UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Heh.Ja idem sa njima u skolu...Svaki dan ih gledam...Sto se tice muzike su stvarno super.Rados ima neku stariju devojku,to znam a i Mladen(koji bi stvarno mogao da se osisa)POZ!I dzez odsek je mnogo dobar.E da ja sam nastupala na koncertu na Kolarcu 15 marta,u horu,pre ostalih,znam da smo smorili... :lol:

86??????? aaaaaaaaaaaaaaaa, izgleda barem cetiri godine starije,ovo sam lupila al ajde:)
a pa fino fino,ne ne ne ne denmla ne mora da shisha ,friz mu je do j!

EEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
MALOLETNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAOOOOO!!!!!!!!! :D pa ti ides sa njimaaaaaaa!!!!!!! Reci sestro, daj molim te, ko si, imam par ortakinja, ne cekaj "ortakinja" u Stankovicu ( ovo " nije kao da su debili nego se nesto i ne druzimo intenzivno ). JAAAAAAAOOOOOO!!!!!
Cula sam da Rados ima neku devojku sa kovrdzavom kosom, i da je starija od njega, i da ide na akademiju ( jel? ), ali za Mladena pojma nemaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!NEEEEEEEEEE!!!!!!! SMRC :cry: SMRC :cry: SMRC :cry: !
HELP!!!
NEEEEEEEEEEEE D`O BOG MLADENU MAKAZE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIKADA DA SE NE OSISA!!!!!!! KAKO IMA GENIJALNU KOSUUUUUU!!!!!!
samo da se izbalavis :P :D

AAAAAAA, a pa ti si pevala ono Pergolesi Stabat Mater i ono O kako bezakonoje. BRATEEEEEEEE!!!!!
BEZ UVREDE ali ne da vam se raspadao orkestar nego bruka, a onaj sopran! u sedam *******! Hor je bio ok, cak na momente jako dobar ali cini mi se da je i vama bilo relativno smorno, prvo svi ste imali mrtvacke face, a drugo, to je tako mocno delo, ipak je pisano za muzicki vec stasale ljude, i maaaaalkice je bilo predugacko, ali lepo je da ste se prigrabili za to a ne za baby pesmice. Meni nije bilo toliko smorno, koliko me je u pojam ubijala minutaza ( BRATEEEEEEE!!!!! ). Jazzeri su vam neprevazidjeni. Pijanista je apsolutni genijalac, i oni klinci i sviiiiiiii, ali dirigent! COVEK JE LEGENDA!!!
Skola vam je svetinja, brate, blago vama! :D

Vidis ti kako se ja krecem po kvadratima ( ne krugovima ) i kako sve znam... eeeeeee...
inace svirka je dzab dzab dzab - 100 din.
ko je maloletnica, koja je godina, znas nesto posto ona ne odgovara?
MLAAAAAAADEEEEEEEN... kako sam ponosna na njega...

( KAKO SAM JA BOLESNA, PA TO JE EKSPERIMENT! :wink: )

PROVALJENI SMO! Jeste...ja sam Mladen i narcis sam i samo pokusavam da proguram i reklamiram Stankovic udaraljke. :wink:
To sto se registrovani ne interesuju za ovo to nije nasa stvar. :wink:
Ma, istina je da je onom liku ispala palica i da je uhvatio u delicu sekunde. Ma sta da se prica, samo savrsenstvo. VECERA! :)

Au, je.ote vi niste normalni keve vam kako samo mozete da ga volite. znam ga decko je q.ac ssami, ne da je egocentrican i cinican i dr.adzija. ne svira nista posebno samo je izvikan do bola. Ide mi po genitalijama. :evil: a kosa? ima je samo zato sto je klempav. pa sad vi vidite.

Najbolje udara bre Rados i Djordje. Rados je najbolji i najstariji, Aleksandar je likcina a Djordje ima najjaci potencijal.
Stefan je debilcina,ali ne kao ovaj vas MLADJICA.

:shock: :x
OK...JA SAM SAD BESNAAAAA!!!!!!!!! :evil:

STA IMAS PROTIV MLADENA??????
STA TEBE BOLI UVO DA LI ON IMA OVAKVE ILI ONAKVE USI?????
PUSTI GA I NADJI NESTO DA SE ZABAVLJAS!!!!!

Vidi

:idea: :D :idea:

Ovo je mladen sa usima,kapiras? nemoj da pricas kad ga ne znas.on deluje ok,ali je debil u biti.
a to sa usima..nista ne moze da mu pomogne. :)

...sto vas prekidam....

Izvinjavam se u ime kluba zvanog "Holiday" sto nismo odrzali svirku,a to nije bila definitivno nasa krivica.Retardi iz kluba su nam otkazali svirku dan pred istu.
Zahvaljujem se na sopstvenom forumu - cinicno sam polaskan!

Sincerely,Mladen

Ma dajteeeeeeeee.Mladen je ok,dobro udara,ali jeste malkice narcisoid. Malkice vise.Stefan je super lik,koliko ja znam slusa gunse sto je do jaja :D
i fantasticno ali fantasticno udara,a to sto se iz....... na njima zbog lizgleda to je glupost.
Djordje je likcina neverovatna.Decko je maksim dobrica i zezator.Ja ga licno obozavam.FENOMENALNO udara!
Rados je Bog.Niko nije jaci od njega.Bas se pitam gde ce posle srednje.
Aleksandar je faca apsolutna,snasao se sa tom palicom kao niko do sad. Poz za njega 8)
zaborravili ste Luku!Luka je bebica na odseku ali klinac ima znanje (klinac,pazi sad a god. mladji od Mladena,recimo god dana)decko ima znanje i volju i potpuno sam na njegovoj strani i navijam za njega.
On mi je najveci favorit.
manite se predrasuda o velikim usima i volite ih.oni to zasluzuju. :D

MLAAAAAAAADEENNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
JAAAAAAAAAOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
LJUDI KOJA SRANJA VI PISETE JA BESNIM KAKO STE MOGLI DA PUSTITE DA OVO CITA, DAAAAAAAAAJTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAGHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
LUDIM LUDIM LUDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAD BUDETE VI KAO ON, KAD NADJETE DA RADITE NESTO STO VOLITE I RADITE TO 26H DNEVNO, KAD VAS LJUDI BUDU PREPOZNAVALI NA ULICI, ONDA SE JAVITE (derem se na IZYDARAZY WAS ). POGOTOVO, na IZYDARACY WAS.
BRAVO. LJUDI TE SAD POZNAJU PO GLUPOSTI! USPEO SI! BRAVO! PALAC U VIS A I JOS NEKI PRST ZA TEBE!

NIKO KAO MLADJA

VOLIM MLADJU,MNOGO MI SE SVIDJA,OBOZAVAM GA,SUPER JE.
ALI NAJVISE VOLIM RADOSA,STA CU,ONA MINDJUSICA ME JE OPCINILA.
KO KAZE DA NEMA REGISTROVANIH?IMA IH...TROJE! DOSTA!
MLADJO, AKO SI JOS TU, RECI JEL TI CHARLIE DEVOJKA ILI STA? :wink:
POZ!
8)

A USPUT DAJ RECI STA SLUSAS, DA NAM PREPORUCIS NESTO,
DA LI SVIRATE SKORO NEGDE ILI NESTO?
PRICAJ NESTO, AJDE, NEMOJ DA TE JE BLAM MI SMO OVDE Z BOG TEBE :wink:
OTKUD TI OVDE UOPSTE? KAKO SI SE NASAO?

Back