Zavisi zasto se nisu udale,mozda su se skolovale npr.ili nisu nasle onog pravog,kazu da nikad nije kasno mada iskreno ja ne bih volela da predjem 3o-u a da jos nisam udata....
Realno je da se do 25 iskolujes pa sta god da studiras..mislim na redovno skolovanje.Magistrature i doktorati mogu i uz muza i decu....

Ponekad mislim da se nisam udala u ono vreme kad jesam sada sa trijes' i kusur tesko da bih...Gledam po svojim ne udatim prijateljicama kakvo je stanje na berzi...

One sa godina koliko i ja,i pored silne zelje da stanu na ludi kamen ne uspevaju.Jer...
Ili ih spopadaju mladji muskarci kojima jos realno nije vreme i nije im do zenidbe uopste-to su one veze u kojima se vezivanje tog tipa ne pominje ni u najvecem zanosu...
Ili ih spopadaju vrsnjaci koji nista u zivotu jos nisu uradili,u svojim glavama su jos mladi i perspektivni samo im se perspektiva smanjuje iz dana u dan pa bi da se uvale u zeninu gajbu,da se oni udaju ako je to moguce(a moguce je,imam i takvih primera na zalost)
Ili ih kao treca fela spopadaju matorci,presli cetri banke,ozenjeni,razvedeni sa decom i ex suprugom na vratu,ili vecite nezenje koji plivaju sa pricom da nikako da nadju pravu a svaka se ponada da je mozda bas ona...
Katastrofa..
Moj savet je da se udajete dok je vreme(26-27)rodite dete,ili decu,okusate se u tom sportu,pa ako ne valja..Boze moj.
Godine prolaze a nije lako biti sam...
Ja sam malo izgleda offtopic..ali odgovor na pitanje konkretno ne znam...

Sad ni ne znam sta je tacno bilo inicijalno pitanje...