Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Овде право функционише једино кад страда судија.
I to nije pravilo.
Pogledaj lakrdiju u "Slučaju Simeunović"....
A,siguran sam da vlasti znaju punu istinu,
već su u pitanju politički motivi,koji koče razrešenje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овде право функционише једино кад страда судија.
казне касније смањена.
Pa nista ne cudi od ekspertskog tima foruma Krstarice, sutra to kad ode i opljacka banku ili trafiku kad ga uhvate reci ce "a sto mene da vatate , komsija Jova je juce prebio zenu pa ga niste uhapsili " i zaglavice mardelj sve iscudjavajuci se kako to sada .
![]()
pazi druze,ovi huligani nisu tog momka razbili.Ajde da su ga nalupali i kraj price.Stoka ga je bacila preko ograde sa jasnom namerom.Nema tu dodvoravanja,rec je o klasicnom izivljavanju.Danas Taton sutra Marko J.Radi se o medijskoj pokrivenosti slucaja taton i jeftinom politickom dodvoravanju tzv.demokrata.
Oni prave razliku u nacionalnosti zrtve zato sto medijski pumpaju jedan slucaj zbog nacionalnosti ubijenog.

Brate, kad se sakupite, prvo rešite Kosovo, pa onda sa nama ostalima. Jer dok vitlate nas po selu, ode i Raška.¨Treba da se osnuje tajna org. koja ce da presudjuje mesto suda, posto sud to ne umije.!!!
A drugosrbijaše treba smiriti da se više ne šepure!!! stoka FAŠISTIČKA!!!
Opet ponavljate iste greške, nikad nećete naučiti... 
Brate, kad se sakupite, prvo rešite Kosovo, pa onda sa nama ostalima. Jer dok vitlate nas po selu, ode i Raška.Opet ponavljate iste greške, nikad nećete naučiti...
![]()
A kad je Damir Dokić dobio godinu, a izašao posle 11 meseci za svo ono nelegalno oružje? Čak automatsko, pa zolja, a sve uz pretnje smrću stranom ambasadoru... Onda vam je sudstvo valjalo?Uaaaa vlast.
Sudija zlikovac.

Lepo, dotle ode i Raška.Ne ,prvo idete vi![]()
Odlični ste.
I pametni... Onako. 
Brate, kad se sakupite, prvo rešite Kosovo, pa onda sa nama ostalima. Jer dok vitlate nas po selu, ode i Raška.Opet ponavljate iste greške, nikad nećete naučiti...
![]()
Kao sto sam negde cuo:
Jedno ubistvo - tragedija
Hiljadu ubistava - zlocin
Milion ubistava - statistika
A kad je Damir Dokić dobio godinu, a izašao posle 11 meseci za svo ono nelegalno oružje? Čak automatsko, pa zolja, a sve uz pretnje smrću stranom ambasadoru... Onda vam je sudstvo valjalo?![]()

Sudstvo je reformisano da spor oko jedne tarabe (ima mnogo takvih) ne bi trajao po 30 godina. Reforma = pokusaj da se sve dovede u normalnu brzinu
Podrzavam presudu. Mogao je Francuz da radi bilo sta, ali on je dosao ovde da navija za svoj tim, nije dosao da se samoubije.
pazi druze,ovi huligani nisu tog momka razbili.Ajde da su ga nalupali i kraj price.Stoka ga je bacila preko ograde sa jasnom namerom.Nema tu dodvoravanja,rec je o klasicnom izivljavanju.Danas Taton sutra Marko J.
Gnjilanska grupa je posebna prica i nema veze sa ovim slucajem .Ako ti mislis da ima neka, bude po tvom da se ne ubedjujemo bezpotrebno
ziv bio
A ja imam za tebe jedno pitanje Bebo - da li mislis da je ubijen neki Afganistanac da li bi presudila bila ista ovakva?

Lepo, dotle ode i Raška.Odlični ste.
I pametni... Onako.
![]()