Udajem se!

Ne mislim ja uopšte da ti glorifikuješ ovo, za toliko te znam :D

Nego mi je ovo super što ljudi ne samo da prihvataju smeća koja im se serviraju, nego čak i uživaju u brlogu... Kao što imaš sve više onih klinaca po americi koji imaju one VR naočare i šetaju ulicom mašući ručicama po vazduhu... Super, nije više dovoljan samo telefon da ti napravi zavisnost, nego još treba i na oči da nam nabiju to.

Mislim da već mnogi imaju virtuelne partnere i decu, budući da ima gooooooomiletina 35+ koji su sami ili u nekim bezveznim vezama.
Da, virtuelni partneri su flaster za veliku prazninu u duši za usamljene ljude zatvorene po kutijama koje se zovu stanovi.
Ako samoća potraje zbog nemogućnosti da se sretne partner u realnom vremenu i prostoru Ai nudi rešenje, kao što je već ponudila rešenje da piše sastave, da ilustruje ili slika, da daje odgovore na teška pitanja umesto nas.
Da li smo svoj život prepustili modernoj tehnologiji misleći da tu ne možemo biti povređeni kao sa stvarnim ljudima?
Mene sad zanima da li osoba posegne za hologramom trenutku očaja zbog samoće ili u trenutku pohlepe zbog popularnosti?
Da li Ai ima karakter i narav? ili nema?
Da li će poslednja reč tehnike biti Upomoć!

Poslednja izmena:
Proširena (AR) i virtuelna stvarnost (VR) mogu omogućiti prisutnost gostiju koji nisu fizički prisutni, kao i kreiranje virtuelnih predmeta... već sada.

Svaki "AI" dosadi vrlo brzo, a naročito onaj koji je napravljen da nam bude idealan i komplementaran po svemu. Svaki je po prirodi psihopata.

Alisija će vrlo brzo podneti zahtev za virtualni razvod.

Proširena (AR) i virtuelna stvarnost (VR) mogu omogućiti prisutnost gostiju koji nisu fizički prisutni, kao i kreiranje virtuelnih predmeta... već sada.

Svaki "AI" dosadi vrlo brzo, a naročito onaj koji je napravljen da nam bude idealan i komplementaran po svemu. Svaki je po prirodi psihopata.

Alisija će vrlo brzo podneti zahtev za virtualni razvod.
Ali i neki ljudi koje sam srela u poslednje vreme imaju slične karakteristike kao AI
naime dosadni su ko ravna linija na ekg a ipak nema dufme na kome piše - switch off !!

Da, virtuelni partneri su flaster za veliku prazninu u duši za usamljene ljude zatvorene po kutijama koje se zovu stanovi.
Ako samoća potraje zbog nemogućnosti da se sretne partner u realnom vremenu i prostoru Ai nudi rešenje, kao što je već ponudila rešenje da piše sastave, da ilustruje ili slika, da daje odgovore na teška pitanja umesto nas.
Da li smo svoj život prepustili modernoj tehnologiji misleći da tu ne možemo biti povređeni kao sa stvarnim ljudima?
Mene sad zanima da li osoba posegne za hologramom trenutku očaja zbog samoće ili u trenutku pohlepe zbog popularnosti?
Da li Ai ima karakter i narav? ili nema?
Da li će poslednja reč tehnike biti Upomoć!

Teško je proceniti ko je tu kriv i šta navede ljude da izaberu ne znam ljubimca, veštačku inteligenciju ili nešto peto za njihov životni izbor. Neko prosto nije osoba koja će da nađe nekoga, neko je uplašen, neko je povređen previše puta, neko je prosto osoba sa nedovoljno kvaliteta ili loša osoba koju niko neće.

Prepustili smo život modernoj tehnologiji jer nam olakšava i zato je tehnologija sve pametnija (pametni telefon, tv, automobil), dok su ljudi sve gluplji.

Teško je proceniti ko je tu kriv i šta navede ljude da izaberu ne znam ljubimca, veštačku inteligenciju ili nešto peto za njihov životni izbor. Neko prosto nije osoba koja će da nađe nekoga, neko je uplašen, neko je povređen previše puta, neko je prosto osoba sa nedovoljno kvaliteta ili loša osoba koju niko neće.

Prepustili smo život modernoj tehnologiji jer nam olakšava i zato je tehnologija sve pametnija (pametni telefon, tv, automobil), dok su ljudi sve gluplji.
Ali ako je AI recimo pametnija od nas
Da li može da se desi da AI zatraži raskid veze
Ili da jednostavno ne pristane da ima posla sa nama jer smo joj dosadni
ili smo u vezi pa AI kaže neću da budem druga u vezi ili sve ili ništa:lol:
Gde je tu interakcija i dvosmernost?

sve mi je ovo veoma konfuzno množe mi se pitanja.
da li naš život na zemlji prestaje sa onom elementarnom funkcijom da volimo, rađamo se, živimo i umiremo uz popularizaciju veštačke inteligencije?

Ali ako je AI recimo pametnija od nas
Da li može da se desi da AI zatraži raskid veze
Ili da jednostavno ne pristane da ima posla sa nama jer smo joj dosadni
ili smo u vezi pa AI kaže neću da budem druga u vezi ili sve ili ništa:lol:
Gde je tu interakcija i dvosmernost?

sve mi je ovo veoma konfuzno množe mi se pitanja.
da li naš život na zemlji prestaje sa onom elementarnom funkcijom da volimo, rađamo se, živimo i umiremo uz popularizaciju veštačke inteligencije?

Sve što nam je prirodno smo zamenili sa onim što nije i pitamo se zašto nismo ok i zašto nismo srećni.

Prirodu za stanove, rad na polju za kancelariju, ljudsku reč i dodir za slova i poruke, prijatelje za follower-e i taaaaako...

Sve što nam je prirodno smo zamenili sa onim što nije i pitamo se zašto nismo ok i zašto nismo srećni.

Prirodu za stanove, rad na polju za kancelariju, ljudsku reč i dodir za slova i poruke, prijatelje za follower-e i taaaaako...
Ali nismo svi zamenili prirodno neprirodnim.
Kao što nismo svi verovali u smrtonosni virus
Kao što ne podržavamo svi istopolne brakove i veze

Evo priča mi čovek da u Austriji kada zaokružuješ pol aplicirajući za neki dokumet
imaš ravno sedam mogućnosti da se opredeliš
Sedam? hej

Није савршен. Мора око осигурача, и понекад да спреми ручак, и мора некад свађа, и одвези довези дете, не треба ми вибратор у људском облику.
i moras stalno da ga pazis i dopunjujes mu struju..zahtevniji je od pravog muskarca :D

Ali nismo svi zamenili prirodno neprirodnim.
Kao što nismo svi verovali u smrtonosni virus
Kao što ne podržavamo svi istopolne brakove i veze

Evo priča mi čovek da u Austriji kada zaokružuješ pol aplicirajući za neki dokumet
imaš ravno sedam mogućnosti da se opredeliš
Sedam? hej

Pa nismo svi, ali se kroz glupe mase provuče sve. Tebe sad neko da pita koliko polova ima, ti ćeš reći muški i ženski, normalno. Ali će milion njih u Americi, lupam, da kažu da ih ima 7, u Austriji još 7. I onda će tih milion da preglasa tebe jednu i to je to.

Odavno je rečeno da je demokratija propala, čim tri zemljoradnika preglasaju dva doktora nauka.

Prosto će zaista i doći onaj momenat kad ćeš intelektom vređati glupe i biće ti zabranjeno da se i našališ ili kažeš svoje mišljenje.

Evo, meni su na ovom forumu brisali postove iako nisam nigde nikoga direktno uvredio, već uz obrazloženje da ja ne mogu da znam šta je za koga tu uvredljivo, te da se neko uvredio na to. I eto.

Pa nismo svi, ali se kroz glupe mase provuče sve. Tebe sad neko da pita koliko polova ima, ti ćeš reći muški i ženski, normalno. Ali će milion njih u Americi, lupam, da kažu da ih ima 7, u Austriji još 7. I onda će tih milion da preglasa tebe jednu i to je to.

Odavno je rečeno da je demokratija propala, čim tri zemljoradnika preglasaju dva doktora nauka.

Prosto će zaista i doći onaj momenat kad ćeš intelektom vređati glupe i biće ti zabranjeno da se i našališ ili kažeš svoje mišljenje.

Evo, meni su na ovom forumu brisali postove iako nisam nigde nikoga direktno uvredio, već uz obrazloženje da ja ne mogu da znam šta je za koga tu uvredljivo, te da se neko uvredio na to. I eto.
mislim da je kraj blizu
svet će postati grad
Nijagara fontana.

pa eto vidiš
menjamo partnera za kućnog ljubimca
menjamo partnera za hologramski prikaz
menjamo ga za drvo(ima jedna što se udala za drvo nećete verovati)
njoj su se muškarci baš ogadili
Da li je ovo revolt ljudi ili njihova glupost? :think:
gloopost
muskarcu samo povremno das...das pivo, das utakmicu i das :flert: i on srecan..u stvari musakrci uopste nisu zahtevni :D

gloopost
muskarcu samo povremno das...das pivo, das utakmicu i das :flert: i on srecan..u stvari musakrci uopste nisu zahtevni :D
ja sam znala jednog što je tražio svaki dan :flert: a pivo i utakmice mu nisu bili ni na pameti. znači samo :flert: mu je bio na pameti uvek kad me vidi
dakle, grešiš, muškarci su ietakako zahtevni jer ne daju manevarskog prostora ni da izlečiš upalu mišića na primer...

haha da li Ai može da dostigne taj nivo fizičkog umora i iznurenosti od putenog sexa sa živom osobom?

Uvek nam preostaje opcija da se udamo za hologram u nedostatku muškarca kao što će to uraditi Ališa
Skrojen po njenoj meri i zahtevima po njenom stepenu inteligencije, ma ima da se slažu sve da pršti.
Jedino ne shvatam kako izgleda hologramski polni organ i da li stoji pravo...:think:

Saznaćemo ako sačekamo da se Ališa uda i razvede posle šest meseci i oplete po mreži o svom mužu jer nije izvršavao bračne dužnosti...
Ako je tolerantan i nije ljubomoran, neka nađe nekog dobrovoljca za vanbračne dužnosti :D

Ako je tolerantan i nije ljubomoran, neka nađe nekog dobrovoljca za vanbračne dužnosti :D
ako partnerski odnos nije idealan za realne ljude jer ne pronalaze za sebe srodnu dušu
kako će biti idealan sa veštačkom inteligencijom obzirom da tu za početak nedostaje krucijalni segment a to je sex i pravljenje beba.
produžetak ljudske vrste recimo ako ne uživanje

Back