molim lepo....osudiste za jedna čoveka njih 15 na po 20god........ok........onda treba stoku šiptarsku osuditi po 160 god...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan navijac je izboden ispred voza pre neku godinu a navijac zvezde je usmrcen na tribini partizanovog stadiona od ispaljene rakete.Da li znas njihova imena kao sto znas ime bris taton? Da li znas koliku su kaznu dobili izvrsioci tih krivicnih dela? Da li su ta dvojica dobili neke spomen ploce u BG?
Ne SVU odgovornost. Molim lepo! Dobar deo jer ipak je opozicija ona koja je nacionalistička, tj. šovinistička u Srbiji.
Nemoj obraza ti.šta je!?!
oli da ti protumacim?!

Krivi su srpski nacionalisti, objasnio sam već.Kao sto je za ratove koje smo vodili kriv i Djindjic, Micunovic, Korac i Jovanovic dobrim delom?!?
imam predlog, hajde da se vratimo 20 godina unazad pa da pocnemo redom.To sto ostala dela nisu adekvatno sankcionisana, ne znaci da i ovo treba da bude izreceno uslovnim kaznama.Jel ti hoces da kazes da su kazne previsoke,ili ti smeta sto ranije nije pocelo cepanje?Pa i meni smeta sto i raniji sluucajevi nisu maximalno cepni.Znaci tvoj logika,trebali su im podeliti po pet godina, pomagacima dve uslovno na tri godine.Je8iga i ranije je bilo takvih stvari necemo sad momke iscepati kao prvence
Kmeeee.![]()
Smešni ste što na tzv patriotizam pokušavate da proturite podršku ubicama Tatona.
Nemoj obraza ti.![]()
Who let the dogs out?
Uospte ne sumnjaj da ce se sa smenom vlasti ma kad ona da se desi tretirati kao politicki zatvorenici sto i jesu,nece ih pustiti ali ce se sigurno smanjiti i to za duplo.

Prvi sam postavio vrlo jasno pitanje i neću ni na šta da odgovaram, sve dok ne
dobijem odgovor na njega.
A znam da ga dobiti neću.![]()

Kojim Milošem? Obilićem? Ma to je mit.A što je sa onim Milošem? Mislim da se tako zvao.
Neko nepažljiv.Baš se pitam, ko li te ispusti napolje?!?!
Čoveče,pa ovo je zona sumraka![]()
![]()
![]()
A ovi ako tebe navataju da si ovde pisao,dobices i ti 12 godina![]()
***** ti mater ustašku. Sramota ko ovde sve piše.
Aj seronjo ti odgovori lepo na pitanje, zar je toliko teško?
Ne, hocu da kazem da je ovo farsa od procesa a radi dodvorivanja trenutne vlasti zvanicnom Briselu.
Treba sve ubice, silovatelje, koljače, dilere i ostale "političke zatvorenike" pustiti na
slobodu, naravno.
Onaj ko ih brani je isti kao oni...![]()
BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO! Mali razulareni krvoločni produkti vašeg bolesnog sistema vrednosti su poslani na zaslužene robije. Srbija 1 - šešelj, sloba i koštunica 0

mene jedino interesuje u svakom delu visina kazne,ovde kazna odgovara zlocinu.Ko je jednom sklon da ubije ucinice to opet.Za druga dela druge teme
Uospte ne sumnjaj da ce se sa smenom vlasti ma kad ona da se desi tretirati kao politicki zatvorenici sto i jesu,nece ih pustiti ali ce se sigurno smanjiti i to za duplo.

I njima treba suditi.Sta je n.pr bilo sa onim deckom koji je stradao u americkoj ambasadi, ili covekom koga je policija premlatila na smrt na mitingu SRS-a..itd?!