Ubicama Tatona 240 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan navijac je izboden ispred voza pre neku godinu a navijac zvezde je usmrcen na tribini partizanovog stadiona od ispaljene rakete.Da li znas njihova imena kao sto znas ime bris taton? Da li znas koliku su kaznu dobili izvrsioci tih krivicnih dela? Da li su ta dvojica dobili neke spomen ploce u BG?

imam predlog, hajde da se vratimo 20 godina unazad pa da pocnemo redom.To sto ostala dela nisu adekvatno sankcionisana, ne znaci da i ovo treba da bude izreceno uslovnim kaznama.Jel ti hoces da kazes da su kazne previsoke,ili ti smeta sto ranije nije pocelo cepanje?Pa i meni smeta sto i raniji sluucajevi nisu maximalno cepni.Znaci tvoj logika,trebali su im podeliti po pet godina, pomagacima dve uslovno na tri godine.Je8iga i ranije je bilo takvih stvari necemo sad momke iscepati kao prvence

imam predlog, hajde da se vratimo 20 godina unazad pa da pocnemo redom.To sto ostala dela nisu adekvatno sankcionisana, ne znaci da i ovo treba da bude izreceno uslovnim kaznama.Jel ti hoces da kazes da su kazne previsoke,ili ti smeta sto ranije nije pocelo cepanje?Pa i meni smeta sto i raniji sluucajevi nisu maximalno cepni.Znaci tvoj logika,trebali su im podeliti po pet godina, pomagacima dve uslovno na tri godine.Je8iga i ranije je bilo takvih stvari necemo sad momke iscepati kao prvence

Ne, hocu da kazem da je ovo farsa od procesa a radi dodvorivanja trenutne vlasti zvanicnom Briselu.

Treba sve ubice, silovatelje, koljače, dilere i ostale "političke zatvorenike" pustiti na
slobodu, naravno.:roll:

Onaj ko ih brani je isti kao oni...:kafa:

Ja nisam primetila da ovde iko brani ikoga, nego se ljudi pitaju neka sasvim normalna pitanja u vezi srpskog pravosudja i njegovog selektivnog odnosa
prema ostecenoj strani.

Sta je n.pr bilo sa onim deckom koji je stradao u americkoj ambasadi, ili covekom koga je policija premlatila na smrt na mitingu SRS-a..itd?!
Znaci zivot jednog Srbina vredi manje nego jednog zapadnjaka?

Niko ovde ne brani ubice (bilo cije). Na zalost, slucaj i ubistvo B.Tatona posluzio je vlasti da se jos malo dodvori Zapadu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back