Udruženje za stabilizaciju omladine ZID

Odvratno razmišljanje.
verujem da za tebe jeste ... ko zna i koji si
Hoćeš da svi uzmemo pušku i da idemo "objektivno" da rešavamo ono što mi mislimo da je problem?
Što ti to mene pitaš?
Jesam ja spominjala puške ili koliko vidim tebi to pada na pamet
Počinješ se gubiti u svojim izlaganjima tako da postaje bespredmetno sa tobom voditi normalan dijalog.
A i ja sa tobom našla da raspravljam, čovek koji piše odvratno razmišljanje što rekoh da svi mi treba da razmišljamo o našoj deci ... al imaš i pravo, ko zna ko si i odakle si

Predsednik ovog udruženja je Dimitrije Pastuović, koji se ovoj borbi posvetio još davnih devedesetih godina. Smatra se da je on jedan od najvecih strucnjak za sekte u zemlji i u regionu.
U okviru našeg udruženja sarađujemo i sa eminentnim psiholozima, psihijatrima, pedagozima sociolozima kao i strucnjacima iz oblasti narkomanije i maloletničke delikvencije.
Udruženje takođe ima veoma veliku podršku Srpske pravoslavne crkve i njenih duhovnika koji nam veoma pomažu u pronalaženju rešenja.

http://www.dimitrijepastuovic.com/#

Meni više liči da bi on duhovnost da stavi u kalup i pod strogu kontrolu, nego što bi da zaštiti omladinu.
Kako može čovek koji se duhovnošću ne bavi, već naukom, da proceni šta je duhovnost a šta zabluda?
Zašto sarađuju samo sa jednom verskom organizacijom ako žele objektivnost?
Isterivanje droge

d5f7d231a21110bd6839abd7ec03618c.jpg

Може ли једно конструктивно питање, да ли православна црква слободно дјелује у Кини, ако да, било би лијпо да неко наведе податке и изворе. Друга ствар, шта мислити да ли бољи третман имају хришћани у Индији или "хиндуисти" у Србији?

možda je odgovoreno al evo google https://en.wikipedia.org/wiki/Chinese_Orthodox_Church :D kao pod ruskom su
ladno je slika crkve iz vuhana u ovom wikiju ;)
možda ima i neko srpsko odeljenje, ne znam kolko ima naših tamo, neka crkvica ne bi smetala ako ih ima

ima i japanska pravoslavna, ne znam detalje, verovatno na severu?

Za roditelje je san da mu dete u ovu sektu upadne. Gde je dete? Mantra i uči.
I to je strašnije nego da bleji negde i eksperimentiše sa drogama ili alkoholom. Jer to je nekako normalno i većina mladih to radi..
more goni ih čim dolazi id amera daleko im lepa kuća. :D
zašto sad ti sine brute pišeš da su nam deca narkomani i alkosi kada je to manji broj, a da bleje bleje i mi smo blejali u tim godinama na trgu po parkovima itd nismo imali net.

more goni ih čim dolazi id amera daleko im lepa kuća. :D
zašto sad ti sine brute pišeš da su nam deca narkomani i alkosi kada je to manji broj, a da bleje bleje i mi smo blejali u tim godinama na trgu po parkovima itd nismo imali net.
Pa nisu nam sva deca narkomani, al se alkoholišu preterano.
Rekla sam da su u manjem šoku roditelji čija deca dolaze kući pijana, nego roditelji ćija deca mantraju. Eksperimentiše sa vutricom? Pa nije to ništa, al vrti brojanicu e to je zlo i naopako..

I šta mi imamo od toga što smo blejali po psrkovima?

Back