Ubio dvadestesedmoro ljudi, od toga osamnaestoro dece

Poslednja izmena:
Nije isto. Cak i ako tako posmatras Evropu kao celinu,opet nije ni blizu.

Moguce je, ne znam Tacnu statistiku. Znam za svega par slucajeva sto se desilo u Americi za tog betmena, ovo sada i mozda jos nesto ali isto tako znam i za svega par u Evropi, konkretno, Britanija, Ukrajina, Fancuska i Norveska. Dodje mu na isto. Ali opet, ne vodim statistiku pa ne mogu da pricam sa sigurnoscu. Samo sam se ubacio apropo onoga za vestacki nacin zivota.

Ljigavi dvostruki standardi...

Kad Amerikanac baci avio bombu na skolu u Iraku o tome mediji jave kao kolateralna steta ili greskica.
A sad ceo svet u soku...

Meni licno nije zao te dece, jer njihovi dedovi su prolili okeane krvi u svetu, njihovi ocevi danas prolevaju okeane krvi a jednog dana ta americka deca kad porastu prolevace nove okena krvi. Mozda ce ta USA deca ubijati nasu decu.

U razocarao si me ovim komentarom. Ne bi trebalo tako da generalizujes, narocito ne kada su deca u pitanju. Nikad ne znas u sta ce izrasti, da ne pricam da imam prijatelje koje sam i uzivo upoznao, a poreklom su iz Amerike. Nisu oni tako losi. Kao sto mi zapravo ne znamo nista o njima a jedemo govna, tako ni oni ne znaju nista o nama i jedu govna, ali ne svi. Znaju o nama ono sto im plasiraju po vestima. Srecom ima pametnih ljudi, zapravo sve vise, upravo tih mladih koji vide nedostatke svoje drzave.

Kad god četujem sa celim svetom, i Amerikanci se javljaju. Jedan od njih je iz LA, mlad dečko oko 25 godina, lepo počnemo neobavezno o svemu i svačemu, i posle par četovanja krenem na temu politike.
On ovako nikad nije čuo za malu zemlju kao što je Srbija i sve desetine i sitne državice u Evropi, (jer Amerikanci vole da vide nešto krupno :lol: ), i misli da je njihova administracija
okej, i upitam šta misli o Bilu Klintona. Imao je pozitivno mišljenje.I ja ga pitam da li mu je nešto poznato iz 1999. godine. Kaže da nema pojma a šta je to bilo te godine.Ja mu ispričam o bombardovanju.Nije mogao da veruje i rekao da ja lažem i da ga provociram.Rekla sam mu da slobodno da izgugla na netu o tom događaju.Kasnije, rekao je da na netu ne postoji takvi podaci o takvom bombardovanju. :lol: Meni je sve bilo jasno, tu nema šta da se priča i tako prekinuli kontakt.

Kad god četujem sa celim svetom, i Amerikanci se javljaju. Jedan od njih je iz LA, mlad dečko oko 25 godina, lepo počnemo neobavezno o svemu i svačemu, i posle par četovanja krenem na temu politike.
On ovako nikad nije čuo za malu zemlju kao što je Srbija i sve desetine i sitne državice u Evropi, (jer Amerikanci vole da vide nešto krupno :lol: ), i misli da je njihova administracija
okej, i upitam šta misli o Bilu Klintona. Imao je pozitivno mišljenje.I ja ga pitam da li mu je nešto poznato iz 1999. godine. Kaže da nema pojma a šta je to bilo te godine.Ja mu ispričam o bombardovanju.Nije mogao da veruje i rekao da ja lažem i da ga provociram.Rekla sam mu da slobodno da izgugla na netu o tom događaju.Kasnije, rekao je da na netu ne postoji takvi podaci o takvom bombardovanju. :lol: Meni je sve bilo jasno, tu nema šta da se priča i tako prekinuli kontakt.

U Americi je na snazi nesto sto se zove "Podela rada". Automehanicar popravlja auta, bankar brine za banku, pekar pravi hleb. Sve ostalo van njihove struke njih niti uce niti ih interesuje. To kod njih funkcionise i zato su vodeca sila u svetu...sto posle povlaci da su poprilicno ograniceni u glavi...

Poslednja izmena:
Gadna sociopatija, ne kapiram sto bi neko pucao na decu. Klinci iz Kolumbajna su se lozili na nasilne filmove pa im udarilo u glavu, u Virginija Teku su maltetirali onog momka, onaj Betmen se lozio na Jokera iz filma, a koji je vrag ovome ne znam.
Inace, kada covek gleda onu listu, zaprepasti se koliko ima pucnjava preko bare, i nije to oruzana pljacka ili nesto, nego otkud znam, bolest.

đokica koji je mrzeo majku i njenu profesionalnu zaokupljenost malom decom,
a ne njim i njegovim adolestentskim bubuljičavim problemima.:lol:

šalu na stranu,
ovu odličnu epizodu iz rubrike na rubu znanosti sam stavila na drugi pdf., ali ovde mi se čini prikladnija.
između ostalog, prikaz mozga ubice, normalne osobe..čak i ubice tinejdžera itd...ukratko, sve je u neuronskim vezama...

svi znamo da je problem globalan

article-2249185-168BE173000005DC-875_634x408.jpg

i na crnoj hronici

Hmm.... jasni su meni Eric i Dylan (Columbine) i Seung Hui Cho (Virginia Tech), ali Adam ne. Nije mi jasno zasto je ubio bas osnovce :think:
Nadam se da ce se naci detaljniji podaci o njemu... bas me zanima kakav je stvarno bio i sta ge je navelo da ovo uradi...

a inace me ne iznenadjuju ovakve stvari. kakve brutalnosti i uzasi se desavaju u svetu, ovo nije nista novo. ljudi su spremni na sve. samo sto se oko necega digne prasina, oko necega ne, zavisi sta zele da znamo. zao mi je klinaca jer moozda bi neko od njih ipak ispao okej, ko zna

Back