UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Navijam za NEBARSELONU
pasillo-barcelona-real-madrid.jpg
balanza.jpg
ads305zqe7.jpg

Realno,tu ce biti klanje izmedju Mancestera i Barselone.Licno,navijam za Arsenal,ali tesko da ce uspeti protiv Barse,pre svega jer imaju dosta povredjenih igraca.E sad,Mancester sa Runijem i Mancester bez Runija,su dve dijametralno suprotne ekipe,a Barsa je uvek Barsa,tako da malu prednost dajem Spancima ove sezone

Poslednja izmena:
Ja sam tek skoro prvi put cuo za CSKA, i to onako, usput, zbog Krasica.Nikad nisam video njihovu igru i tu nemogu nishta da kazem.Samo sam video da je u LS ! xD :D :)

Њихова игра се своди на то да ставе 10 играча у свој шеснаестерац и гурну Красића напред и све што покушавају је преко контранапада.

Mislim da će Barsa. Ali i Inter i Mančester imaju pristojne šanse.

Ostaje ovo što sam napisao, ali mi je sada nešto palo na pamet. Bajern se nezasluženo provukao protiv Fiorentine. E sad, tako se i Danska provukla na ono evropsko prvenstvo (kada su upali umesto nas) i osvojila. Zato imam neki osećaj da će se ti ponoviti ili da će stići do finala. Svakako nemaju loš tim + nemački mentalitet u fudbalu + ova sreća koja ih prati. Večeras navijam za Arsenal i CSKA. Barsu mrzim u svim sportovima od onog meča sa Partizanom (kad su se žalili na regularnu Partizanovu pobedu, odnosno njih regularni poraz), a Inter nikada nisam voleo.

Realno,tu ce biti klanje izmedju Mancestera i Barselone.Licno,navijam za Arsenal,ali tesko da ce uspeti protiv Barse,pre svega jer imaju dosta povredjenih igraca.E sad,Mancester sa Runijem i Mancester bez Runija,su dve dijametralno suprotne ekipe,a Barsa je uvek Barsa,tako da malu prednost dajem Spancima ove sezone

Runi ce po svemu sudeci biti spreman za revans.

Zez.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/176036/Runi-definitivno-ne-igra-protiv-Bajerna

Poslednja izmena:
ЦСКА је први од ових 8 тимова који је остао без шансе за освајање Лиге шампиона, губе 1:0 у Москви, значи треба им 3 гола за пролаз што је против неког италијанског тима немогуће.

ЦСКА је први од ових 8 тимова који је остао без шансе за освајање Лиге шампиона, губе 1:0 у Москви, значи треба им 3 гола за пролаз што је против неког италијанског тима немогуће.

:rotf::rotf:Rodjace jel se ti zajeebavas ili stvarno nemas blage veze o fudbalu.
Postu su izgubili prvi mec 1:0, i moja baba zna da im treba 2 gola a ne 3 za prolaz u SF:hahaha:

:rotf::rotf:Rodjace jel se ti zajeebavas ili stvarno nemas blage veze o fudbalu.
Postu su izgubili prvi mec 1:0, i moja baba zna da im treba 2 gola a ne 3 za prolaz u SF:hahaha:

Један гол су примили у Милану, један сад у Москви, не вреде им сад ни два гола због правила гола више у гостима.

Нема ни Арсенал много шансе без Фабрегаса, Аршавина и Ван Персија. Не знам да ли ће играти Насри, али једино што могу да покушају је да играју дефанзивно, да извуку Барсу напред па да пробају из контре дати један гол.

Ja mislim da moraju da napadaju konstantno kako znaju i umeju, jer ako se budu mnogo branili, Barsa će mnogo napadati, što znači da će imati mnogo šuteva na gol, a od tih će bar jedan ući, a sumnjam da Arsenal može da da dva gola.

Ja mislim da moraju da napadaju konstantno kako znaju i umeju, jer ako se budu mnogo branili, Barsa će mnogo napadati, što znači da će imati mnogo šuteva na gol, a od tih će bar jedan ući, a sumnjam da Arsenal može da da dva gola.

Да је Арсенал играо дефанзивно, сад би било 0:0 или 0:1 јер са бункером у шеснаестерцу Меси не бих могао овако да се размахне.

*Ne bi. :)
Pa Arsenal je morao da krene kad-tad. Da je sada 0:0, u drugo poluvreme bi bilo isto kao prvo. Izgleda da je Barsa ipak prevelik zalogaj za Arsenal, koji je, doduše, prilično oslabljen, ali ni Barsa ne igra u najjačem sastavu. Videćemo u drugom poluvremenu, ali mislim da će na kraju biti 3:2.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back