Udata policajka imala odnose sa ŠESTORICOM KOLEGA, procurili eksplicitni detalji

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
97.952
Malu policijsku stanicu u Tenesiju potresa se*s skandal nakon što je otkriveno da se udata policijska službenica Megan Hol navodno upustila u vezu sa šestoricom kolega.
rtre.jpgPolicajka je navodno, kako pišu američki mediji, razmenjivala sa kolegama fotografije eksplicitnog sadržaja, skidala gornji deo odeće na jednoj proslavi u hidromasažnoj kadi i imala oralni se*s sa dvojicom od njih u policijskoj stanici u La Vernju u Tenesiju. Hol se navodno hvalila i veličinom muškosti jednog od tih policajaca.

Afera je okončana tako što su nakon istrage Holova i četvorica policajaca otpušteni, a preostala dvojica suspendovani sa posla.

Hol je optužena za oralni se*s sa kolegama u policijskoj stanici i policijskoj teretani, a prema navodima iz istrage odnose upražnjavali su i u hotelima i kućama drugih policajaca i na čamcu. Takođe je optužena da je imala oralni se*s sa kolegama koji su u tom trenutku bili na dužnosti.

Zvaničnici su počeli da istražuju slučaj kad je gradonačelnik La Vernja Džejson Кol dobio dojavu da Holova istovremeno ima aferu sa nekoliko kolega policajaca i da je imala trojku sa jednim policajcem i njegovom suprugom.

Jedan od policajaca je tokom istrage rekao da je Holova jednom prilikom povukla okidač na praznom pištolju, koji je uperila u svoju slepoočnicu, kako bi mogla da čuje kako zvuči i naglasio da policajka pati od mentalne bolesti.

https://www.blic.rs/vesti/svet/baha...jka-imala-odnose-sa-sestoricom-kolega/10x6gqz
 

Top