Убијен Оливер Ивановић

a i razlog imas al za sebe i to cvrst zasto neces u policiju..svi ste za lazu.:rotf:

Necemo da se vredjamo ja nisam Vuciceva jajara da zivim od njegovih sendvica i koski kao neki ako se sloze kockice od pocetka pregovora sa siptarima u Briselu koje je vodio Vucic i njegov tim lako cemo doci do nekih saznanja sta se desava na Severu Kosova, a kruna Vucicevog rada i antisrpskog delovanja je Srpska lista.

Ako nije de jure nezavisno onda ipak nije nezavisno kako želi da se predstavi ovde a i Vučić istu priču ima.
Svaki čovek pa i životinja će da brani sebe, porodicu-mladunce i dom-stanište.
Ovde se radi o kršenju međunarodnog prava po više osnova a rešenje je da se izaberu ljudi koji nisu fascinirani zapadom i koji nisu potkupljeni ili ucenjeni od strane zapadne evrope. Kad ne bi takvi bili na vlasti lako bi se došlo do nivoa svesti da ne mora da se bude rob i da se skidaju gaće i kad neće da nas jebu. Jel Orban isterao mmf, soroša i ne dozvoljava ilegalnim migrantima ulazak? Jel su ga bombardovali ili uveli sankcije?
Ovde se radi o propagandi punih 17 godina i vidim da su neki "klekli" što bi rekao baštovan.

Mi nismo Mađarska. Jesi li ti spreman na neke nove sankcije, na primer? Bombardovanje više nije moguće, ali sankcije jesu. Jesi li spreman da tvoja deca nemaju mleka, šećera, pelena? Ja nisam. Ako moram da biram između moje dece i Kosmeta, izabraću decu.

Очито је да покојник није био омиљен међу Србима доле.
Тако да ето, нек почива међу онима који су довели Србију овде где је она сада.

Nemoj vise lupati gluposti o njemu a za sta se zalagao (kazes, nezavisno Kosovo) pogledaj bar u zadnjih 10-15 min. emisije pa ako imas ociju, onda i dalje pricaj.

pametnima i "jedna dosta"................al me ne mrzi da ti objasnim:

Kosovo je amerima potrebno da nesmetano drze BONDSTIL, (Srbija, radi bliskih veza sa Rusijom, sigurno nikada ne bi dozvolila postojanje BONDSTILA...........i zato je KOSOVO moralo da predje u ruke AMERIKANACA).
Zatim, amerima BONDSTIL treba radi kontrole Srbije a i da na taj nacin kontrolise ceo Balkan............sto je u svemu priprema na veliki napad na RUSIJU.........KOJA JE , ZAJEDNO SA KINOM, GLAVNA SMETNJA NOVOM SVETSKOM PORETKU.........................SVETSKOM SISTEMU JEDNE DRZAVE, JEDNE BANKE, JEDNE ARMIJE, JEDNE RELIGIJE..................I NARAVNO , JEDNE VLADAJUCE FAMILIJE ROTSHILD.

ovo nisam ja rekao. Ovo su rekli clanovi te monstruozne familije.............radi cijih ciljeva se danas zlo siri svetom u vidu, ratova, kriza, bolesti, mrznja, kriminala, poremacaja klime, hrane........................................

Moj zadatak je da rec ROTSHILD pominjem toliko cesto dok ga cak i ti ne zapamtis.........................ZADNJIH 10 GODINA USPELI SMO DA OBAVESTIMO VELIKI DEO SVETSKE POPULACIJE O OVOM, MOGU RECI, FENOMENU NOVIJEG DOBA..................ZA KOJI JE VEZANO 99 POSTO SVIH GLOBALNIH I REGIONALNIH DOGADJANJA U ZADNJIH 200 GODINA.
Danas je rec ROTSHILD neizbezna kada se govori o globalnoj politici, ratovima, NWO, americi, izbeglicama, ISIS, "11. Septembar......",

Zasto "cak i ja", jel'sam ja debil?

Covece, shvati da Rotsild nema veze sa ubistvom Ivanovica i prestani trolovati. I bas cu od tebe da cujem za Rotsilda..z:hm:

ovo nije bio terorizam nego politicki mitivisan atentat

Pre bi se reklo, politicko-kriminalni.

Паметан коментар !!! :ok::ok::ok:

Imas li ti sta osim odobravanja palcem svim mogucim i glupim i pametnim korisnicima?

Komentar neka je i pametan, ali uopste nije primeren temi ni ozbiljnosti trenutka.

Mi nismo Mađarska. Jesi li ti spreman na neke nove sankcije, na primer? Bombardovanje više nije moguće, ali sankcije jesu. Jesi li spreman da tvoja deca nemaju mleka, šećera, pelena? Ja nisam. Ako moram da biram između moje dece i Kosmeta, izabraću decu.

Vi izgleda ne kapirate da branite svoju kuću u Beogradu ako branite ove dole. Kad dođu do Niša opet će biti bolje da moja deca imaju mleka i šećera, **** Niš. A kad ti dođu u Beograd?

Necemo da se vredjamo ja nisam Vuciceva jajara da zivim od njegovih sendvica i koski kao neki ako se sloze kockice od pocetka pregovora sa siptarima u Briselu koje je vodio Vucic i njegov tim lako cemo doci do nekih saznanja sta se desava na Severu Kosova, a kruna Vucicevog rada i antisrpskog delovanja je Srpska lista.

ne vredjam..samo pokusaj da vas vratim u realnost..

Неутралисање посљедњих тачака српског отпора на КиМ? Обнављају "преговоре" са Шиптарима, а колико чујем ријеч ће бити и о "заједници српских општина". Другим ријечима Србија, тј. лажни господар ће опет нешто поклонити шипоњама, а заузврат ће добити "заједницу српских општина" као и прошли пут. Наравно балавиће о новој "победи". Његове улизице ће га хвалити као новог Милоша Обреновића... Већ виђено.

Vi izgleda ne kapirate da branite svoju kuću u Beogradu ako branite ove dole. Kad dođu do Niša opet će biti bolje da moja deca imaju mleka i šećera, **** Niš. A kad ti dođu u Beograd?

Neće doći u Beograd, ni u Niš, to njihovim gazdama ne treba. Još 1996. je Vesli Klark rekao ''ili će Srbija u NATO, ili NATO u Srbiju''. Ovo drugo bi svakako bilo bezbolnije; rezultat će ionako biti isti. Mislim, imaš i korisnika po niku Srborus, koji je izjavio da bi pre video planetu mrtvu, radioaktivnu i spaljenu u nuklearnom ratu, nego pod dominacijom Amerike i NATO. Ja se ne slažem.

Неутралисање посљедњих тачака српског отпора на КиМ? Обнављају "преговоре" са Шиптарима, а колико чујем ријеч ће бити и о "заједници српских општина". Другим ријечима Србија, тј. лажни господар ће опет нешто поклонити шипоњама, а заузврат ће добити "заједницу српских општина" као и прошли пут. Наравно балавиће о новој "победи". Његове улизице ће га хвалити као новог Милоша Обреновића... Већ виђено.

Kad Patrijarh Irinej kaze za Vucica da nam ga je Bog poslao...gotovo je sa nama srbima dotakli smo dno.

Back