UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto se tice danasnjih parova, meni ce biti interesantna utakmica Dinamo Zagreb - Ajaks, ako im Ajax vrati milo za drago ono izbacivanje od pre godinu dve i uvalja im 3+ komada:mrgreen:, u suprotnom mi nece biti interesantna
mene interesuje da vidim sta moze CSKA i koliko ce sutra Bate pokazati protiv Milana

PS: 8-Mile RD hvala ti sto brises moje postove, demokratija na delu nema sta

Ovi postovi ne samo sto nemaju veze sa temom nego si promasio i pdf, i potenciras svadju bez potrebe.

Jel imas ti neki post ili temu a da nije vezana za SFRJ ? Okani se covece hrvata i gledaj svoj klub

Naravno da bi voleo da dinamo ispadne a da im Miki uvali 3 komada u sred Zagreba

@Borac Banjaluka

Zbog takvih kao ti sramota me nekad sto sam Srbin. Definitivno smo najvece naivcine koje postoje, verujem da ovoliko nisi komentarisao ni Partizan prosle sezone kao dinamo ove. Medjutim nesto ne razumem - ako volis da siris "bratsku ljubav" zasto onda uvek istices Republiku Srpsku a ne BIH ?

Kakav problem ? Samo skrecem coveku paznju da mu je vecina postova i tema vezana za SFRJ. Dok njihovi navijaci na tribinama pevaju "Srbe na vrbe" i iznose parole gde velicaju ubice Srba, za to vreme neki jugonostalgicni Srbi prate dinamo i hajduk

"Fudbalski stadioni na Ex Yu prostorima"

"Fudbalska liga SFRJ - o svemu po malo"

Nesto mi ne odajes utisak coveka koji ne zeli Ex Yu ligu. Ma radi sta hoces bas me briga, Srbima je u krvi da budu naivni i da svako manipulise njima. Ne mogu ja da ispravljam krive Drine

Uf kakav meč na Maksimiru onaj Ajks tačno ne zna dati gol, fulili su jedno 7 šansi, Dinamo 3 zicera. Po meni mnogo bolji meč neko Mančester - Viljareal. Ne znam da li je čak i penal bio za Ajaks, sudija ništa nije pokazao ali bilo je jako blizo.

Ne znam šta prenosi RTS ali ako niste gledali poslije prodora i centaršuta Kolarova, Viljareal zabio auto gol

Evo ga 1:0, za Ajax

Poslednja izmena:
Hahahaha daj molim te postedi me tih predrasuda "italijani igraju ruzan fudbal, holandjani uvek igraju lepo itd"

Da pratis malo fudbal znao bi kakva je ekipa Napoli recimo, imaju jedan od najboljih napada na svetu. Napoli - Bajern je definitivno najbolja utakmica ne samo kola, vec cele prve faze.

Ko umesto Lavecija, Hamsika, Kavanija, Robena, Riberija, Gomeza zeli da gleda Ajaks i dinamo zagreb niko mu ne brani, mazohizam je uvek bio prisutan na ovim prostorima

to nije predrasuda to je cista realnost,evo videli smo poslednje kolo u Italiji ziva bruka 5 golova......prosek golova u holandiji ti je za 1 ceo vise nego u italiji.....da si se ti malo udubio u igru napolija video bi da se njihova igra bazirala prosle godine 90% na kontra napadima.......nisam ja ni rekao da dinamo-ajax treba da bude najzanimljivija utakmica vec da nije monotona kako je zelis predstaviti,za potpunu monotoniju izvolte do Lila da vidis kako gnjavatori sa cizme sikaniraju igru......
To sto ti gledas igrace po imenima je tvoja stvar.....danas npr nismo videli puno od tog tvog Kavanija i Hamsika mec je u nekim fazama bio jako depresivan usled taktike koja je ugusila fudbal,dok na maksimiru nije bilo tako igralo se tecno i zivahno i bilo niza sansi......ajax ne odustaje od svoje igre i to mi se svidja jedino fali da se vezni red bolje poveze.....napoli i bajern bi u medjusobnom duelu dobili Ajax ali da li bi pruzili partiju za oko ne bi naravno pogotovo ne ovi prvi

decko je pokazao da nije za reprezentaciju
nama ne trebaju ovi sto znaju da igraju, nama trebaju invalidi i diletanti

nasa skola fudbala uveliko stvara takve.....koliko samo neproduktivnih igraca ima u svakoj selekciji i to sve zato sto ne znaju na koje mesto da ih stave(nisu ni za jedno) pa onda cepaj na zadnjeg veznog.......imamo milion takvih beskorisnih igraca cija je glavna uloga da stoje na 45 m od gola (naravno po defniciji srpskog zadnjeg veznog) prime loptu i vrate je golmanu i tako u nedogled mnogo puta

Zasto najneinteresantnija?Pa holandski fudbal je mnogo mnogo zanimljiviji od npr italijanskog uvek ima dosta golova uzivanje je gledati jednostavnu i leprsavu igru njihovih klubova koji sa ne bas velikim budzetom igraju onako solidno bar za oko lepo

Skroz nezanimljiva utakmica je bila Dinamo - Ajax, gledao sam malo, isto i Ocelul - MUFC...

da jako nezanimljiva sa 40-ak šuteva na gol, dvije stative, dva gola, mnoštvo akcija ajaxa kao iz fudbalskih udžbenika, tačno se zna ko kuda trči...

Daj nemoj pričati, ono je bilo gore od Italijanskog fudbala, možda je Ajax uspeo da napravi par dobrih prilika, al' to je sve, nije bilo uzbuđenje, ništa, gledao sam dobar deo prvog poluvremena i nisam mogao više, samo dodavanja, onda Ajax krene ka napadu i vrati golmanu nazad, tu je sve jasno, menja se...

da jako nezanimljiva sa 40-ak šuteva na gol, dvije stative, dva gola, mnoštvo akcija ajaxa kao iz fudbalskih udžbenika, tačno se zna ko kuda trči...

Ja mislim da bi tebi i Dinamo Zagreb - Bate Borisov bilo isto najzanimljivije :)

Hvala, ali dosta mi je sto navijam za jednu amatersku ekipu, ne moram sad i da gledam drugu a sve pod izgovorom bratstva i jedinstva

Ma yebeš ti ove naše igrače. Njima bi polusezona trebala trajati 2 mjeseca. Oni su umorni:roll:....3 ozbiljne tekme i oni su već za zimsku stanku....
Ajax nas je ubio, a 6 kola nikog nemre dobit:dash:...onaj Sulejmani nas je satro...stvarno ste konji da vam ne igra u repki:dontunderstand:

Ozbiljni igrači igraju 30-50 jakih tekmi godišnje

Ma yebeš ti ove naše igrače. Njima bi polusezona trebala trajati 2 mjeseca. Oni su umorni:roll:....3 ozbiljne tekme i oni su već za zimsku stanku....
Ajax nas je ubio, a 6 kola nikog nemre dobit:dash:...onaj Sulejmani nas je satro...stvarno ste konji da vam ne igra u repki:dontunderstand:

Ozbiljni igrači igraju 30-50 jakih tekmi godišnje

Tako nekako, ma rezultati pokazuju da se ovdje igra najlošiji fudbal u Evropi, uz Farska ostrva, Maltu i još pokoju egzotičnu zemlju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back