Udajem se!

Voleo bi da mogu pomoći, ali zbog kojekakvih naravoučenija držaću jezik za zubima a tebi 'fige' da ispadne najbolje. Napiši nam šta se dešava, jel pala ta kafa ili si priču sklopila zbog nekog trećeg koji nikako da se 'prelomi' ;)

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

:ceka:

skidaj prsen kad se budemo vidjali:mrgreen:

foot-feet-female-human-painted-toenails-nails-on-balcony-in-sunshine-DHD.jpg

:P

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

e nek ti je sa srećom !
a sad pali :lol:

Vaša prva reakcija je?

E fala qurcu, idi muchi nekog drugog :mrgreen:

Back