crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Baloteli je rijetko viđena morončina na fudbalskim terenima.

a i ona budaletina Mancini gura njega u prvih 11 pored zivog Dzeka na klupi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baloteli je rijetko viđena morončina na fudbalskim terenima.
Nadam se da će žrijeb biti ok, tj. da se neće spojiti Totenhem, Šalke i Šahtjor, pa da jednu od tih ekipa sigurno gledamo u 1/2 finalu.
Ali Inter, sve mu srećno 'ebem, ode u 1/2 finale![]()
Ma opasni su Nemci, sa Raulom sve je moguće...![]()
Ma opasni su Nemci, sa Raulom sve je moguće...![]()
ti se neubacuj...vi ste ispali![]()
Naravno, ali ipak je Inter favorit...ja više po tome govorim, a naravno da se nadam nekim iznenađenjima do kraja LŠ![]()
Mogu da se ubacujem, imamo 7 tih trofeja...a vi?![]()
gde ste sad...nesto vas ne vidim...
ne pitam te gde si bio pre 20 godine nego gde si sad![]()
Meni se njegov stil igre nije svideo..Svaki dribling u desnu stranu,svaki put su ga procitali...Ne zavrsava zicer koji im je mogao doneti prolaz..itd
Naravno, ali ipak je Inter favorit...ja više po tome govorim, a naravno da se nadam nekim iznenađenjima do kraja LŠ![]()
Noup, ja sam jedan od onih koji je govorio da je italijanska liga po postojećim pravilima zasluženo izgubila 4. mjesto u LŠ.Peti druze,ti si jedan od onih koji su govorili da je bundes liga jaca od kalca.zar ne?![]()
Kakav je to zaključak?Cemu onda briga,ako je to istina Salke ce eliminisati Inter.Meni je bas drago sto smo sad dobili Salke,pogotovo jer je dosta vas ovde govorilo kako je bundes liga jaca...
Pa evo da ti pojasnim, njemačka liga je svoje 4. mjesto zaslužila po postojećim pravilima, a ta pravila i nisu baš najsrećnija, kada neko kroz uspjehe u LE dobije učešće u LŠ.Nije mi to bas najjasnije,ovamo pricate kako Nemacka zasluzuje 4 mesta u LS,a onda ovako olako otpisujete Salke.To vise pokazuje da vi to ne mislite realno,nego vise zbog toga sto ne volite italijanske klubove,pa zelite da oni ostanu bez jednog mesta u LS.
A sada ste ih već i isprašiliOba nemacka predstavnika su dobili priliku da to dokazu,jedne smo vec isprasili(po drugi put u poslednjih 9 meseci),sad cemo da vidimo sta ce biti sa Salkeom.
Pa da vidimo ko je ko,i kome je gde mesto![]()
Možda, možda i ne.By the way,steta sto recimo Milan nije dobio Salke u osmini finala,pa taman da imamo skroz italijansko-nemacki okrsaj,u tom slucaju ne bi Salke verovatno uospte bio ovde,vec bi Italija imala dva predstavnika...
Barsa - Šahtjor 90-10
Ne budi tako siguran u ovo, u finalu superkupa su ih pobedili jedva posle produzetaka.
Sigurnost nije ništa drugo do pobeda jedne verovatnoće nad drugom, zato sam i ostavio tih 10% Šahtjoru ... Od tada je prošlo skoro dve godine, Guardiola je tada tek preuzeo ekipu i nije bilo vremena i prostora da im usadi svoju filozofiju ... Nakon dve godine on je od njih napravio perpetuum mobile, tako da je Šahtjoru možda i tih 10 puna kapa ...Ne budi tako siguran u ovo, u finalu superkupa su ih pobedili jedva posle produzetaka.
Sigurnost nije ništa drugo do pobeda jedne verovatnoće nad drugom, zato sam i ostavio tih 10% Šahtjoru ... Od tada je prošlo skoro dve godine, Guardiola je tada tek preuzeo ekipu i nije bilo vremena i prostora da im usadi svoju filozofiju ... Nakon dve godine on je od njih napravio perpetuum mobile, tako da je Šahtjoru možda i tih 10 puna kapa ...