UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najvishe volim Mladju
pa Stefana
pa Luku
pa Capina
pa Djordja
pa Aleksandra.
Ma volim ih sve
ali Mladja....Nikad se ne shishaj!!!!!!!
Capin ima super mindjushicu, Luka mi je sav fin i umiljat,
Stefan je baja, Djordje mi izgleda kao da je najdivnija osoba na svetu a Aleksandar kao najjaci zajebant.
A bio je jos jedan lik sa njima na Kolarcu,onaj decko,Ivan?Ili Stefan?Sa kratkom kosom...e majku mu.on ima buducnost.
:arrow: POZ ZA NAJJACE UDARACE NA SVETU!!! :lol: :wink:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJJACI SU!!!!!!!!!!!!!!!!!
G17 plus, Kolarac, svirke...
Gde cesh bolje?
LJudi cestitke najbolji ste, rokate skroz!
POz za sve posebno za.....ma sve!

Mladja je otisaoooooooo...........
:cry:
VRATI SEEEEEEEEEE....

PRIMETILA SAM> kad pisemo uvek svi pisu u istom trenutku, a onda do sledeceg puta mrtvo more.
kao da smo se dogovarali. :lol:

POZ ZA SVE UDARACE, POSEBNO ZA MOG JEDINOG MLADJU!!!!!!!

aaaauuuuuuu ala ste vi nalozeni na njih.*pozitivan smisao*
dok se covek okrene evo ti 10 poruka.
evo opet jedan registrovan clan
pozdrav za perkusioniste!
ovo su oni
8) 8) 8) 8) 8) 8)
+ jos 8) puta X sta ih tamo uci udaranje!

hehe:) nisi jedina koja voli mladju:)sad vas ima ihihi
a zar stavrno mislite da je on bio na forrumu :D
mislim ,mozda cak i jeste ali...
he he , a ono za kosu i klempave ushi-debilnog li razloga,bozeeeeee... :roll:

Charlie:
...sto vas prekidam....

Izvinjavam se u ime kluba zvanog "Holiday" sto nismo odrzali svirku,a to nije bila definitivno nasa krivica.Retardi iz kluba su nam otkazali svirku dan pred istu.
Zahvaljujem se na sopstvenom forumu - cinicno sam polaskan!

Sincerely,Mladen
mh.....chetiri stranice i nije to tako mala stvar,kako je krenulo...

Ma ima nas gomile!!! FINALLY! :D
Mislim da jeste bio Mladja. :D
Bas sam sreeeeeeeecna!!!! Slusala sam ga veceras u Skupstini, vibrafon je svirao... HEHE... :D
Lepo sam se uvukla. Ali nisam uhvatila gde je isao.
E, sta ces.

Mislim gde je isao posle.
Ali,videla sam tu neku malu plavu bebastu sa martinkama,u trenutku je on nju nesto pitao i ona mu se isplezila, a drugi put ga je iskulirala.
j***** bih joj...ufffff......
sta je uopste sa njima dvoma? :?

EEEEEEE......znate sta.
pod 1.drago mi je sto je procitao ovo vas mladjica jer se zaista nadam da ce uspeti da nadje jake flastere/dobrog hirurga da (mu) prilepi usi uz glavu a glavu uz zemlju, mnogo je medju oblacima, ako ne zeli on,ja cu ga vrlo rado zveknuti da se ne digne.
2.verujte mi da se iskljucivo cepao citajuci ovo i da ga zabole q.ac sto se vi lozite na njega,jer mu je sve ovo bilo iskljucivo bolesno kako vi nemate nista drugo da radite nego da mislite o njemu.GET A LIPHE!!!
3.on je i dalje debilcina.dlakavi egoista.odvratan je.
glupsoni :evil:

E, daj oladi i pusti ga.
MI PROVODIMO UZALUD VREME DOLAZECI OVAMO I PRICAJUCI O NJEMU????? :x PA MI GA BAREM VOLIMO, TI TROSIS VREME NE MRZNJU, GLUPSONE ( e,ali goru izreku u zivotu cula nisam )
znam i ja da se smejao pa sta?
ko ne bi?
meni je bitno da on zna da ima ljudi koji ga obozavaju, i da sam ja jedna od njih.
boli me du5` za tebe!

DA JESTEEEEE.....ON JE POBEGAO, SMORILI SMO GA.
PA, AKO OVO PROCITA, ONO I AKO IMA VREMENA ODGOVORI NA NEKO PITANJE.ILI BAR SVRATI SA VREMENA NA VREME I :arrow: DAJ DATUME I MESTA SVIRKI I NASTUPA.
AJDE :)

NEMOJ DA PRICAS DA NISI CULA ZA UDARACE STANKOVICA? :shock:
c c c...
jos nasla nista nisam... smrc, sajtova nema... ili ih ja nisam nasla...
ma jao ta skola je nesto najjace na svetu! Udaraci su bogovi, znaci bogovi, jaaaaaaaaooooooo kako je to sve super ( MLADJA, MLADJA, MLADJA, MLADJA!!! :) )
Jazzeri? To je bruka kako je to mocno! Nema, znaci...ufffff...super super super!!!
po tome su najpoznatiji, a izuzmemo dosta jak klavirski odsek i pevanje ( Ljuban Zivanovic - iz IDOLA ide u njihovu skolu, istina, falsirao je u IDOLU, ali super peva operu, tj. solo ). Odsek za gitaru? WOW! JAZZ GITARA? WOWOWOWOWOW!!!
ALI PERKUSIONISTI?????
JAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOO WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWW
SUPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR
GEEEEEEEEEEENIJAAAAAAAAAAAAAAAALNOOOOOOOOOOOOOO
NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAACEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svrati ponekad ovde, javljacemo za koncerte, mada ce se sad prorediti jer su nastupali preko 10 puta ovog meseca.
majku mu, ajd cesce nastupajte! :wink:

A inace.... Mladja je najjaci frajer na svetu!
Aaaaaaaaaaa........za zinuti i wowow wowow i bala!!!
Kakav je baja!!!!!!!
Pogledaj novog bubnjara Djordje Davida, sa cupavom braon - mozda malkice ridjkastom kosom do ramena, sa najsavrsenijim osmehom na svetu, malo bradice, divnim rukama i elanom - to je Mladen!!! :D
Pogledaj i KAOAR...
VERUJ MI ON VREDI MNOGO VISE OD 6 STRANICA.
Sto je najjace, pametan je do bola. Neopisiva inteligencija. A pritom je i za`j`bant.
BAJA I PO!!!

vidim ja da bi on gadno nastradao kad bi ti pao saka :D mislim, toliko bi ga cmakala da bi ga na kraju udavila, tako da, ono, bolje je sto nisi sa njim, teretili bi te za ubistvo bez predumisljaja (ili po francuskom zakonu, to bi bilo ubistvo iz strasti, a to se, takodje po francuskom zakonu, oprasta)

zakljucak - 'vataj ga i bezi u francusku!!!

Sto se tice Mladje stvarno je faca valjda zato i sviramo zajedno sa perkusionistima.Hvala puno na reklami koju ste odradili za nas.Za svirke cete biti obavesteni.Sto se tice pljuvanja Mladje...brate dodji do stankovica da pljujes udarace.Ali veruj mi da mi pljujemo i udaramo jace.Pozdrav i tebi.Nisi ti kriv sto o tebi ne pricaju.Pozdravljam Mladju Rasu Stefana Djoleta Ivana.Pozdrav i za sve vas,ljubitelje dobre svirke.

Pozdrav od Aleksandra.UDARACI

Svakim danom se sve vise iznenadjujem sto ovaj forum postoji,ali ne mogu da sakrijem da mi je drago sto se neko setio da promovise nase perkusioniste.

Zahvaljujem se Saletu na lepim recima,i takodje bih hteo da pozdravim ostale perkusioniste iz nase klase! Sale i ja smo se dogovarali da se jedared nadjemo u isto vreme na ovom forumu,tako da ako je neko zainteresovan da malo cjaska sa nama,bice blagovremeno obavesten!

Kiss za sve obozavateljke...

Mladen

p.s. Charlie mi je nadimak...!

hehe:)evo ti prilike :wink:
a za one flastere i kosu,nije lepo da zaje*bavate nekog na tako surov nachin,majke mi ...bolesno :roll:
pa tebi ako se ne svidja to sto hehe:) i ostali gotive udarache,nemas razloga da burno reagujesh.ok,tebi se oni ne svidjaju ali pusti sad to,ne moras da budes zajedljiv toliko!

p.s.ovo se odnos na IZ....kako vec ide dalje nick ,bez ljutnje! :wink:
\poz

hehe :):
Ma ima nas gomile!!! FINALLY! :D
Mislim da jeste bio Mladja. :D
Bas sam sreeeeeeeecna!!!! Slusala sam ga veceras u Skupstini, vibrafon je svirao... HEHE... :D
Lepo sam se uvukla. Ali nisam uhvatila gde je isao.
E, sta ces.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: next time....

hehe :)
VEEEEEEEELIIIIIIIIIKKIIIIIIIIII POZ za najjace likove na svetu :wink:
hvala vam ljudi na odgovorima, nemam pojma zasto, ali keve mi mi se cini da niste zajebanti koji odgovaraju u tudje ime :D HVALA NA TOME!
POz za ljubitelje dobre muzike, i jao Boze svi ste zaboravili Rastka, jos jednog udaraca c c c...
POZ i za njega :wink:
ALI naaaaaaaaaaaaaaaajveeeeeeeeci za MLAAAAAAAAAAADJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D
( koji nam se javlja :wink: )
I Aleksaaaaaaaaaaandraaaaaaaaa - likcinu!!!! :D

( PS. SUPER STE ZVUCALI U SKUPSTINI :wink: )
( PSS. JEDVA SAM SE PROVUKLA DA VAS SLUSAM!!!! )

Back