Udruženje za stabilizaciju omladine ZID

Jbg, jedan seksolog na sve ove sekte... Nije mu lako.
nit je seksolog nit sektolog, čovek organizovao udruženje pošto država ćuti na štetnost duhovnog razvoja srba raznim sektama a i narkomaniji.
a što tebi on smeta, jel te prozvao, osećaš se ugroženo, nemaš identitet, dira ti identitet, želiš da te simonida stavi u svoju knjigu, koji problem imaš.
znao sam da si sektaš :D

nit je seksolog nit sektolog, čovek organizovao udruženje pošto država ćuti na štetnost duhovnog razvoja srba raznim sektama a i narkomaniji.
a što tebi on smeta, jel te prozvao, osećaš se ugroženo, nemaš identitet, dira ti identitet, želiš da te simonida stavi u svoju knjigu, koji problem imaš.
znao sam da si sektaš :D
Hvala! Shvatiću to kao kompliment.😊
A "čovek" je definicija zatucanog religijskog talibana.

Malo zlonamerno pitanje. Prvo, sami budisti, taoisti i konfučisti sigurno nemaju ništa protiv pravoslavlja. A drugo, budisti i taoisti su do pre koju deceniju i sami bili proganjani u Kini. Za Indiju ne znam. Da li neko zna da li hrišćani u Indiji imaju problema? 🤔 Mislim, koliko znam, hindusi poštuju Hrista kao jednog od avatara boga.
Па да, било је прпа бити религиозан у Кини. Статуе Буде мале биле су забрањене да се преносе, мени то није било јасно ЧП

Svirate djoki...kratko receno...

Zasto.....?
Pa sticajem okolnosti sam dobio spisak od tinejdzerke filmova koje smatra dobrim ili predlozenim od strane drugarica....
Masovna priprema za gluposti tinejdzerki, vise njih nego tinejdzera..
Znaci tinejdzerski filmovi nisu ono laganica nezreli i zabavni u smislu neslanih sala ili glupih a ipak ja mislim ne toliko glupih nestasluka, nego su cesto ljubavne drame koje bukvalno guraju devojke u katastrofalnu buducnost, iz koje nema mrdanja......

I gledam da li ce da provale kasnije sa iskustvom da su poruke pogresne, ne...
Jednom usaden fetish koji se oslanja na mazohizam ostaje....
One optuzbe klinki iz Srbije da su svi klicni ludaci i kreteni bukvalno stoje, ali nisu klicni jedini krivci, tj postoje oni koji nisu , ali vide da su izbaceni iz jednacina i onda kao i svi mladi okreces se onim metodama koje prolaze....

A sugestije sta treba da prodje su zatupljivanje tinejdzera nevidjeno , a vidim da ni stariji koji gledaju te filmove ne vide nakaradnost...cak sam vise puta cuo recept, neka se izluduje dete, posle ce da cuti i krekece....i zivotari...

Dakle vise bih rekao da je u pitanju stalno prepisivanje nakaradnosti koje su pokupili stariji pa se kopira iznova i iznova na mladje generacije...
Jesam li rekao da retko kad da sam video da je majka luda ili depresivna a da cerka koja zivi sa njom nije....jednostavno okruzenje mlade devojke je dovoljno zatrovano da je bolest prelazna...prenosna iako nije zarazna..

Ovim treba da se bavi i država i vernici i ateisti ....
Kad vidim ovde pisanja nekih imam utisak sve bi podržali samo da napadnu pravoslavlje.

Evo čime se čovek bavi ...

https://www.espreso.co.rs/vesti/hro...-u-srbiji-pili-krv-pa-citali-oce-nas-orgijali

Gledala sam i emisiju gde mu se jedna majka direktno obratila da isčupa njenog sina iz kandzi sekte Crna Ruža a vi sad krenite sa komentarima ko je on i šta on ima time da se bavi ..... lako je pričati dok nas direktno takva neka muka ne snadje

Ovim treba da se bavi i država i vernici i ateisti ....
Kad vidim ovde pisanja nekih imam utisak sve bi podržali samo da napadnu pravoslavlje.

Evo čime se čovek bavi ...

https://www.espreso.co.rs/vesti/hro...-u-srbiji-pili-krv-pa-citali-oce-nas-orgijali

Gledala sam i emisiju gde mu se jedna majka direktno obratila da isčupa njenog sina iz kandzi sekte Crna Ruža a vi sad krenite sa komentarima ko je on i šta on ima time da se bavi ..... lako je pričati dok nas direktno takva neka muka ne snadje
Slažem se sa ovim prvim što si navela. Treba ponajpre da se država bavi time. Ali ovaj čovek apsolutno nije objektivan niti je pozvan da svrstava vere u sekte ili ne.

Back