sveznadar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.783
a zasto ispred crkava..jel to popove teraju na front..![]()
Па попови су у последње време највише халабучили, ред би био да једном и они крену први.
За све постоји први пут!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto ispred crkava..jel to popove teraju na front..![]()
a i razlog imas al za sebe i to cvrst zasto neces u policiju..svi ste za lazu.![]()
a izvini koga to pitas...![]()
Ako nije de jure nezavisno onda ipak nije nezavisno kako želi da se predstavi ovde a i Vučić istu priču ima.
Svaki čovek pa i životinja će da brani sebe, porodicu-mladunce i dom-stanište.
Ovde se radi o kršenju međunarodnog prava po više osnova a rešenje je da se izaberu ljudi koji nisu fascinirani zapadom i koji nisu potkupljeni ili ucenjeni od strane zapadne evrope. Kad ne bi takvi bili na vlasti lako bi se došlo do nivoa svesti da ne mora da se bude rob i da se skidaju gaće i kad neće da nas jebu. Jel Orban isterao mmf, soroša i ne dozvoljava ilegalnim migrantima ulazak? Jel su ga bombardovali ili uveli sankcije?
Ovde se radi o propagandi punih 17 godina i vidim da su neki "klekli" što bi rekao baštovan.
u velika stvar i da sam napisala nebulozu..sto me sramota nemas pojma..znaci nisam ja..Вили видела колико јој глупа порука па је обрисала.
Од кад Вучић заратио са Црквом и Црква им смета.
Очито је да покојник није био омиљен међу Србима доле.
Тако да ето, нек почива међу онима који су довели Србију овде где је она сада.
pametnima i "jedna dosta"................al me ne mrzi da ti objasnim:
Kosovo je amerima potrebno da nesmetano drze BONDSTIL, (Srbija, radi bliskih veza sa Rusijom, sigurno nikada ne bi dozvolila postojanje BONDSTILA...........i zato je KOSOVO moralo da predje u ruke AMERIKANACA).
Zatim, amerima BONDSTIL treba radi kontrole Srbije a i da na taj nacin kontrolise ceo Balkan............sto je u svemu priprema na veliki napad na RUSIJU.........KOJA JE , ZAJEDNO SA KINOM, GLAVNA SMETNJA NOVOM SVETSKOM PORETKU.........................SVETSKOM SISTEMU JEDNE DRZAVE, JEDNE BANKE, JEDNE ARMIJE, JEDNE RELIGIJE..................I NARAVNO , JEDNE VLADAJUCE FAMILIJE ROTSHILD.
ovo nisam ja rekao. Ovo su rekli clanovi te monstruozne familije.............radi cijih ciljeva se danas zlo siri svetom u vidu, ratova, kriza, bolesti, mrznja, kriminala, poremacaja klime, hrane........................................
Moj zadatak je da rec ROTSHILD pominjem toliko cesto dok ga cak i ti ne zapamtis.........................ZADNJIH 10 GODINA USPELI SMO DA OBAVESTIMO VELIKI DEO SVETSKE POPULACIJE O OVOM, MOGU RECI, FENOMENU NOVIJEG DOBA..................ZA KOJI JE VEZANO 99 POSTO SVIH GLOBALNIH I REGIONALNIH DOGADJANJA U ZADNJIH 200 GODINA.
Danas je rec ROTSHILD neizbezna kada se govori o globalnoj politici, ratovima, NWO, americi, izbeglicama, ISIS, "11. Septembar......",

ovo nije bio terorizam nego politicki mitivisan atentat
Паметан коментар !!!![]()
Mi nismo Mađarska. Jesi li ti spreman na neke nove sankcije, na primer? Bombardovanje više nije moguće, ali sankcije jesu. Jesi li spreman da tvoja deca nemaju mleka, šećera, pelena? Ja nisam. Ako moram da biram između moje dece i Kosmeta, izabraću decu.
Necemo da se vredjamo ja nisam Vuciceva jajara da zivim od njegovih sendvica i koski kao neki ako se sloze kockice od pocetka pregovora sa siptarima u Briselu koje je vodio Vucic i njegov tim lako cemo doci do nekih saznanja sta se desava na Severu Kosova, a kruna Vucicevog rada i antisrpskog delovanja je Srpska lista.
Necemo da se vredjamo ja nisam Vuciceva jajara da zivim od njegovih sendvica i koski kao neki ako se sloze kockice od pocetka pregovora sa siptarima u Briselu koje je vodio Vucic i njegov tim lako cemo doci do nekih saznanja sta se desava na Severu Kosova, a kruna Vucicevog rada i antisrpskog delovanja je Srpska lista.
Vi izgleda ne kapirate da branite svoju kuću u Beogradu ako branite ove dole. Kad dođu do Niša opet će biti bolje da moja deca imaju mleka i šećera, **** Niš. A kad ti dođu u Beograd?
Пре ћемо Шиптаре да издржимо него вас Београђане.
Dobar.
samo, ja nisam iz Beograda.A KOS 1991 nije dobro odradio posao u Zagrebu ... da u pravu si.
Operacija Radusa72 https://sr.wikipedia.org/wiki/Бугојанска_група
Razbijena Ustaska teroristicka grupa.
Imali smo nekada ali smo razjebali sve ...
Vi izgleda ne kapirate da branite svoju kuću u Beogradu ako branite ove dole. Kad dođu do Niša opet će biti bolje da moja deca imaju mleka i šećera, **** Niš. A kad ti dođu u Beograd?
Пре ћемо Шиптаре да издржимо него вас Београђане.
Неутралисање посљедњих тачака српског отпора на КиМ? Обнављају "преговоре" са Шиптарима, а колико чујем ријеч ће бити и о "заједници српских општина". Другим ријечима Србија, тј. лажни господар ће опет нешто поклонити шипоњама, а заузврат ће добити "заједницу српских општина" као и прошли пут. Наравно балавиће о новој "победи". Његове улизице ће га хвалити као новог Милоша Обреновића... Већ виђено.
Kakva debilna reakcija na upad. Da ih je bilo više svi bi izginuli.
Ovi u Beogradu su gori od siptara, vecina.
Mislim da Kosovska policija nije dovoljno edukovana da raševaju ovakva ubistva.

Ja sam Pancevac, ali primecujem to za Beogradjane... ima tu svakojakih.