Udajem se!

E baš bi volela da vidim ove persone u toj situaciji..i tu ravnodušnost!:mrgreen:...msm ovako ravnodušnu reakciju ne bi imali nikad bi komšija došao da ih pozove u svadbu a kamoli da im to kaže neko sa kim su u vezi.:manikir:

Tema#....od šoka bih ostala bez teksta.:(

Мене искрено срчка стрефила и због теме и постављачице, а мош мислити будеш ладан у оваквој ситуацији, ааааааааахххххааааа!:lol:

Мада обзиром да је познато да су урмаши надчовеци, верујем да би они сви били ладни као Чак Норис!:mrgreen::mrgreen:

Ja bih Šaćku Fakat :rumenko:

oš pečenu, prženu, pohovanu ili kuvanu? :D

Мене искрено срчка стрефила и због теме и постављачице, а мош мислити будеш ладан у оваквој ситуацији, ааааааааахххххааааа!:lol:

Мада обзиром да је познато да су урмаши надчовеци, верујем да би они сви били ладни као Чак Норис!:mrgreen::mrgreen:

zar zbog mene srčka da te strefi :lol:

Izvinjavam se, samo ovaj put van teme:

Otis'o si, sarmu prob'o nisi...
Kuce laje a ja mislim ti si...

ili

Suzama sam lepio tapete...
kad ti ode i odvede dete...

:hahaha::hahaha::hahaha:

pa ček prvo da javim momku da se udajem :hahaha:
mislim, red je :lol:

Mislim, to bi bila moja reakcija na hipoteticku situaciju:

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

:ceka:

Propustio sam da si naglasila da se udaje za nekog drugog. Ne zameri, imam visoku temperaturu... :)

Što bi te srtefila srčka?! Ja bi se baš radovala da saće nađe jednog nomalnog naturale muškarca sa kojim bi mogla da živi .:manikir:

sa posebnim osvrtom na ono normalnog.:manikir:

Back