dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.
Vaša prva reakcija je?
p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.
![]()

Što bi te srtefila srčka?! Ja bi se baš radovala da saće nađe jednog nomalnog naturale muškarca sa kojim bi mogla da živi .
sa posebnim osvrtom na ono normalnog.![]()
, навикао сам се на лоше ствари, па сад тако кад нешто много лепо треба да се деси, нека сиииииилна срећа - мени се чука узхебе да простите
!... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.
Vaša prva reakcija je?
p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.
![]()

Pih ... a ja pomislila schatje se udaje..i zove nas sve na svadbu![]()

mgde ko bi nju oženiJo![]()

I ja pomislio isto... pa reko' bitje njenih drugarica iz cele Skandinavije![]()

Ima momka?
Udaje se?
au![]()

Šta će sad svet da misli o nama, ovaj meni ...![]()

blaženo neznanje![]()

Nista, ladan pogled i saopstenje da ces im biti kum.... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.
Vaša prva reakcija je?
![]()