DODIRLJIVA
Ističe se
- Poruka
- 2.485
Mene keva rodila sa 20,i baba moju kevu sa 20 i sta nam fali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sada posle 4 godine ima dvoje dece ... moje licno misljenje je da je ispala glupa s obzirom da je to uradila samo da bi pobegla od roditelja ... a sada zivi sa njima sa decom i muzem i podstanari su a radi joj samo muz i otac ... u ogromnim dugovima su a + ima dvoje male dece ... treba pruziti i toj deci ... trebala je da malo mucne glavom a ne da srlja ko ludak ... ( da ne pricam da nikada nije izalazila po klubovima i sl pa ce da zali sto nista nije prozivela ) ... 
ako se vole .... neka ......Mene keva rodila sa 20,i baba moju kevu sa 20 i sta nam fali?
moja drugarica se udala cim je zavrsila osmi razredsada posle 4 godine ima dvoje dece ... moje licno misljenje je da je ispala glupa s obzirom da je to uradila samo da bi pobegla od roditelja ... a sada zivi sa njima sa decom i muzem i podstanari su a radi joj samo muz i otac ... u ogromnim dugovima su a + ima dvoje male dece ... treba pruziti i toj deci ... trebala je da malo mucne glavom a ne da srlja ko ludak ... ( da ne pricam da nikada nije izalazila po klubovima i sl pa ce da zali sto nista nije prozivela ) ...
ne razumem takve devojke niti cu ikada razumeti ..
pa pazi meni je to ok..kapiram da je srecna itd.. mene brinu ove 30+ sto prde pazar pa posle ajmo kod Djilasa na vestachku oplodnju...
Stvarno shokantno, imati 30 i nemati muza.
Shok shok shokantno.

Da li ti mislis da je svakoj devojci san da eto tako prozivi tako sto ce izlaziti po klubovima?
naravno da ne mislim da je to san svake devojke ( prvoj meni nije ) .. nego mislim na sve uopsteno ... on joj je bio prvi decko + da napomenem da je stariji od nje 7 godina ... udala se sa 14 godina ! on 21 ! ipak je ona bila dete u svakom smislu ...
Moja se baba udala sa 16, pa nikom nista.