UDRUZENJE METALACA

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad ću ja da vam kažem šta mislim
Okej, ima svako pravo na svoje mišljenje,
pa da vam kažem da ja jednostavno prezirem metalce
Kad ih vidim u onoj crnoj garderobi
sa majicama "Nightwish" i tako te gluposti, martinama,pogotove
muškarce sa dugačkom kosom..... :roll:
To mi je užasno.Koga je briga što ti slušaš
"Nightwish", "Children of the bodom" ili tako to?!
Nikog!
Tako da bi uvek stala na stranu repera, jer ih
mnogo više cenim nego gore pomenute

E pa mislim stvaaarnooooooooooo :x :x :x !!!!!
Imate li vi mozga??? Dokle cete vise da se vrijedjate na ovoj temi, fino pise ''Udruzenje metalaca'' (malcice glupa tema, po mom misljenju, ali nije bitno) pa ko voli nek' izvoli!!!!! Sta sad su svi metalci sektashi, prljavi i narkomani, je l'??? To sto oni imaju neki svoj stav i sto ni po koju cijenu nece da budu strpani u isti kosh sa ljudima koji se oduzimaju uz Grand i slicna * odmah znaci da ih treba izbjegavati i prezirati jer su uzasni i u stvari jaaako negativne osobe... grrr... mislim da na taj nachin moze razmisljati i tako pricati samo neko ko u stvari ne poznaje ni jednog metalca/metalku pa generalizuje i govori da smo narkosi, a u stvari ne vidi (ili jednostavno nE ZeLi da vidi) da su mnogi fenseri 500x veci kloshari od nas! To sto ne kapirate metal je vasha stvar (ili bolje receno vas pRoBlEm). Ja sam se prije zamarala svim tim predrasudama i uzasno me je nerviralo sto me utegnute fensi 'ribe' u minicima (u stvari, nisu to minici, bolje bi im pristajao naziv ''kaishevi'')i stiklama od pola metra gledaju kao da sam pukla... ali sad me je bAsH bRiGa-i prije cu se druziti sa osobom koja je slicna meni i koja je metalac ili metalka, zato sto odmah imam garanciju da ta osoba zna bar 1 strani jezik i da ocigledno razmislja dublje i ima svoj stav za razliku od onih koji se gube uz ''Puche shamar kao metak, al' to nije zavrshetak ljubavi nasheeeeeee...''
i boli me uvo sto ce me sad polovina vas prozivati i govoriti mi ne znam shta, imam pravo na svoje misljenje, kao i vi na svoje ali mislim da je uzasno glupo sto nas vrijedjate govoreci da nas prezirete i slicna *.

JoannaNS:
Nikog!

I jos da dodam par stvari.....

Sto se tice ovog koga briga za majice sa natpisom grupa....A STA NAS BRIGA DA LI VI NOSITE TERRANOVU ILI PRADU...koje su btw iovako pijacarske jer uglavnom vecina vas nema para da kupi originale...
Ali opet ne libite se da se prsite u roze krpama sa onako krupnim sljokicavim natpisom TERRA NOVa....big deal.....
Pricas o nama a to se svuda desava....i reperi nose majice sa Tupacovim ili Eminemovim slikama...PA STA????

a ima i dosta fensera koji nose duugu kosu pa je onako finu zalickaju gelom....uuu sexy : puke,Puke
Reperi cesto pustaju kosu pa pletu pletenice crnacke..
Raste imaju dugu kosu pa onda prave dredove...
Ali po tebi samo metalci imaju dugu kosu...bravo sestro odusevljavas me svojim rasudjivanjem....zaista...: aplauz

wild_child:
JoannaNS:
Nikog!

I jos da dodam par stvari.....

Sto se tice ovog koga briga za majice sa natpisom grupa....A STA NAS BRIGA DA LI VI NOSITE TERRANOVU ILI PRADU...koje su btw iovako pijacarske jer uglavnom vecina vas nema para da kupi originale...
Ali opet ne libite se da se prsite u roze krpama sa onako krupnim sljokicavim natpisom TERRA NOVa....big deal.....
Pricas o nama a to se svuda desava....i reperi nose majice sa Tupacovim ili Eminemovim slikama...PA STA????

a ima i dosta fensera koji nose duugu kosu pa je onako finu zalickaju gelom....uuu sexy : puke,Puke
Reperi cesto pustaju kosu pa pletu pletenice crnacke..
Raste imaju dugu kosu pa onda prave dredove...
Ali po tebi samo metalci imaju dugu kosu...bravo sestro odusevljavas me svojim rasudjivanjem....zaista...: aplauz
DuGa KoSa RULEZZZZZ :D :D :D !!!!!

Lanfear:

Svaka cast ljudi :D :P
Ljudi koji nisu skapirali metal su stvarno na gubitku.Time sto nas vredjaju,pokazuju samo svoju glupost i nekulturu,zadrtost ili sta vec.
Shvatite ljudi metalac ostaje metalac i ostaje srecan i zadovoljan svojim muzickim ukusom i nacinom zivota bez obzira sta neki fenser ili reper ima da kaze na to :!:

METAL FOREVER !!

Ja nisam fenserka...ali slusham Britney
Ja nisam reperka...ali slusham 2Paca
Ja nisam metalka...ali slusham Metallicu&Nightwish
Ja nisam rokerka...ali slusham G'n'R
Ja nisam pankerka...ali slusham Sex Pistollse&Jam
Ja nisam narodnjakusha...ali slusham DJ Krmka :lol:
Ja nisam kreten...shta sam ja?

Ovo je kao zagonetka... :lol: :shock:
Ali ozbiljno pitam? Shta sam ja?

*Lenja_Pita*:

Izgubljena :P :wink:
Salim se.Moze se reci svestrana ili tako nesto.
Ja sam metalka,ali volim ponekad da cujem i dobar rock i dobar punk takodje,iako to nema veze jedno sa drugim.
DJ Krmak rules!! :wink: :P :D :lol:

Šta sad ako nosim crno i imam dugačku kosu
ja treba na taj način da se izdvajam od
drugih običnih ljudi.
To je real bullshit
Iako nisam fenser i ne nosim
tera nova stvari više se obradujem kad vidim tu
splavarsku garderobu nego crninu
Ali what the hell, to je samo moje mišljenje
znam da će me sad vas 30 ponovo pokopati
sa vašim metal komentarima
I nije me briga 8)

JoannaNS:
drugih običnih ljudi.
To je real *
splavarsku garderobu nego crninu
sa vašim metal komentarima
I nije me briga 8)
ma kako je moguce da te nije briga?? ja sam mislio da samo metalci imaju taj FILTER koje ih stiti od prizemnih stvari kao sto je zamaranje pitanjima "sta drugi misle o meni?" 8)

Ti ne volis metalce i crninu,so what?
Ljudi gotovo je ,kraj.Mi metalci cemo uvek postojati i nositi crno i stvarno su komentari nepotrebni.
Ja ne volim da vidim fensere koji nose sve sto im se servira na Pinku (svaka cast izuzecima,koji imaju sopstveni stil).Postoje i metalci koji nose sve sto im se servira..........Ja volim metal modu,ali volim i da se medju metalcima izdvajam,tako da kombinujem sve i svasta i stvaram sopstveni fazon.Ali crno je definitivno najjace.

Izvinjavam se svim zidarima sto sam rekla da je mesalica samo fora.Nadam se da ce mi oprostiti.
Znam koliko njima mesalica znaci i koliko vaznu ulogu ona igra u njihovim zivotima :D :D :D :D :D

Ja sam glam metalac.....zivotom sam shvatio da mi je muzika najbitnija i da me je crno onako proslo. I dalje nosim majice bendova, ali okanuo sam se bodlji i pentagrama i tripova....lepo se osecam u jeansu, u koznoj jakni, sa svojim drustvom koji su u istom fazonu...nazalost nema ih mnogo.

Inace tako to ide kod mene :)

Bodlje su sexy :twisted:
Vec sam nekom objasnjavala da svoj pentagram volim i da ne bih mogla da prestanem da ga nosim.Nisam satanista,nisam ni hriscanka,jednostavno sam vaspitana tako da ne verujem u hriscanstvo.Crkve kao institucije ne volim,ali to nema nikakve veze sa verom,nego sa tim sto se mesaju u politiku itd..........
Na neki nacin verujem u ljubav,srecu,prirodu,covekov razum.
A,cika djavo me ne zanima,jer i ne postoji,a ako postoji pozdravljam ga (verovatno visi na netu posle ponoci :) )
Ma muzika je najbitnija,sve ostalo moze i da se izostavi.
A,sta cu,tinejdzerka sam,volim da budem neobicna...

kazesh da hoceshd a se izdvojish...kako majke ti kad imash pentagrame bodlje & hmm...fali ti josh anarhija,crn karmin....... 8) ma salim se,ja takodje obozavam sto sam goth...kosa mi je za vashu informaciju uvek cista,ne odvajam se od svojih suknji(1 duga do poda,druga poluduga sa ruzama,treca je u stvari 0,5 minic ali preko crnog stofa pada crna providna svila...)imam par korseta u svom ormanu,rukavice,straftaste carape,bordo martinke,korzni dona cara mantil...i...? :roll:

Majesty Of The Nightsky:
Ti ne volis metalce i crninu,so what?
Ljudi gotovo je ,kraj.Mi metalci cemo uvek postojati i nositi crno i stvarno su komentari nepotrebni.
Ja ne volim da vidim fensere koji nose sve sto im se servira na Pinku (svaka cast izuzecima,koji imaju sopstveni stil).Postoje i metalci koji nose sve sto im se servira..........Ja volim metal modu,ali volim i da se medju metalcima izdvajam,tako da kombinujem sve i svasta i stvaram sopstveni fazon.Ali crno je definitivno najjace.

Izvinjavam se svim zidarima sto sam rekla da je mesalica samo fora.Nadam se da ce mi oprostiti.
Znam koliko njima mesalica znaci i koliko vaznu ulogu ona igra u njihovim zivotima :D :D :D :D :D
mozda i prihvate izvinjenje, ali moras da ga overis svojim prisustvom. sutra se ti lepo onako DIPLOMATSKI obuci, ali ostavi i neki znak prepoznavanja, recimo martine koje su simbol radnicke klase, kako bi te pustili u svoj klan, i idi u "Neimar", "Buducnost" i na koje sve gradjevinske firme naletis pa se pravdaj, i javi nam kako si prosla!!

*Lenja_Pita*:

pistolsi sa jednim l.
ti si neopredeljena:)

i, da, mnogo smarate, bre. metalci ovo, metalci ono... izbegavacu i ovu temu ubuduce...

roze rulz, btw.

JoannaNS:
drugih običnih ljudi.
To je real *
splavarsku garderobu
nego crninu