- Poruka
- 13.303
ŽUTI BOLESNICI! Optužili Srbiju za ubistvo Olivera Ivanovića!
jedva su docekali da se ovo desi..zasu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće ovaj slučaj veoma težak predmet.
Ne bih rekla. Samo neko po nalogu puca s ledja,neko nezainteresovan i placen.
ISTA BANDA! Saša Janković i Petrit Selimi zajedno optužuju Srbiju za ubistvo Olivera Ivanovića!
Шиптари дилују дрогу и по самој Србији, кроз Србију је извозе у ЕУ. Ко им то дозвољава? Не ја, а ни ти, а ни било ко други са овог форума. Па ти сад види, или ћеш да наставиш да ме вређаш или ћеш увидети реалност, тужну реалност Србије и Срба данас.
Познајем дечка који је сас Косова, причо ми човек како српски и шиптарски дилери сарађују ко рођена браћа. И Оливер је то имплицирао у овој изјави коју је Славе окачио.
Па ти сад види. То што Вучић ће сад да испљује Шиптаре, не мења чињеницу да је он јесте у коалицији са Харадинајем. Па ти пени и вређај колико хоћеш, истину нећеш променити.
Ти си паметан човек, шта ти мисли ко стоји иза овог убиства?
Političko ubistvo da li je ili nije to je 1pitanje.
ŽUTI BOLESNICI! Optužili Srbiju za ubistvo Olivera Ivanovića!
Jel ti stvarno botujes za SNS?
Rasim je najracionalniji:
Rasim Ljajić u suzama: Ne verujem da ćemo ikada da saznamo ko je ubio Olivera Ivanovića
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...da-saznamo-ko-je-ubio-Olivera-Ivanovica-VIDEO
Ja ne optuzujem Srbiju....
Političko ubistvo da li je ili nije to je 1pitanje.
i kome je leglo ko kec na 11 ovo ubistvo..
Наравно, нико овде не оптужује Србију. То је ботовска демагогија којом бране своју политиклу која је по свему на штету и против српског народа.
Да,. она или он је бот.

Kome, zašto i na koji način?
ubili coveka da bi onda optuzili vucica da je ubica..na sta su spremni poremeceni likovi..
Oliver je nekome zasmetao neka istraga pokaze kome.