Udajem se!

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

:ceka:

U ja bih poludela.Ne bih mu pozelela srecu ili bih to rekla ironicno.Mislim da bih bas burno odreagovala sto se tako poigrao mojim osecanjima :manikir:

Što bi te srtefila srčka?! Ja bi se baš radovala da saće nađe jednog nomalnog naturale muškarca sa kojim bi mogla da živi .:manikir:

sa posebnim osvrtom na ono normalnog.:manikir:

Па и јесте од силне среће :), навикао сам се на лоше ствари, па сад тако кад нешто много лепо треба да се деси, нека сиииииилна срећа - мени се чука узхебе да простите:hahaha:!

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

Više je onih slučajeva gde vam partner posle nekog vremena kaže ''Znaš, ne možemo još uvek da se venčamo, već sam u braku...''...

Ima momka?
Udaje se?
au :eek:
Man_Crying.jpg

:rida::mazi:

Vaša prva reakcija je?

Nista, ladan pogled i saopstenje da ces im biti kum.

Back