UDRUZENJE METALACA

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam takaw, ne zanima me ko slusha kakwu muziq, ali chinjenitza je da su retzimo hoperi mnoooogo zatutzaniji, i uskoumniji...
lozhim ljude da mi smetaju zbog muzichkog uqsa...
swashta glupo mozhe da se izwuche iz njih kada brane swoju britney spears, ili ne daj bozhe 50 cent-a:)
a shto se tiche mene, chak se i ne oblachim kao metalatz, nemam uniformu (masna kosa, ista maitza swaki dan, martinke...)

generalizatzija, zato shto me mrzi da pishem klishe, zawisi od osobe do osobe, bla bla bla, ima izuzetaka...
ima, znam par njih, ali, oooooooooogromna wetjina...
swi koji su stariji od 90-og godishta su waljda shwatili shta sam hteo da kazhem:)

joGooOOD:
[log],ja mislim da metalci vishe razmisljaju u neke druge pravce,ali to ne znaci da su hoperi idioti :roll: ne budi zat*u*c*a*n :roll: :!:

nisam rekao da su idioti, samo shto imaju mnogo uzhe okwire...
to je bolna istina, zato shto kod nas postoji toliiiiiiiiko hopera, u pm...
znam ih stwarno dosta, podnosim ih, ali jbte, chinjenitza je da su...
blah... pochni da se druzhish i sa ljudima koji nisu metaltzi, pa tjesh skontati...

mada me i metaltzi smaraju...
uwek, uwek samo o iebenoj muzitzi...
nemaju druge teme, bar wetjina... ali, uglawnom su medju njima nadprosechni likowi...
narawno, da ne kazhesh da sam zatutzan, ewo ti klishe:
ima uwek izuzetaka, ne mogu da znam swe hopere, i swe metaltze, i... swe zawisi od osobe, bla bla bla...
pricham realno, bez tih teorijskih pre5erawanja...
tako je, shta ja da radim, samo kazhem(:

Corey:
posto su ,,reperi'' osnovali udruzenje vreme je da na to odgovorimo.otpor :evil: .Posto nas ima vise pobedicemo i ovaj put. :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
:evil:

E ne mogu da verujem...
Nisam mogao dalje da citam kad sam ovo video!!!

Slipknot...

Tako to izgleda kad se napale klinci na nesto novo komercijalno i sto im se servira a pojma nemaju sta je metal i uopste muzika...
Ako ce ovakvi da osnivaju udruzenje metalaca onda je metal u nas definitivno otisao do k''ca...

Corey:
posto su ,,reperi'' osnovali udruzenje vreme je da na to odgovorimo.otpor :evil: .Posto nas ima vise pobedicemo i ovaj put. :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

Sh*t you call a heart...

E ne mogu da verujem...

Slipknot...

Tako to izgleda kad se napale klinci na nesto novo komercijalno i sto im se servira a pojma nemaju sta je metal i uopste muzika...
Ako ce ovakvi da osnivaju udruzenje metalaca onda je metal u nas definitivno otisao do k''ca...

Aleksej_BASO:
Corey:
SlipKnoT 4e\/er

Sh*t you call a heart...

E ne mogu da verujem...

Slipknot...

Slazem se :wink:

Aleksej_BASO:
Corey:
SlipKnoT 4e\/er

Sh*t you call a heart...

E ne mogu da verujem...

Slipknot...

haha, ne nego tje takwe low profile ****** kao ti da osniwaju udruzhenje metalatza...

[LoG:
]
Aleksej_BASO:
Corey:
SlipKnoT 4e\/er

Sh*t you call a heart...

E ne mogu da verujem...

Slipknot...

haha, ne nego tje takwe low profile ****** kao ti da osniwaju udruzhenje metalatza...

Sad si ga bas lupio

nisam lupio...
to ti je onaj tip penzionera, ili tako nechega...
samo qkaju o wlasti, a u zhiwotu nisu prstom mrdnuli da poqshaju da isprawe stwari...
ali zato im smeta swe nowo i smelo, swako ko poqsha da uradi neshto rewolutzionarno da isprawi stwari za NJIH...
kontash waljda sad na shta sam mislio...

[LoG:
]nisam lupio...
samo qkaju o wlasti, a u zhiwotu nisu prstom mrdnuli da poqshaju da isprawe stwari...
ali zato im smeta swe nowo i smelo, swako ko poqsha da uradi neshto rewolutzionarno da isprawi stwari za NJIH...

Ok mozda sam se malo zaletela....
Ne volem Slipknot kao ni ovakve teme...koga jos bole ona stvar za repere,metalce i njihove odnose....

[LoG:
]nisam lupio...

Prvo nije lepo da vredjas pogotovo ako te licno nisam prozvao, i bilo ni dobro da to naucis za ubuduce, ako vec kod kuce nisi tako vaspitan.

Ti si onj koji hoce da promeni svet? Ti ces da "poboljsas i ispravis stvari"? Niko pre tebe to nije pokusavao i odustao ti si pametniji od svih pre tebe? Pa pocinjes muzikom... Udruzenje metalaca nikad ne bih pomislio da osnujem, zabole me, samo mi smeta kad na prvom mestu ove teme vidim grupu koja je u najmanju ruku smesna. To ti je kao neki boy band u "metal" fazonu.

Inace volim da slusam neke metal grupe, a volim i dobar rep i hip hop. Njie bitno da se slusa sve sto se servira o okviru nekog pravca, nego ono sto je dobro i kvalitatno.

Ja na sve ovo imam samo da kazem da su rock i metal muzika koja bi trebalo da se postuje, podrzava i odrzava do smrti!!!!!!Protiv ljubitelja drugih vrsta muzike nemam nista, nek slusaju sta zele, ali za mene hard and heavy su zakon!!!Pozdrav za Deep Purple lika, zvucis kao pametan covek! :twisted:

Ja na sve ovo imam samo da kazem da su rock i metal muzika koja bi trebalo da se postuje, podrzava i odrzava do smrti!!!!!!Protiv ljubitelja drugih vrsta muzike nemam nista, nek slusaju sta zele, ali za mene hard and heavy su zakon!!!Pozdrav za Deep Purple lika, zvucis kao pametan covek! :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back