Udbasi, srecan vam Dan Bezbednosti!

Otvarač teme je samo ljubomoran što je dobio manje važne zadatke od nas profesionalaca. :mrgreen:
Nikad to nije oprostio službi.
Neće ni vaše dugo još! Vidi ovo Simo, bezbjednjak bez ruku i nogu, a radi posao. Jbt. gdje mi bacišmo pare?!
Robot bezbjednjak NYPD-a će patrolirati stanicom podzemne željeznice na Times Square-u.
Policijska uprava New Yorka (NYPD) provodi novu sigurnosnu mjeru na stanici podzemne željeznice Times Square. Rasporedili su robota zaduženog za bezbjednost da patrolira prostorima, za koji vlasti kažu da je namijenjen da vas „čuva bezbjednim“. Ne govorimo o mašini nalik RoboCop-u ili bilo kakvom dvonožnom robotu nalik čovjeku – K5, koji je napravila kalifornijska kompanija Knightscope, izgleda kao masivna verzija R2-D2 (Ratovi zvijezda). Albert Fox Cahn, izvršni direktor grupe za zaštitu privatnosti Surveillance Technology Oversight Project, ima manje laskav opis za to, ali je rekao za New York Times da je to poput „kante za smeće na točkovima“.
Robot-bezbjednjak-NYPD-a-ce-patrolirati-stanicom-podzemne-zeljeznice-na-Times-696x435.jpg.webp

Ozna sve dozna​

Pričaju Francuz, Amer i Srbin o vjernosti svojih supruga…

Kaže Francuz: Ja uzmem tjedan dana odmora, a ženi kažem da idem na službeni put. Pratim je svuda gdje ide,s kim se viđa, sve saznam…

Amerikanac će na to: Ma hajde, ja platim privatnom detektivu da je prati, on mi donese slike, izvode telefonskih razgovora, sve saznam, kad, gdje, sa kim…

Koje ste vi budale – kaže Srbin – ovaj troši pare na detektiva, ovaj se šunja po žbunju, prati ženu. Ja jednostavno izađem na terasu ujutro, onako u gaćama i potkošulji, vidim komšinicu preko puta i viknem joj – ,,Đe si kurvooo”, a ona meni: ” Što? Ja *****? …a ona tvoja, sa ovim…sa onim” – i sve mi ispriča….
Žali se Mujo Sulji da mu Fata radi za ciu tj Amerikance.
Pita ga Suljo kako to zna.
Kaže Mujo ,svako veće kad idem u treću smenu Fata izađe na prozor i Viće ESADE dodji.
:malav:

Back