B
Bliss
Gost
sinnke:Nemoj pricati nije to mala stvar imati ud svaki dan redovito.![]()
...pa to mozes i bez prstena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Nemoj pricati nije to mala stvar imati ud svaki dan redovito.![]()
sinnke:Cesto svi imamo priliku cuti kako kazu za zene koje predju 30-tu i nisu udate da ih niko nije hteo.
Ja se s tim ne bi slozio.
Sta vi mislite da li ove sto su se udale do 25-te, da li su sposobnije, vise znaju s muskarcima ili su samo imale vise srece od ovih drugih?
milicam:Da li si ti normalan?
Koja je to pa sreca biti "udata"?!
Zasto bi uopste trebalo bilo srece, bilo "znanja" za to? Ljubav je nesto sasvim, sasvim drugo. I ako tako budes kontao stvari - tvoja velika sreca ce biti ako nadjes neku koja zeli sa tobom da deli zivot. Da ne govorimo o tome da doticna bas nece imati srece.
Znaci da je udaja posledica ljubavi i zajednicke odluke da se zivi zajedno. A ne "sreca" ili naka posebna "pamet" (sposobnost ili sta vec) neke zene da "uhvati" muza.sinnke:Sta znaci ovo? Da sam ja bezvredan kad ona nece imati srece?
milicam:Znaci da je udaja posledica ljubavi i zajednicke odluke da se zivi zajedno. A ne "sreca" ili naka posebna "pamet" (sposobnost ili sta vec) neke zene da "uhvati" muza.
Ne vidim da je nesto veca sreca biti udata od one biti ozenjn. Naprotiv.
Dakle, moras imati srece ili biti pametan da bi nasao onu koja ce se za tebe udati. Ako ti se cini da je obrnuto - to samo znaci da ona nema srece.
Bliss:...pa to mozes i bez prstena...
luckastalutkica:Meni sad ne gine narednih 17 godina da me svi podsecaju na to da sam zaprosila decka...Svima je to zanimljivo.
yana:Nego, htela sam ustvari nešto drugo da napišem-u poslednje recimo dve godine (imam 29) mi se učestalo dešava sledeći fenomen-razne komšinice, tetke, ujne, mamine prijateljice itd. mi stalno pričaju tek pomalo različitu verziju jedne iste priče:"Imam ja jednu moju rođaku/koleginicu sa posla/prijateljicinu ćerku (i sl.), jako lepa i pametna devojka, ali neudata. Imala je ona tada bome 30 i nešto godina. Uglavnom, menjala je posao, i upozna ti ona u novoj firmi jednog kolegu, jako fin dečko, zaljubi se, i u roku od 6 meseci se oni venčaju, i evo je sad čeka već drugo dete".
U početku nisam mnogo obraćala pažnju, ali kad sam čula sličnu priču treći, četvrti put, ukapirala sam da to one mene valjda teše, šta li. Od tad se baš glupo osećam kad tako počnu- kao prvo, nikad ne znam šta se od mene očekuje da na to kažem (pa kažem nešto tipa "paaa....to je baš lepo"), a kao drugo, dok one nisu počele masovno da mi govore samo nek se ja ništa ne brinem, ja se uopšte nisam ni brinula.
sinnke:Cesto svi imamo priliku cuti kako kazu za zene koje predju 30-tu i nisu udate da ih niko nije hteo.
Sta vi mislite da li ove sto su se udale do 25-te, da li su sposobnije, vise znaju s muskarcima ili su samo imale vise srece od ovih drugih?
yana:![]()
![]()
![]()
E da, sad si me potsetila za svadbe. Kad počne ono bacanje bidermajera, ja obično pokušam da se negde izgubim ili stanem negde pozadi ili sa strane-malo mi je neprijatno kad počnu da se otimaju oko buketa, kao da će stvarno to da im donese muža. Ali ne daj bože da to primeti neka od ženetina-odmah počnu da ta vuku za ruku i bodu laktovima u bubrege: "Ajde, šta si smotana, proguraj se malo napred"
Za sve kao i za brak treba postaviti cilj i to je to...Naravno neki postave cilj za osobu za koju se stvarno treba izboriti...a nekome to dodje kao znas vreme mi je da nadjem nekog sa kucom kolima i da se dobro udomim...ima primera za to dosta...Za sve se dakle treba potruditi jer kako god prolaze sve je manje onih koji ce da na kolenima zamole doticnu da se uda...vas muskarce je na brak naterati tesko iako volite a zene samo o tome mastaju kad su zaljubljene...sinnke:Cesto svi imamo priliku cuti kako kazu za zene koje predju 30-tu i nisu udate da ih niko nije hteo.
Ne bi se ni ja slozila sa tim da ako zena prede 30,a nije udata da ju niko nije hteo.Evo,ja imam 28,nisam se udala,jos.Mislim da sto sam starija,kriterijumi rastu,a posto dosta radim,sto privatno,sto u drzavnoj ustanovi,nemam bas vremena da se zamlacujem sa nekim ko bas i nije ostavio neki utisak na mene.sinnke:Cesto svi imamo priliku cuti kako kazu za zene koje predju 30-tu i nisu udate da ih niko nije hteo.
Cesto svi imamo priliku cuti kako kazu za zene koje predju 30-tu i nisu udate da ih niko nije hteo.
Cesto svi imamo priliku cuti kako kazu za zene koje predju 30-tu i nisu udate da ih niko nije hteo.
Ja se s tim ne bi slozio
Ne slazem se ni ja.Neke ne stignu zbog fakulteta,a neke jednostavno nece da se udaju.
Ja se s tim ne bi slozio
Ne slazem se ni ja.Neke ne stignu zbog fakulteta,a neke jednostavno nece da se udaju.
Ако није успела да заврши факс до тридесете, а при том да нема ни озбиљну везу, онда нешто није у реду...
Зашто удаја и факс не иду једно са другим?
Или сам ја из неког другог света...![]()
Ne slazem se ni ja.Neke ne stignu zbog fakulteta,
Ovo je samo opravdanje, a neke tako stignu i do postdoktorskih studijacini mi se ponekad trazeci kompenzaciju za neuspesan ljubavni zivot. Poznavala sam ih jako puno takvih, i uz castan izuzetak male populacije perfekcionista, sve ostale su imale jako nisku socijalnu i emocionalnu inteligenciju, nekako smotane, narodski.
Ако није успела да заврши факс до тридесете, а при том да нема ни озбиљну везу, онда нешто није у реду...
Зашто удаја и факс не иду једно са другим?
Или сам ја из неког другог света...![]()
Ma ti si iz drugog sveta... i budu happy što su ti i internet uveli... a nisi iz BG-a...
Šalim se naravno...
Treba se udati, zašto da ne... mene samo nerviraju te dušebrižnice koje kažu:"JAOOOOO hoćeš da se udaš a imaš 22 godine!!!"... Pa što ste se sestre slatke udavale... ili ako vam je tako loše - razvedite se...
Mislim da ljudi mešaju stupanje u brak sa dobijanjem dece.
Ja sam praktički u braku već 3 godine(živimo zajedno-nismo potpisali)... i kad bi se vratila unazad opet bih sve isto uradila... i imam neopisivu želju da sa tim čovekom provodim 24 časa svakog dana...
Dok mislim da je dete druga varijanta... koju takođe podržavam... ali je sigurno mnogooooo teže... što opet ne znači da se ne treba udavati...
Ma ti si iz drugog sveta... i budu happy što su ti i internet uveli... a nisi iz BG-a...:mrgreen:
Šalim se naravno...
Treba se udati, zašto da ne... mene samo nerviraju te dušebrižnice koje kažu:"JAOOOOO hoćeš da se udaš a imaš 22 godine!!!"... Pa što ste se sestre slatke udavale... ili ako vam je tako loše - razvedite se...
Mislim da ljudi mešaju stupanje u brak sa dobijanjem dece.
Ja sam praktički u braku već 3 godine(živimo zajedno-nismo potpisali)... i kad bi se vratila unazad opet bih sve isto uradila... i imam neopisivu želju da sa tim čovekom provodim 24 časa svakog dana...
Dok mislim da je dete druga varijanta... koju takođe podržavam... ali je sigurno mnogooooo teže... što opet ne znači da se ne treba udavati...
Е, немам бодова, али, стићи ћу те ја већ сутра...
Осим што имам нет, имам и мужа и децу и факс...мора да ми нешто фали...( а није коза, замисли!)
Mene sinke ako ti ne oženiš moraće June. A ko zna, kakve sam sreće možda me ni on neće hteti i šta onda da radimCesto svi imamo priliku cuti kako kazu za zene koje predju 30-tu i nisu udate da ih niko nije hteo.