!
Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je da progleda kroz prste fudbaleru Milana Đenaru Gatuzu pošto ga neće kazniti zbog fizičkog nasrtaja na pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana.
Gatuzo je posle utakmice Milan - Totenhem (0:1) udario glavom Džordana nakon čega se stvorila gužva, a nasilnički se ponašao potom i ispred svlačionice Engleza.
Portparol UEFA-e rekao je da je Gatuzov nasrtaj manji od prekršaja za koji se izriče suspenzija od jednog meča zabrane.
Ipak, određena kazna biće izrečena Italijanu u ponedeljak, ali se ona neće odnositi na zabranu nastupanja u Ligi šampiona ili nekom drugom takmičenju, već će najverovatnije biti finansijske prirode.

Kako bese onaj transparent zvezde:
MAFIOZE kako bese be... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back