UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako bih govorio navijacki,naravno da bih voleo da moj Inter odbrani Ligu sampiona :)
Ali realno jako tesko,jedino da nas zreb posluzi i da do finala izbegnemo Barsu,a u jednom mecu je sve moguce.
Sad realno pocinje prava Liga sampiona i najjaca faza,kad ostaju 8 najboljih klubova Evrope.Imamo spanske gigante Real i Barsu,imamo Mancester I Celzi,koji su uvek tu u vrhu i koji su godinama dva najjaca kluba u Engleskoj
.Kao osvezenje imamo odlicni Totenhem koji je dokazao da moze igrati ove godine sa svakim timom.Onda imamo aktuelnog sampiona Evrope i Italije,Inter,koji je nepredvidiv,i kao svaka zabarska ekipa,uvek mogu daleko da doguraju-u dvomecu sa Bajernom su pokazali da ih nikako ne treba otpisivati.

I na kraju imamo Sahtjor i Salke.Sahtjor je odlicna ekipa,vec godinama verovatno najbolji tim sa Istoka Evrope i uopste nije iznenadjenje sto su prosli Romu.Sto se tice Salkea,mislim da su oni najslabiji tim koji ce igrati u cetvrtfinalu.

Po meni favoriti za osvajanje LS idu ovim redom-Barsa, pa onda Celzi i Real podjednake sanse,posle njih Mancester i Inter sa otrpilike istim sansama,pa Totenhem.Onda Sahtjor i na kraju Salke.
Naravno sve zavisi od zreba,ko ce na koga ici,ali ovo je moje misljenje generalno.

Idealan žreb, taman da prođu Real, Barsa, Manu i Inter i imamo polufinale iz snova :pivce: ... Odlično je i što su tako spojeni u polufinalu, te verovatno imamo još dva El Calssica u sezoni (ukupno 7 ove godine) i sjajno finale ako ne bude nekih iznenenađenja ...

Ovo je prvi put da UEFA odradi posao kako valja :D ...

Meni se njegov stil igre nije svideo..Svaki dribling u desnu stranu,svaki put su ga procitali...Ne zavrsava zicer koji im je mogao doneti prolaz..itd

Ne sećam se kada sam poslednji put gledao njegovu dobru partiju (verovatno je to bilo 2006. na SP), doduše, slabo gledam Bundesligu, a u LŠ je uglavnom loš...Roben je strašan, mnogo znači Bajernu, Riberi ne...

Poslednja izmena:
Naravno, ali ipak je Inter favorit...ja više po tome govorim, a naravno da se nadam nekim iznenađenjima do kraja LŠ :D

Peti druze,ti si jedan od onih koji su govorili da je bundes liga jaca od kalca.zar ne?:D

Cemu onda briga,ako je to istina Salke ce eliminisati Inter.Meni je bas drago sto smo sad dobili Salke,pogotovo jer je dosta vas ovde govorilo kako je bundes liga jaca...

Nije mi to bas najjasnije,ovamo pricate kako Nemacka zasluzuje 4 mesta u LS,a onda ovako olako otpisujete Salke.To vise pokazuje da vi to ne mislite realno,nego vise zbog toga sto ne volite italijanske klubove,pa zelite da oni ostanu bez jednog mesta u LS.

Oba nemacka predstavnika su dobili priliku da to dokazu,jedne smo vec isprasili(po drugi put u poslednjih 9 meseci),sad cemo da vidimo sta ce biti sa Salkeom.

Pa da vidimo ko je ko,i kome je gde mesto;)

By the way,steta sto recimo Milan nije dobio Salke u osmini finala,pa taman da imamo skroz italijansko-nemacki okrsaj,u tom slucaju ne bi Salke verovatno uospte bio ovde,vec bi Italija imala dva predstavnika...

Poslednja izmena:
Barsa - Šahtjor 90-10
Inter - Šalke 80-20
Real - Totenhem 70-30
Manu - Čelski 60-40

Ovako bih ja u procentima izrazio šanse ekipa da prođu u polufinale ... Ako bude tako, onda nas čeka možda i najjače polufinale od kad se LŠ igra u ovom formatu :worth: ...

Peti druze,ti si jedan od onih koji su govorili da je bundes liga jaca od kalca.zar ne?:D
Noup, ja sam jedan od onih koji je govorio da je italijanska liga po postojećim pravilima zasluženo izgubila 4. mjesto u LŠ.
A Gari, čini mi se da sve više čitaš postove, a u njima tražiš nešto što ne piše.
Tu i nastaju nesporazumi.
Cemu onda briga,ako je to istina Salke ce eliminisati Inter.Meni je bas drago sto smo sad dobili Salke,pogotovo jer je dosta vas ovde govorilo kako je bundes liga jaca...
Kakav je to zaključak?
Ako je njemačka liga jača od italijanske...onda će Šalke izbaciti Inter?
Nadam se da ćeš, kada pročitaš ponovo, shvatiti da to nema veze jedno sa drugim.

Trenutno će mnogi reći da je engleska liga najjača, a Barselona najjači klub...a nije iz Engleske.
Nije mi to bas najjasnije,ovamo pricate kako Nemacka zasluzuje 4 mesta u LS,a onda ovako olako otpisujete Salke.To vise pokazuje da vi to ne mislite realno,nego vise zbog toga sto ne volite italijanske klubove,pa zelite da oni ostanu bez jednog mesta u LS.
Pa evo da ti pojasnim, njemačka liga je svoje 4. mjesto zaslužila po postojećim pravilima, a ta pravila i nisu baš najsrećnija, kada neko kroz uspjehe u LE dobije učešće u LŠ.
Opet pokušavaš da uporediš nešto što nije uporedivo, otud ponovo nesporazum.

Još gore je kada na to dodaš da neko mrzi italijanske klubove :lol:

Oba nemacka predstavnika su dobili priliku da to dokazu,jedne smo vec isprasili(po drugi put u poslednjih 9 meseci),sad cemo da vidimo sta ce biti sa Salkeom.

Pa da vidimo ko je ko,i kome je gde mesto;)
A sada ste ih već i isprašili :hahaha1:
Kako se to brzo mijenja, iz dana u dan.
Najgore je kada tako nipodaštavaš protivnika.

By the way,steta sto recimo Milan nije dobio Salke u osmini finala,pa taman da imamo skroz italijansko-nemacki okrsaj,u tom slucaju ne bi Salke verovatno uospte bio ovde,vec bi Italija imala dva predstavnika...
Možda, možda i ne.
To opet ne mijenja činjenicu da ako se italijanski klubovi ne aktiviraju u LE, stvari ostaju kakve su trenutno.

I engleska liga će, kao i italijanska imati po jednog predstavnika u 1/2 finalu, pa to opet nije nešto na osnovu čega se može reći da su te dvije lige ujednačene.

Ne budi tako siguran u ovo, u finalu superkupa su ih pobedili jedva posle produzetaka.
Sigurnost nije ništa drugo do pobeda jedne verovatnoće nad drugom, zato sam i ostavio tih 10% Šahtjoru ... Od tada je prošlo skoro dve godine, Guardiola je tada tek preuzeo ekipu i nije bilo vremena i prostora da im usadi svoju filozofiju ... Nakon dve godine on je od njih napravio perpetuum mobile, tako da je Šahtjoru možda i tih 10 puna kapa ...

Sigurnost nije ništa drugo do pobeda jedne verovatnoće nad drugom, zato sam i ostavio tih 10% Šahtjoru ... Od tada je prošlo skoro dve godine, Guardiola je tada tek preuzeo ekipu i nije bilo vremena i prostora da im usadi svoju filozofiju ... Nakon dve godine on je od njih napravio perpetuum mobile, tako da je Šahtjoru možda i tih 10 puna kapa ...

:think: Ako se ne varam, Gvardiola ih je preuzeo sredinom 2008, tako da im je bio dobrih godinu dana trener do tog finala superkupa.
Naravno da imaju vece sanse od sahtjora, al nesto ne verujem da ce da im prave malu decu na terenu, jer im ti istocnoevropski klubovi izgleda ne leze bas(primeri: Rubin Kazan, i to finale superkupa)

Niko ne navede parove LE:

Parovi četvrtfinala Lige Evrope:
Porto – Spartak
Benfika – PSV
Viljareal – Tvente
Braga – Dinamo Kijev

Polufinale:
Braga/Dinamo – Benfika/PSV
Porto/Spartak – Viljareal/Tvente

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back