Hoćeš da svi uzmemo pušku i da idemo da rešavamo ono što mi lično mislimo da je "objektivni" problem?Bitno da ti ne radiš ništa pa nisi podložan kritici![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hoćeš da svi uzmemo pušku i da idemo da rešavamo ono što mi lično mislimo da je "objektivni" problem?Bitno da ti ne radiš ništa pa nisi podložan kritici![]()
verujem da za tebe jeste ... ko zna i koji siOdvratno razmišljanje.
Što ti to mene pitaš?Hoćeš da svi uzmemo pušku i da idemo "objektivno" da rešavamo ono što mi mislimo da je problem?
Šta? Misliš, da li sam Srbin?verujem da za tebe jeste ... ko zna i koji si
Ima svega samo srbina nema.Da ima srbina to bi pobedilo sve ovo drugo.Šta? Misliš, da li sam Srbin?
Nisam. Tj. koktel sam svačega. Da li ti to nesto znaci?![]()
Ako se sad nisam us*ao...Ima svega samo srbina nema.Da ima srbina to bi pobedilo sve ovo drugo.
Nemas njega da ucmeka sve ostale kme kme hahaAko se sad nisam us*ao...![]()
Isterivanje drogePredsednik ovog udruženja je Dimitrije Pastuović, koji se ovoj borbi posvetio još davnih devedesetih godina. Smatra se da je on jedan od najvecih strucnjak za sekte u zemlji i u regionu.
U okviru našeg udruženja sarađujemo i sa eminentnim psiholozima, psihijatrima, pedagozima sociolozima kao i strucnjacima iz oblasti narkomanije i maloletničke delikvencije.
Udruženje takođe ima veoma veliku podršku Srpske pravoslavne crkve i njenih duhovnika koji nam veoma pomažu u pronalaženju rešenja.
http://www.dimitrijepastuovic.com/#
Meni više liči da bi on duhovnost da stavi u kalup i pod strogu kontrolu, nego što bi da zaštiti omladinu.
Kako može čovek koji se duhovnošću ne bavi, već naukom, da proceni šta je duhovnost a šta zabluda?
Zašto sarađuju samo sa jednom verskom organizacijom ako žele objektivnost?
Може ли једно конструктивно питање, да ли православна црква слободно дјелује у Кини, ако да, било би лијпо да неко наведе податке и изворе. Друга ствар, шта мислити да ли бољи третман имају хришћани у Индији или "хиндуисти" у Србији?
Za roditelje je san da mu dete u ovu sektu upadne. Gde je dete? Mantra i uči.je američka popularizacija hinduističke sekte. dobili lovu i eto ih svuda po svetu da cupkaju po ulicama.
more goni ih čim dolazi id amera daleko im lepa kuća.Za roditelje je san da mu dete u ovu sektu upadne. Gde je dete? Mantra i uči.
I to je strašnije nego da bleji negde i eksperimentiše sa drogama ili alkoholom. Jer to je nekako normalno i većina mladih to radi..
Pa nisu nam sva deca narkomani, al se alkoholišu preterano.more goni ih čim dolazi id amera daleko im lepa kuća.
zašto sad ti sine brute pišeš da su nam deca narkomani i alkosi kada je to manji broj, a da bleje bleje i mi smo blejali u tim godinama na trgu po parkovima itd nismo imali net.
Ili, ne daj bože, molitvu. Npr. Oče naš.Pa nije to ništa, al vrti brojanicu e to je zlo i naopako..
trenirali smo da budemo ovce jedne naopake države i lažne religije...I šta mi imamo od toga što smo blejali po psrkovima?
Zar ovo nije sektaški ritual?zapalite po lulu mira
najbolje da sednete u krug i zapalite po lulu mira![]()
pravo mesto za tebeZar ovo nije sektaški ritual?![]()
Volim i ja tebepravo mesto za tebe
aj ti što se sablažnjavaš na izjavu da trebamo da brinemo o deci idi svojim putem ...
drago mi jeVolim i ja tebe![]()
Sektaški.drago mi je
to je tako hrišćanski
Ozbiljna zajebancija.Jel ovo neka zaiebancija ili stvarno postoji nesto sto se zove "udruzenje za stabilizaciju omladine"?![]()
Ozbiljna zajebancija.
al nazire se da još nisi total zastranioSektaški.![]()
De bre nisam? Na drugoj temi sa gej, na ovoj sektaš... Jedino mi jos egzorcizam pomaže.al nazire se da još nisi total zastranio
poslaćemo ti organizaciju ZID da te spašava
ups, ima problem, nisi omladinac![]()