diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Evo sefica Vodjinih botova resila ubistvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да, највероватније је реч о професионалцу- плаћеном убици. А тиме његова националност је крајње небитна у целој причи.
sta lupeta ovaj patriotski to jest siptarski blok
Није Алексић у коалицији са кланом Харадинај, него Вучић. Мисли о томе, пре него што кренеш овако да лупеташ. Браниш оне који продају Србију шиптарској мафији.
Apsolutno. Postavlja se pitanje, ko je nalogodavac, ali kako je i sam u ovom svom poslednjem intervjuu rekao, smetao je i mnogim kriminalnim strukturama.
i siptari i aleksic mrze vucica podjednako..misli o tome..
Mi nismo Mađarska. Jesi li ti spreman na neke nove sankcije, na primer? Bombardovanje više nije moguće, ali sankcije jesu. Jesi li spreman da tvoja deca nemaju mleka, šećera, pelena? Ja nisam. Ako moram da biram između moje dece i Kosmeta, izabraću decu.
Неко покушава да радикализује Србе доле, како би се спречило формирање специјалног суда.
Није Алексић у коалицији са кланом Харадинај, него Вучић. Мисли о томе, пре него што кренеш овако да лупеташ. Браниш оне који продају Србију шиптарској мафији.
BIA su ti sve cg.
Mi celu naš tzv. BIU da prebacimo u cg.
Ja ne znam ni jednog Srbina koji tamo radi a poznajem ih poprilicno i sadasnjih i penzionisanih.
Kad raskrstimo sa cg u Srbiji tek tada cemo razbiti korupciju, mafiju ....
Možda..?
![]()
Sve imam osećaja da je Oliver znao za šte sprema i pokušao da se spase.
najveci sljam je preuzeo drzavu,. ja sam mislio da od ds nema gorih, medjutim pogresih. dje je nas brkoMožda..?
![]()
najveci sljam je preuzeo drzavu,. ja sam mislio da od ds nema gorih, medjutim pogresih. dje je nas brko
Управо тако. Погледај мој коментар на претходној страни. Цела прича овде је о томе да се ради о трговини дрогом-шиптарска нарко-мафија влада Косовом, а има подршку, нажалост, многих структура из самењ Србије.
Zato treba istraga da ide u više pravaca,ako organi iz Kosovske Mitrovice odbiju zahtev da naše službe i policija učestvuju u slučaju onda je jasno sve.
Možda..?
![]()
Ne znam koliko ima podrsku iz same Srbije (ali svakako da se kriminalci "nadju" u to ne sumnjam), ali sigurno da imaju precutnu podrsku iz medjunarodne zajednice tacnije, dokle je god Bondstil tamo "zmure"na takve stvari.
.
Наравно. ЦИА и западне службе такође деле зараду од нарко-бизниса. Ко Шиптарима дозвољава да буду носиоци нарко-бизниса у целој ЕУ. Шиптари држе Европу, какву Европу, они држе чак и САД, по питању дроге.
Шта мислиш ко им то дозвољава?
ubili coveka da bi onda optuzili vucica da je ubica..na sta su spremni poremeceni likovi..
Dulesrbenda bolje da promeni nick...inace ovakvu kolicinu nebuloza od raznoraznih strucnjaka nosam odavno procitao posebno nepoznavanje tamosnje sitiacije i insinuacije o povezanosti drzave sa ovim.covek je ubijen a strucnjaci vec optuzuju vlast vucica etc...al cuj najvecu glupost radi sa klanom haradinaj....