UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije baš isto, uspoređivati klub kojej dboiju irski prvaci i klub koji svake godine ima sve veći proračun (ok, diskutabilno je kako i na koji način) ne bi baš uspoređivao.

Pre utakmice mirisalo je u vazduhu da ce Partizan biti izbacen zbog lose politike kluba, igrali smo ligu sampiona a i pored toga su rasprodali sve vazne igrace a dovodili skart. Sad se polako sredjujemo jer se oslanjamo na igrace iz nase skole

A vi kupujete igrace od po 2-3 miliona evra i opet ga ispusite svake godine. I da, mi smo prezimeli u Evropi 2005. (bliska proslost) kad smo stigli do 16 najboljih u kupu UEFA, a vi ste poslednji put prezimeli pre 50 godina

Ajmo malo aktivnosti na temi,daanas se nastavlja Liga Sampiona..Evo i parova:

Napoli-Mancester Siti
Bajern Minhen-Viljareal
Trabzon-Inter
CSKA Moskva-Lil
Mancester Junajted-Benfika
Ocelul Galac-Bazel
Real Madrid-Dinamo Zagreb
Lion-Ajaks

Au covece samo sto je pocela utakmica Dinamo ga vec primio u guzu. Kako mi se cini silovanje im ne gine u Madridu.

EDIT:

8 minut 2:0. I lepo sam hteo da igram 5+ a budala stavim samo 4+ kao bice dosta...

EDIT:

Kuku 9 minut vec 3:0. Ovo ce biti istorijska utakmica kako mi se cini.

Poslednja izmena:
Dobro prodjose na kraju, kako je moglo da bude.

Da znas. Opustili se na kraju, nisu hteli da ih dovrse. Mene vise zanima kako ce proci protiv Ajaksa. Ajaks kod kuce igra jako efikasno ove sezone a Holandjani ne prastaju i kad krenu da pune nemilosrdni su. Gledaju da ponize protivnika do kraja a kakva je razlika klubova sa balkana i velikih evropskih sva je prilika da ce biti jos jedna katastrofa.

Da znas. Opustili se na kraju, nisu hteli da ih dovrse. Mene vise zanima kako ce proci protiv Ajaksa. Ajaks kod kuce igra jako efikasno ove sezone a Holandjani ne prastaju i kad krenu da pune nemilosrdni su. Gledaju da ponize protivnika do kraja a kakva je razlika klubova sa balkana i velikih evropskih sva je prilika da ce biti jos jedna katastrofa.

Pa igrali su sa Ajaksom u proslom kolu i izgubili 4-0. Imaju jos jednu utakmicu, protiv Liona u Zagrebu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back