- Poruka
- 36.837
Da, virtuelni partneri su flaster za veliku prazninu u duši za usamljene ljude zatvorene po kutijama koje se zovu stanovi.Ne mislim ja uopšte da ti glorifikuješ ovo, za toliko te znam
Nego mi je ovo super što ljudi ne samo da prihvataju smeća koja im se serviraju, nego čak i uživaju u brlogu... Kao što imaš sve više onih klinaca po americi koji imaju one VR naočare i šetaju ulicom mašući ručicama po vazduhu... Super, nije više dovoljan samo telefon da ti napravi zavisnost, nego još treba i na oči da nam nabiju to.
Mislim da već mnogi imaju virtuelne partnere i decu, budući da ima gooooooomiletina 35+ koji su sami ili u nekim bezveznim vezama.
Ako samoća potraje zbog nemogućnosti da se sretne partner u realnom vremenu i prostoru Ai nudi rešenje, kao što je već ponudila rešenje da piše sastave, da ilustruje ili slika, da daje odgovore na teška pitanja umesto nas.
Da li smo svoj život prepustili modernoj tehnologiji misleći da tu ne možemo biti povređeni kao sa stvarnim ljudima?
Mene sad zanima da li osoba posegne za hologramom trenutku očaja zbog samoće ili u trenutku pohlepe zbog popularnosti?
Da li Ai ima karakter i narav? ili nema?
Da li će poslednja reč tehnike biti Upomoć!
Poslednja izmena: