Udajem se!

..dodje kupac u prodavnicu i kaze prodavachici da mu da kilo krompira i 2 kilograma jabuka,prodavachica mu sve to izmeri i da i kaze da to koshta 456 din ,nashta ce ostali u redu iza nje "......ybm ti ali su pomorandze poskupele a i margarin je otishao 15% gore......"...............:rotf::hahaha::hahaha::hahaha:.........."...1,2,3...........10,bum..".............:rotf::hahaha:

..dodje kupac u prodavnicu i kaze prodavachici da mu da kilo krompira i 2 kilograma jabuka,prodavachica mu sve to izmeri i da i kaze da to koshta 456 din ,nashta ce ostali u redu iza nje "......ybm ti ali su pomorandze poskupele a i margarin je otishao 15% gore......"...............:rotf::hahaha::hahaha::hahaha:.........."...1,2,3...........10,bum..".............:rotf::hahaha:

a on kaže - nemoguće, odakle tih 6 dinara, 3 puta 5 nikako ne mogu da daju 6 na kraju :zcepanje:

50-3.jpg

mda...eto te k'o onaj akrep od male razbojnice...zene me mrzeeee jer sam lijeeeepaaa...

i ti joj kazesh da nije lijepa i onda ispadash ljubomoran :)

zena zeni prigovoriti ne smije da ne ispadne zavidna :)
moze naravno
moze prigovoriti i da ne ispadne zavidna
ali treba znati kako
zavist se oseti
ne moze se sakriti lepim recima
zavist osetis cak i kad te neko pohvali i udeli kompliment

pa, sta tu ima da se razmišlja...kazes srecno i doviđenja...

prva recenica je ---->ko te iebe i nek je sa srecom:lol:

:eek:

Ne seri!

(eto :) )

E baš bi volela da vidim ove persone u toj situaciji..i tu ravnodušnost!:mrgreen:...msm ovako ravnodušnu reakciju ne bi imali nikad bi komšija došao da ih pozove u svadbu a kamoli da im to kaže neko sa kim su u vezi.:manikir:

Tema#....od šoka bih ostala bez teksta.:(

Poslednja izmena:
... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

:ceka:

odgovor ću ti poslati na pp;)

E baš bi volela da vidim ove persone u toj situaciji..i tu ravnodušnost!:mrgreen:...msm ovako ravnodušnu reakciju ne bi imali nikad bi komšija došao da ih pozove u svadbu a kamoli da im to kaže neko sa kim su u vezi.:manikir:

Tema#....od šoka bih ostala bez teksta.:(

Мене искрено срчка стрефила и због теме и постављачице, а мош мислити будеш ладан у оваквој ситуацији,ааааааааахххххааааа!:lol:

Мада обзиром да је познато да су урмаши надчовеци, верујем да би они сви били ладни као Чак Норис!:mrgreen:

Back