Ко је љубоморан боље да не улази у везу. Разлика је само која се понекад прангија а која често, ретке су оне које су верне (исто и мушкарци).
to je ista ta..skinuta sa njene stranice.
zaboravljas kako svi biraju fotku koju ce okaciti a ne biraju koju drugi okace..ono je u uniformi, ova je sredjena za neko desavanje.
...postoje razne vrste,- extremnih sportova...Malu policijsku stanicu u Tenesiju potresa se*s skandal nakon što je otkriveno da se udata policijska službenica Megan Hol navodno upustila u vezu sa šestoricom kolega.
Pogledajte prilog 1286143
Policajka je navodno, kako pišu američki mediji, razmenjivala sa kolegama fotografije eksplicitnog sadržaja, skidala gornji deo odeće na jednoj proslavi u hidromasažnoj kadi i imala oralni se*s sa dvojicom od njih u policijskoj stanici u La Vernju u Tenesiju. Hol se navodno hvalila i veličinom muškosti jednog od tih policajaca.
Afera je okončana tako što su nakon istrage Holova i četvorica policajaca otpušteni, a preostala dvojica suspendovani sa posla.
Hol je optužena za oralni se*s sa kolegama u policijskoj stanici i policijskoj teretani, a prema navodima iz istrage odnose upražnjavali su i u hotelima i kućama drugih policajaca i na čamcu. Takođe je optužena da je imala oralni se*s sa kolegama koji su u tom trenutku bili na dužnosti.
Zvaničnici su počeli da istražuju slučaj kad je gradonačelnik La Vernja Džejson Кol dobio dojavu da Holova istovremeno ima aferu sa nekoliko kolega policajaca i da je imala trojku sa jednim policajcem i njegovom suprugom.
Jedan od policajaca je tokom istrage rekao da je Holova jednom prilikom povukla okidač na praznom pištolju, koji je uperila u svoju slepoočnicu, kako bi mogla da čuje kako zvuči i naglasio da policajka pati od mentalne bolesti.
https://www.blic.rs/vesti/svet/baha...jka-imala-odnose-sa-sestoricom-kolega/10x6gqz
Stefane sine, ebao bi i platio joj jos, ne lazi nasОво неби ебо на литри најгоре ракијештине.
Zašto? Baš je slatka.Ово неби ебо на литри најгоре ракијештине.
Sex na poslu smo izmislili mi srbi sad nas kopiraju.sta mislite o seksu na poslu?
Ako je ova uspela da se uda, taj lik onda stvarno nikako zensku nije nogao naciMalu policijsku stanicu u Tenesiju potresa se*s skandal nakon što je otkriveno da se udata policijska službenica Megan Hol navodno upustila u vezu sa šestoricom kolega.
Pogledajte prilog 1286143
Policajka je navodno, kako pišu američki mediji, razmenjivala sa kolegama fotografije eksplicitnog sadržaja, skidala gornji deo odeće na jednoj proslavi u hidromasažnoj kadi i imala oralni se*s sa dvojicom od njih u policijskoj stanici u La Vernju u Tenesiju. Hol se navodno hvalila i veličinom muškosti jednog od tih policajaca.
Afera je okončana tako što su nakon istrage Holova i četvorica policajaca otpušteni, a preostala dvojica suspendovani sa posla.
Hol je optužena za oralni se*s sa kolegama u policijskoj stanici i policijskoj teretani, a prema navodima iz istrage odnose upražnjavali su i u hotelima i kućama drugih policajaca i na čamcu. Takođe je optužena da je imala oralni se*s sa kolegama koji su u tom trenutku bili na dužnosti.
Zvaničnici su počeli da istražuju slučaj kad je gradonačelnik La Vernja Džejson Кol dobio dojavu da Holova istovremeno ima aferu sa nekoliko kolega policajaca i da je imala trojku sa jednim policajcem i njegovom suprugom.
Jedan od policajaca je tokom istrage rekao da je Holova jednom prilikom povukla okidač na praznom pištolju, koji je uperila u svoju slepoočnicu, kako bi mogla da čuje kako zvuči i naglasio da policajka pati od mentalne bolesti.
https://www.blic.rs/vesti/svet/baha...jka-imala-odnose-sa-sestoricom-kolega/10x6gqz
Pištolj uvek mož da opali.sve shto pishtolj nosa nije normalno
Kao prvo, ja sam oženjen, ali sve i da hoću, izbor mi je na poslu nikakav.sta mislite o seksu na poslu?
Frci, sve ti je oprošteno! 🤣🤣🤣Kao prvo, ja sam oženjen, ali sve i da hoću, izbor mi je na poslu nikakav.
- A možete li nam reći gde radite?
Radim od kuće.
To se njima dešava, ali baš sa bosovima. Na google ima koliko hoćeš o pandurkama i zatvorskim službenicima koje su crne oči nekog bosa obezbedile trajnim smestajem tamo gde su radile.Nase policajke se vacare sa krimosima, nisu kao raspale americke koleginice.
Osećaj nekažnjivosti - neprocenjivo. 🥳sta mislite o seksu na poslu?
A uz to je još ii tesna. 😎mislis da je duboka?![]()
kakve mentalne bolesti bre, sexaju se na poslu svi koji imaju uslove za to, i zele naravno, a to se desava svugde ne samo u policiji,Malu policijsku stanicu u Tenesiju potresa se*s skandal nakon što je otkriveno da se udata policijska službenica Megan Hol navodno upustila u vezu sa šestoricom kolega.
...... i naglasio da policajka pati od mentalne bolesti.