Ubicama Tatona 240 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ko je kriv ciJa EU ,Klingonci?
Oba slucaja sudilo je srpsko pravosudje,sa tim sto je presuda srpskim huliganima opravdana ,dok je siptarima mizerna
Sta je tvoj problem, mislis da je presuda za Tatona rigorozna,ili da je za siptare mizerna?Za mene je ova presuda savim na mestu, dok bi za minimalac Siptarima neko debelo odgovarao u pravosudju

Haha,ti ne mislis da je uspeh sto se prosrpsko pravosudje proglasilo nadleznim u slucaju gnjilanske grupe?
Na stranu to sto ce uskoro biti oslobodjeni.

Šta pričaš? Reč je o devet (9) šiptara. A o 80 ubijenih. Nisu svih 9 uradili "isti" posao. Neko je bio saučesnik, neko organizator, neko egzekutor.
A ovo za Francuza treba da bude jaka kazna da služi kao primer.

Sta bre ti lupetas:lol:

Pa ovog momka niko odredjen nije ubio i NIKO nije trebao da lezi za ubistvo osim eventualno onaj koji mu je zadao smrtonosni udarac.

Ja ako te sutnem u dupe i dodje neko i ubije te,obojica lezimo za ubisvo jel?

Koji si ti nesrenik.

Ajde da tvoja deca budu za nesto odudjena kao primer,pusti se ti primerisanja na tudjoj deci.

I ovo nije nikako smelo da bude primer jer je Francuz a ne Srbin.

A kako biste vi uradili, da čujem. Koja kazna za njih 15 i ubistvo Francuza, a koja kazna za 9 njih i ubistvo Srba?
Jeste da nemate dovoljno informacija i znanja za validnu procenu, ali hajde, hipotetički... Kako biste vi presudili na osnovu vaših znanja i saznanja? Za oba slučaja.

Ne poznajes krivicni zakonik ili sta? Za oba slucaja je 40 godina svakom pojedincu.

Šta pričaš? Reč je o devet (9) šiptara. A o 80 ubijenih. Nisu svih 9 uradili "isti" posao. Neko je bio saučesnik, neko organizator, neko egzekutor.
A ovo za Francuza treba da bude jaka kazna da služi kao primer.

Dobro, nisu svi radili isto... Zasto je onda najveca kazna siptarima 15 godina? Mani me tih kazna za primer. Sve kazne treba da su iste, a ne neke gde reaguje Tadic i ambasadori da budu vece.

Ko u Srbiji trazi i zeli pravdu taj je nesto debelo omashio.
Osudjujem svako ubistvo, ali isto tako osudjujem udvoricki i podanicki odnos prema stranicima, posebno zapadnjacima.
Pitam se da li bi ovolika kazna bila da je u pitanju neki Afganistanac i da li bi ovim forumskim europejcima bila puna usta tzv pravde.

Imam samo jedno pitanje za ove koji su zgroženi ovom presudom.
Da su prebili vaše dete na smrt, da li biste ovako srali?
Pusti tu žvaku :roll:
To je nesrećan tok okolnosti,niko nije došao sa namerom da nekoga ubije,pobogu nisu dosli u rat vec na utakmicu.Dogodilo se,sta sada treba kolektivno da se poubijamo :eek:
Važno je da onog jadnog momka sto su ubili u Americkoj ambasadi,ne spominje niko :evil: važno je da je onog momka koga je autom ubio direktor SrbijaGasa,takodje niko ne spominje,a ne postoje ni presude!Onog momka na mitingu radikala,koga su ubili Dačicevi pitbuli,takodje niko ne spominje,a nema ni presude.......
Ima jos masa zaboravljenih.....:sad2::sad2::sad2:

Mislis kako mali Dj.okica zamislja pravo :lol: Ne kazem ja da je sudstvo dobro i da nije korumpirano ,al vase visokoumne rasprave o pravu kroz poredjenje dva slucaja koji imaju veze kao Branka Sovrlic i Pink Floyd je stvarno urnebesno ,da ne kazem nesto drugo .

Јесте.
Како је неко и мого помислити да пореди смрт једног еуропљана, са смрћу тамо неколико дестина крезубих балканаца?

Haha,ti ne mislis da je uspeh sto se prosrpsko pravosudje proglasilo nadleznim u slucaju gnjilanske grupe?
Na stranu to sto ce uskoro biti oslobodjeni.
pazi ja sam odmah rekao da postoje svi izgledi da vrhovni ili vrati predmet na pocetak,ili da smanji kazne.
Samo nikako da primetim vezu izmedju ova dva slucaja.Da su ti isti huligani umesto Tatona tako razbili nekog Marka J navijaca Vojvodine, koji bi kasnije umro od posledica povreda, ova kazna bi bila adekvatna.Samo sto ovde ima veci broj retarda koji ubistvo jednog Francuza koji je dosao opusteno da uziva u Beogradu ,povezuju sa NATO bombardovanjem ili siptarima.Stvarno moras biti kreten pa da tako posmatras stvari.Da je ubijen Srbin marko J. na nacin kao taj nesrecni Taton , svi bi hvalili srpsko pravosudje zbog visoko izrecenih kazni

Evo neke presude iz srpskih zlocina:
Sudija Branislav Blažić osudio je za krivično delo učestvovanje u grupi koja vrši nasilje navijače "Rada" Aleksandra Kovačevića na tri godine, Gorana Pantelića na dve i po godine a Aleksandra Pavlovića na godinu dana zatvora. Hrvatin je osuđen za teško ubistvo, a sudija Blažić je rekao da je kazna od 30 godina zatvora primerena "težini krivičnog dela i ličnosti optuženog".
Okružni sud u Beogradu osudio je u petak na deset godina zatvora navijača "Crvene zvezde" Marka Blagojevića (22) zbog ubistva Aleksandra Panića (24) iz Železnika na fudbalskom terenu FK "Žarkovo" u julu 2006. godine.

Јесте.
Како је неко и мого помислити да пореди смрт једног еуропљана, са смрћу тамо неколико дестина крезубих балканаца?
Pa nista ne cudi od ekspertskog tima foruma Krstarice :mrgreen: , sutra to kad ode i opljacka banku ili trafiku kad ga uhvate reci ce "a sto mene da vatate , komsija Jova je juce prebio zenu pa ga niste uhapsili " i zaglavice mardelj sve iscudjavajuci se kako to sada .:hahaha:

Pa niko za ubistvo, od navedenih, neće izaći za dve godine. Kazne su date u skladu sa dokazima. Ne znate kakve su okolnosti bile na suđenjima, ne znate koliko je dokaza bilo, koliko za svakog ponaosob, ne znate tok suđenja, kakva je odbrana bila, da li su opovrgli neke jače dokaze i sl.

Ali znate da su ovde Srbi ubijeni, a tamo Francuz i "logika" govori da se za ubistvo Srbina mora odrediti veća kazna.

Svi ste ekstremisti... Kao ovi muslimanski i šiptarski teroristi.

Pa u onom slucaju je bio 80 Srba , a u ovom jedan Francuz . Pojedincani ,manje su kazne za ubistvo 80 Seba , nego za jednog Francuza . Ma nisi ti glup , same se glup pravis , a u stvari si kvaran .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back