UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:think: Ako se ne varam, Gvardiola ih je preuzeo sredinom 2008, tako da im je bio dobrih godinu dana trener do tog finala superkupa.
Ne varaš se naravno, moja greška, nešto sam prevideo ...

Naravno da imaju vece sanse od sahtjora, al nesto ne verujem da ce da im prave malu decu na terenu, jer im ti istocnoevropski klubovi izgleda ne leze bas(primeri: Rubin Kazan, i to finale superkupa)
Ni ja ne verujem da će da im prave malu decu (jer se protivnička igra na Kamp Nou ograničava na sopstvenih 30 metara), ali verujem da neće imati većih problema da eliminišu Šahtjor, jer ovo je druga faza LŠ, gde Barsa ne sme da kalkluše ... 10% Šahtjorovih je čisto radi estetike :D ...

cirkus, da nije ovako bitna tekma dupe bih dao da je nameshteno, ovako samo vidim da je inter smeshna ekipa.
Mada se to videlo i protiv Milana.
jedva chekam chelsea.

Nisu smesna ekipa, vec je nekako doslo do zasicenja, to se videlo vec na pocetku sezone. Iako su osvojili LS, nisu ne pojacali. Milito van forme i bio povredjen, Cezar isto, Maikon hteo da ode pa nije... Trebala su im osvezenja, ovako ne ide. A da, plus retard trener.

Da ali cinjenica je da su igrali bez jednog igraca od 15-og minuta.
Ne bi im pomoglo ni da je Krauč ostao na terenu (mogu misliti šta bi bilo da se ovo desilo protiv Barse, iako je isključenje opravdano), jer je Real za dve klase bolja ekipa od Totenhema ... Osim Bejla, niko iz Totenhema ne može da se nosi sa Murinjovim igračima, a Bejl nije Maradona pa da sam nosi prosečnu ekipu do vrha ...

Ne lupaj, Totenhem itekako ima kvalitetne igrace : Modric, Lenon, Defo, Van der Vart, Galas, Ekoto, Kranjcar.............sad jbga sto su usli u jedan slabiji period i sta su u krizi.

Ali danas su zasluzeno izgubili (iako su gotovo ceo mec igrali sa igracem manje), kao ekipa delovali su totalno bezopasno i bezidejno. (verovatno ih je malo i rano primljeni gol poremetio)
Mada igrali su dobro u LS i kao debitanti usli medju 8 sto je odlican uspeh ali ipak mislim da su mogli i vise, mada opet taj Totenhem jednostavno nije klub za velika dela, oni su uvek igrali lep fudbal i uvek ce igrati lep fudbal i imati odlicne igrace i uvek ce biti tu pri vrhu ali sumnjam da ce ikad ista osvojiti.

Real je bio prejak. Igrac manje nije opravdanje, pogotovo sto je u pitanju napadac. Ostalih 9 igraca u polju su mogli da igraju kao i da su kompletni, sem mozda Kraucevog pritiska na stopere, a onisu dozovlili da se real dodaje da 30 metara i da stvori dosta sansi. Inace, iznenadio me je ocajni Galas, svaki duel je izgubio protiv Adebajora. Nije mi jasno sto ga nije cuvao Doson, bolji je u skoku.

Zanimljivo ce biti Barsa-Sahtjor, igraju slicno, videcemo... Vise mi se to gleda od Engleza, jer njih gledamo po nekoliko puta u toku godine.

Ne lupaj, Totenhem itekako ima kvalitetne igrace : Modric, Lenon, Defo, Van der Vart, Galas, Ekoto, Kranjcar.............sad jbga sto su usli u jedan slabiji period i sta su u krizi.
Aj ti pročitaj sa razumevanjem, pa mi onda reci da ne lupamm može?

Gde piše da Totenhem nema kvalitetne igrače? Ili možda piše da Real ima za dve klase bolje igrače ... A to bi ti otprilike značilo da su Totenhemovi igrači dobri, a Realovi igrači bolji ...

mada opet taj Totenhem jednostavno nije klub za velika dela
Nakon što si mi rekao da ne lupam kako Real ima za dve klase bolje igrače, ti napišeš kako Totenhem nije klub za velika dela? Aj se malo dogovori oko ovog paradoksa ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back