UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NECU NICK-oga osim LUKEEEEEEEEEEEEEE.......................................................................................................................ja sam se zajubila.................................................................. d j........................................cool...........................luuuuukaaaaa kruna....................... slatkis................. :oops:

LJudi,istina je da covek moze da vas slusa 1000 godina,ali moze da vas gleda isto toliko! :wink:
mali kompliment. mada vidim da ovde ima toga vec 13 strana. d jaja

Ljudi, (pre svega se obracam maloj plavoj sa martinkama - Xeniji), jel sve u redu sa Mladenom? Zasto ga nema vec dva dana na netu? Mislim, znam da se tripujem, nije mu nista, ali eto. :roll:
Kad je to takmicenje, rekli su za vikend a ni Alexandar se ne javlja, a ne mogu da verujem da nema nijednog drugog udaraca na netu od kad ovo pisemo,
(bar nedelju dana)
Xenija daj bar ti javi nesto!
MLADENE, dajte ljudi javite nesto nemamo pojma kada je to a nemam sanse da se dovucem da vidim, jer imam preeeeeeeeevise da ucim (f*ckin* tromesecje). HELP!
:!:

Dame i gospodo:

1)Takmicenje je u nedelju u 10:30 (molimo,ne aplaudirajte pri ulasku sviraca na binu....vec samo po izlasku :D :wink: .Nemojte misliti da sam neozbiljan!)
2)U ime svih perkusionista se opet PUNO zahvaljujem na podrsci i nadam se da ce ista takva ili bar slicna biti i u nedelju! (i MOLIM VAS nemojte aplaudirati na ulasku sviraca...)
3)Takodje nemojte ovu molbu shvatiti kao uvredu ni na kakav nacin,jer ona to nije bila!

Pozdrav,Mladen

Charlie:
Dame i gospodo:

1)Takmicenje je u nedelju u 10:30 (molimo,ne aplaudirajte pri ulasku sviraca na binu....vec samo po izlasku :D :wink: .Nemojte misliti da sam neozbiljan!)
2)U ime svih perkusionista se opet PUNO zahvaljujem na podrsci i nadam se da ce ista takva ili bar slicna biti i u nedelju! (i MOLIM VAS nemojte aplaudirati na ulasku sviraca...)
3)Takodje nemojte ovu molbu shvatiti kao uvredu ni na kakav nacin,jer ona to nije bila!

Pozdrav,Mladen
znachi,no tapshanje,a da li cete svirati u aprilu , kao onda na kolarcu samo ne tako rano:)?????

Charlie:
Dame i gospodo:

Pozdrav,Mladen
znachi no tapshanje,a da li cete svirati u aprilu kao na kolarcu samo ne tako rano (vremenski) :D :?: :?:

Pozdrav za sve udarace i sve one koji pisu o nama, hvale nas ili pljuju.Sve je to interesantno.Ja se sada prvi put oglasavam ali za svepostoji prvi put zar ne. Sada sledi jedna mala ispravka:
moj dragi kolega Sale je napisao da ja sviram
petog u Holiday-u.Nije petog vec osmog
aprila u Holiday-u.Nastupam sa svojim bendom
"Ana protiv", ja cu takodje okaciti plakate po muz. skoli.Svi koji su zainteresovani neka dodju.Dakle 8.4.2004. Holiday.
Evo iskoristicu sad ovu priliku da pozelim srecu svim
udarcima(naravno i sebi) da sutra na takmicenju ispune svoja ocekivanja a i ise od toga.Takodje pozdravljam svoju devojku MINU.
------DJOLE----------

Dakle ovo nije normalno
svirka Djoletova (odn. moja) nije osmog :cry: niti 11-og :cry: vec je uopste
nece ni biti do daljnjeg.To su sveze vesti jer sam se sada vratio iz grada.Bio sam sa ostalim clanovima
grupe i jedne i druge do Holiday-a da ugovorimo svirku za taj 11-i medjutim posle onakvog razgovora
ne pada napamet ni meni niti i ostalim clanovima da
sviramo u Holiday-u.(dakle Holiday ***** -- smrdi)
i to na klonju ali bez zezanja kad smo sisli dole
a ono kanalizacija :? :idea: .Svejedno hvala kolegi Mladenu koji je pokusao da pomogne.Ustvari takodje da pomenem da je isti danas razvalio na takmicenju
dobivsi maks. 100 poena.Stvarno jos jednom Mladene
svaka ti cast. Dakle svirke ova 2 benda (Ana protiv
i No Regrets)nece biti a za zainteresovane ostaje
15 april u Kuglasu samo Ana protiv. :D Pozdrav za sve udarace.Nego Mladjo, Sale i Stefane el idemo
na Zivkovica?
Djole

CEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTTTITTTTTTTTTTTTKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAA SVIIIIIIIIIRCCCCCCCCCIIIIIIIIII LJUDDDDDDDDDDDDDDI MOJIIIIIII JA SAMMMMMMMM ODLEEEEEEEEEEPILLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO!!!!!!!! :D :D :D
( Super je bilo, mada je bilo malo bljuf jer vam je program bio veoma slican, ali niposto nije bilo dosadno, ali moglo je biti malo sarenolikije, ali bilo je tako suuuuuupppppppperrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ja sam imala majicu sa Mladenovim likom :wink: -
i mala plava mi se smejala zlokobno :twisted: ali sam joj oprostila :D - likkinja si ti, majke mi,
nisam mislila da mozes biti takva :D :wink: )
BRAVO LJUDI JA SAM POTPUNO NA DUPE PALA, POTPUNOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VELIKO BRAVO ZA MLADENA I 100 SAVRSENIH POENA BRRRRRAAAAAAAAAVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LJUUUUUUUUUUUUDIIIIIIIIIII BILO JE GENIJALNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( PS. Mala plava, lepsa si od nje :wink: )

Hehe:) Dosla si ipak.
VEEEEEEEELIKI POZDRAV ZA VAS LJUDI,FANTASTICNO STE SVIRALI, ( ala grmi napolju :( ) CESTITAM VAM SUPER JE BILO, ZAO MI JE STO VAM NISAM ODMAH CESTITALA, ALI BILO JE SUPER!

Majica ti je pisanje :lol: 8)

:roll: OH Boze pa naravno da sam lepsa od nje...
salim se bre, :wink: sta pricas ti, o kome? :?

AAAAaaaaaaaaaaa........ nisam, jao boze ti nisi normalna, sta lupetas, devojka je prelepa, ti nisi sva cista. Nisam skromna, samo realna. :wink:
:arrow: poz za Djoleta, i `ebi ga za svirku, i cestitke na sviranju, super mi se svidelo i poz za Mladena i 100 poena i poz za sve i poz za malog Borisa koji se osisao :wink: i super svirao. fenomenalno :D

Charlie:
Zivela Srbija - jeb'o HOLIDAY!! Postacemo i mi nesto jednog dana...

Djole,trebalo bi da idemo na Zivkovica.Cucemo se sa Saletom.

Mladen

KAZNA JEEEEEEA!...

Moram reci da sam bio super raspolozen posle takmicenja, i da ste svirali - ma bruka, brate, bruka. 8)
hehe:) majica ti je stvarno luda.
KAD JE ZIVKOVIC???????????????? :shock:
:idea: Taj Holiday vam stalno pravi sr*nja.

[/b]

scar:
Takodje pozdravljam svoju devojku MINU.
------DJOLE----------
Ti bas znas kako da ljudima vrhunski razbijes fantazije. :lol:
I mi pozdravljamo Minu, srecnica jedna... Napravicemo i njoj sacekusu :wink:
SALIM SE, NECEMO, NECEMO, DAJEM REC.
Sta je bilo sa cetvrtom kategorijom, tj. Alexandrom i Radosem :) :D :) 8) 8) :) :D :) ?

BRAVO ZA ALEXANDRA, NAJBOLJI SI, IMAS NAJBOLJE POKRETE, TIMPANI KAO DA SU TI DEO TEEEEELA ( MMMMM NJAM :D ) I devojka ti je mnogo slatka... tesko priznajem, ali priznajem, mnogo je lepa, stvarno, blago njoj.
:D BRAVO ALEX

Back