Ubicama Tatona 240 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ti si turčin pa šta??? jel si zato manje vrijedan nego neki npr mongol ili kinez ???

Sliusaj Labude ,ja nisam Turcin , nego Srbin, a ti si hrvat , zar ne .?Hrvat na temi o srpskom pravosudju , gde se jedan francuz vrednuje vise nego 100 Srba .
Jer ubijenio je vise od 80 Srba . Samo se jos 2 vode konestali , jer se nezna de su im tela , ni gde su im komadi na koje su ih sekli .

Dobro je sto ce barem razmestaj da naprave. Korupcija u sudstvu je takva da ti se smuci - i to svi znaju. Veliki deo mita se placa da predmeti stoje u fiokama - sto nije po zakonu, naravno.

Za pocetak cu da budem zadovoljan ako sudjenja budu u predvidjenom roku. Posle toga mozemo da razmotrimo da li je svaka presuda ispravna.

Naveli su da je najduzi proces kod nas konacno zavrsen pre par meseci... posle 32 godine... pa jel to normalno tako? Da oko neke njive ili tarabe bude takav proces?
Prema tome, ako neko kaze da novo ne valja - ja pitam "a da li staro valja?"
I hocu da procitam ako neko ima neki treci predlog.

и старои ново је лоше........није се ништа променило....оно што је ликовима у врху власти битно и тада и сада се експресно решавало.

E ovako treba svakome za slicna djela, pretukli momka na ulicu tako da je postepeno u najgorim mukama umirao od posledica batina. No mi je samo zao sto svakome ovako ne presude vec treba javnost u Srbiji plus gradonacelnik Tuluza da izvrse pritisak, a ostalima za jos gora djela daju 10 godina.

Poslednja izmena:
Nemci se nisu bavili pljackom. Oni su vodili rat, a mi smo se iz inata namestili da im smetamo. Bolje reci, ni mi nismo... nego par bandita koji su tek posle napada Nemacke na SSSR dobili zadatak da uopste dizu ustanak (napad 22.6.1941., nas tzv ustanak 7.7.1941.)
Prava pljacka je bila kad su komunisti dosli na vlast, pa su opljackali sve sto je moglo da se opljacka.

A ako bude bas takav primer - pa valjda je pametnije da prezivim? Ako prezivim mogu sutra da napravim nesto, ako se budem bunio bicu i opljackan i nastradacu. Dosta slabo, bar po mojim merilima.

jesi li ti ucio istoriju? da li je su Srbi napali Nemacku 41. ili su Nemci napali nas?
ti opravdavas pravilo 100 za jednog...

Poslednja izmena:
Ne, nego im uplatiš besplatno letovanje.:roll:

Razmisliće malo sledeći put, kada znaju da ih čeka 40 godina robije.

Јел размишљају да гађају пандуре бакљама? А колико је добио онај....Мишић? Мислим да ме ниси сконтао. У оваквом друштву не можеш да очекујеш да клинци буду ''хорови бечких дечака'', него само агресију. Не подржавам убиство оног француског шљама, да се разумемо.

Sliusaj Labude ,ja nisam Turcin , nego Srbin, a ti si hrvat , zar ne .?Hrvat na temi o srpskom pravosudju , gde se jedan francuz vrednuje vise nego 100 Srba .
Jer ubijenio je vise od 80 Srba . Samo se jos 2 vode konestali , jer se nezna de su im tela , ni gde su im komadi na koje su ih sekli .

isti qurac... jel misliš da si manje vrijedan od zimbabveovca nekog ili pakistanca???

Imam samo jedno pitanje za ove seratore koji su zgroženi ovom presudom.
Da su prebili vaše dete na smrt, da li biste ovako srali?

ево опет примитивца који чита сликовнице..................

то исто си рекао и мајци момка којег је пандур упуцао на новом београду без икаквог разлога?

Poslednja izmena:
Imam samo jedno pitanje za ove seratore koji su zgroženi ovom presudom.
Da su prebili vaše dete na smrt, da li biste ovako srali?

Nisu ga prebili na smrt vec su ga bacili sa stepenica(po sluzbenoj belesci...) a samim time nije moguce da su ga svi bacali. jel vredi 80 mrtvih Srba 101 godinu zatvora, a 1 mrtvi Francuz 240? Gde je u tome pravda? Svi zivoti su jednaki, a ne neki manje neki vise vredni.

E ovako treba svakome za slicna djela, pretukli momka na ulicu tako da je postepeno u najgorim mukama umirao od posledica batina. No mi se samo zao sto svakome ovako ne presude vec treba javnost u Srbiji plus gradonacelnik Tuluza da izvrse pritisak, a ostalima za jos gora djela daju 10 godina.

Slazem se. I oni siptari onda treba da dobiju preko 1000 godina, pandur koji je ubio Zarica jedno dvadesetak. Panduri koji su ubili Ranka Panica na demonstracijama-jer nece da kazu ko je to uradio iz njihove jedinice da se svi osude na petnaestak godina... Onda bi ovo bilo u redu.

Ne znam šta da napišem.... Kada se to desilo smatrao sam da je te huligane trebalo odma poubijati. Dobra je pouka za ostale - siledžije na svoje mesto - zatvor.
Opet kad pogledamo one sitne kazne za Šipce krvoloke.... ako ćemo huligane dobro da kaznimo, trebali bi i ove, svaki bar 50 godina ili da se omlate odma, da ih pošaljemo rodbinama ubijenih....

Al vi kolega to gledate ko izolovan slucaj , a ne u svetlu pustanja siptara ubica koci .
Da su ovi siptari , koji su tolike Srbi poubijali cerecenjem osudjeni adekvatno , odmah bi se slozio sa vama . Medjutim , posto nisu , celu stvar treba posmatrati samo i iskljucivo kroz to sudjenje njima .
Pitanm se , st siu bile olaksavajuce okolnosti za cerecenje zena izmedju dva dzipa , il za bajanje motornim testerama .
Srbija pripada kontinetalnom sistemu prava kao i sve evropske kontinentalne zemlje gde presuda u jednom postupku nema ama bas nikakve veze i nikako ne utice na presude u drugim postupcima , za razliku od anglosaksonskog prava gde se pojedine presude visih sudova ugradjuju u pravni sistem i na osnovu njih se sudi i u narednim postupcima . Mada i to vazi za istovrsna dela , sto ovde nije slucaj jer ovo i delo za koje je sudjeno Gnjilanskoj grupi nije ni u istom poglavlju KZ-a , a i da jeste opet to ne utice na naredne slucajeve u nasem pravu , a nije .Dakle nikakve veze i analogije izmedju ta dva postupka nema .

Srbija pripada kontinetalnom sistemu prava kao i sve evropske kontinentalne zemlje gde presuda u jednom postupku nema ama bas nikakve veze i nikako ne utice na presude u drugim postupcima , za razliku od anglosaksonskog prava gde se pojedine presude visih sudova ugradjuju u pravni sistem i na osnovu njih se sudi i u narednim postupcima . Mada i to vazi za istovrsna dela , sto ovde nije slucaj jer ovo i delo za koje je sudjeno Gnjilanskoj grupi nije ni u istom poglavlju KZ-a , a i da jeste opet to ne utice na naredne slucajeve u nasem pravu , a nije .Dakle nikakve veze i analogije izmedju ta dva postupka nema .
To je nesto sto se zove pravo i pravda. Sudije sude po naredjenju, a ne po zakonu.

Pa niko za ubistvo, od navedenih, neće izaći za dve godine. Kazne su date u skladu sa dokazima. Ne znate kakve su okolnosti bile na suđenjima, ne znate koliko je dokaza bilo, koliko za svakog ponaosob, ne znate tok suđenja, kakva je odbrana bila, da li su opovrgli neke jače dokaze i sl.

Ali znate da su ovde Srbi ubijeni, a tamo Francuz i "logika" govori da se za ubistvo Srbina mora odrediti veća kazna.

Svi ste ekstremisti... Kao ovi muslimanski i šiptarski teroristi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back