Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Da li si mozda primetio kako Atletiko iznosi loptu sa svoje polovine,protiv Barselone,Reala,ili bilo koje druge top ekipe.Pa dva finala lige sampiona..A da pritom u svom timu nema mega super zvezde i da za pojacanja nije potrosio 500 miliona evra...Ili kako je Liverpul ove godine pobedio i Arsenal,Celzi,Totenhem,oba Mancestera.....Sa Leivom,Klavanom,Matipom,.Ili 4 komada u Dortmund od Levandovskog..Ili Ajax sa klincima od 19 godina dosao u finale lige uefa,a centralni igrac odbrane ima 17 godina...Pa onda titula Lestera,kome su svi prognozirali borbu za opstanak...
Strucnjak moze da se bude i bez potrosenih miliona,e sada sto je nekome vazan samo broj pa kaze osvojio je toliko titula,kupova....To je neka druga stvar....Licno za mene je fudbal vise od rezultata,lepu igru i umece trenera da od anonimusa napravi zvezde vise pamtim i cenim od bilo cega.....
Ko moze da zaboravi Zvezdinu igru iz 91,ili Onu Seltu sa Mostovojem i Karpinom ili Bresu da Badjom,Tareom,Gvardiolom...Ili dva finala Valensije sa Hetorom Kuperom, Galatasaraj sa Hadjijem,Arsenal sa Berkampom,Dinamo Kiev sa Lobanovskim,ili Steua od 85 do 89'....To su stvari koje se pamte..A da me sada pitas ko je osvojio ligu sampiona pre dve godine ne bi znao da ti kazem....
Pa i nije bas da Atletiko nema mega super zvezde .. Msm ja volim njih ali sta je Grizman ? Pa onda na primer Koke da ode u bilo koji klub bio bi u prvih 11 i u Realu i u Barsi .. Karasko isto .... Godin takodje ..