Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodaj majko golfa dizelaša,Hej mala malena
srce mi je Zabela..![]()
A koji je “rezultat”?Očigledno.
Generacija koja je tukla svoje nastavnike u osnovnim i srednjim školama sada je upisala fakultet.
Rezultat svi vidimo.
A koji je “rezultat”?
Prodaj majko golfa dizelaša,
pa izbavi sina robijaša.
A koji je “rezultat”?
Hvala kolega, izvolte sendvič sa tunjevinom, manje holesterolaSvim SNS sendvicarskim Udbasima zelm Srecan Dan Bezbednosti
Sto vise udbaskih sendvica, majoneza, i narativa, da vam spremaju i u sledecih godinu dana![]()
SIMINA SUDBINSKA PJESMAProdaj majko golfa dizelaša,
pa izbavi sina robijaša.
Otvarač teme je samo ljubomoran što je dobio manje važne zadatke od nas profesionalaca.Hvala kolega, izvolte sendvič sa tunjevinom, manje holesterola![]()
Otvarač teme je samo ljubomoran što je dobio manje važne zadatke od nas profesionalaca.
Nikad to nije oprostio službi.
Kod njih su sendviči šnjita kruva gore,šnjita dolje,a između kiseli krastavac.On radi za strane službe a tamo nema ni pauze ni sendviča..![]()
Neće ni vaše dugo još! Vidi ovo Simo, bezbjednjak bez ruku i nogu, a radi posao. Jbt. gdje mi bacišmo pare?!Otvarač teme je samo ljubomoran što je dobio manje važne zadatke od nas profesionalaca.
Nikad to nije oprostio službi.
A ja bas posla tebi da cestitam.Svim SNS sendvicarskim Udbasima zelm Srecan Dan Bezbednosti
Sto vise udbaskih sendvica, majoneza, i narativa, da vam spremaju i u sledecih godinu dana![]()
Zar nemaju sad neki drugi dan s tim povodom?Svim SNS sendvicarskim Udbasima zelm Srecan Dan Bezbednosti
Potpuno si u pravu. Svako ko pročita njegove postove izgubi svaku želju da bude opozicionar u Srbiji. On je nivo psihićkih manipulacija Službe digao do neslućenih visina.A ja bas posla tebi da cestitam.
Ti si moj omiljeni "udbas".![]()
Žali se Mujo Sulji da mu Fata radi za ciu tj Amerikance.Ozna sve dozna
Pričaju Francuz, Amer i Srbin o vjernosti svojih supruga…
Kaže Francuz: Ja uzmem tjedan dana odmora, a ženi kažem da idem na službeni put. Pratim je svuda gdje ide,s kim se viđa, sve saznam…
Amerikanac će na to: Ma hajde, ja platim privatnom detektivu da je prati, on mi donese slike, izvode telefonskih razgovora, sve saznam, kad, gdje, sa kim…
Koje ste vi budale – kaže Srbin – ovaj troši pare na detektiva, ovaj se šunja po žbunju, prati ženu. Ja jednostavno izađem na terasu ujutro, onako u gaćama i potkošulji, vidim komšinicu preko puta i viknem joj – ,,Đe si kurvooo”, a ona meni: ” Što? Ja *****? …a ona tvoja, sa ovim…sa onim” – i sve mi ispriča….
ОЗНА све дозна, а ни МУП није глуп.OZNA sve dozna![]()
Formalno da, ali to je za ove moderne cool klince; svaki pravi iskusni Udbas zna koji je pravi Dan Bezbednosti.Zar nemaju sad neki drugi dan s tim povodom?
bitno je da imaju informacije. sto vise, pa makar i banalne.ОЗНА све дозна, а ни МУП није глуп.
Zasto administratori ne zakljucaju ovu temu?Svim SNS sendvicarskim Udbasima zelm Srecan Dan Bezbednosti
Аје где туњевину кад у њој има живеHvala kolega, izvolte sendvič sa tunjevinom, manje holesterola![]()