Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ako si recimo na Ubuntu 18.04 trba da nadjes stariju verziju.Nova nece raditi.Plus treba da odredis obavezno koliko je bita sistem,tako treba da bude i Viber.
Ja imam najnoviji, radi na Manjaru:
~ >>> yay viber
1 aur/viber 18.2.0.2-2 (+264 0.25) (Installed)
Proprietary cross-platform IM and VoIP software
==> Packages to install (eg: 1 2 3, 1-3 or ^4)
Nije problem u androidu nego u aplikaciji.
Viber je tesko smece od aplikacije , pise lepo neko iznad da je lakse da istu batalite kada ne menjaju politiku oko reklama.
Nije problem u androidu nego u aplikaciji.
Viber je tesko smece od aplikacije , pise lepo neko iznad da je lakse da istu batalite kada ne menjaju politiku oko reklama.
A laptop je na linuxu? Sa obzirom da je bilo problema i na ranijim verzijama Ubuntua mislim da oni samo što nisu digli ruke od podrške za Linux.Jer ako im aplikacija malo malo ne radi na najrasprostranjenijem distrou, onda šta drugo zaključiti?
A laptop je na linuxu? Sa obzirom da je bilo problema i na ranijim verzijama Ubuntua mislim da oni samo što nisu digli ruke od podrške za Linux.Jer ako im aplikacija malo malo ne radi na najrasprostranjenijem distrou, onda šta drugo zaključiti?
Убунту има најширу подршку за лаптопове, чак има и званичну подршку за Ryzen процесоре.
Проблем је што је Вајбер баговит, није ту крив Убунту. Мени Вајбер не ради у више различитих дистрибуција.
Једино ради у Alpine Linux, у многим другима не.
Пробано као appimage, flatpak, ништа.