pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.141
Udata(e) - odluka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' ovo na etrurskom?HeBePoBaTaH_:הלשממה שארל תורישי ףופכ םידחוימ םידיקפתלו ןיעידומל דסומה .רכינב לארשי תנידמ לש8-)

) složile u jednom - da smo znale da je tako lepo živeti sa dečkom, odavno bismo to uradile
Oooopušteno, normalno, da ljubav može da raste u miru 
jes to namerno izostavila iz vestice? 
sinnke:Cesto svi imamo priliku cuti kako kazu za zene koje predju 30-tu i nisu udate da ih niko nije hteo.
Ja se s tim ne bi slozio.
Sta vi mislite da li ove sto su se udale do 25-te, da li su sposobnije, vise znaju s muskarcima ili su samo imale vise srece od ovih drugih?
luckastalutkica:Udale su se zato sto je to prirodna pojava.
sinnke:Ma to i ja kazem. Kome je sudjeno bice mu, kome nije, nece. Meni je sudjeno da 10 godina radim ko konj za malu platu i ko me yebe kad nemam srece s tim stvarima.
milimail:Nisi ti kriv, zemlja je takva....tranziciona

lara#1:Te sto su se udale pre 25 su se zesce zajebale.
lara#1:Ne slazem se s tobom sinke.

nsbee:не видим шта ту има ТОЛИКО да се тупи!неком дође у двадесетим, неком у тридесетим, неком никада! јбт, налетиш на правог и схватиш да је то то! по мени, брак не сме да буде циљ, и нити је почетак, нити крај било чега
мрзим поделе на жене које мисле да ће удајом решити све своје проблеме, или на оне које мисле да је удаја крај не знам каквог лудирања...
''Ја сам удата''...
па шта???![]()