Ubicama Tatona 240 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al vi kolega to gledate ko izolovan slucaj , a ne u svetlu pustanja siptara ubica koci .
Da su ovi siptari , koji su tolike Srbi poubijali cerecenjem osudjeni adekvatno , odmah bi se slozio sa vama . Medjutim , posto nisu , celu stvar treba posmatrati samo i iskljucivo kroz to sudjenje njima .
Pitanm se , st siu bile olaksavajuce okolnosti za cerecenje zena izmedju dva dzipa , il za bajanje motornim testerama .

Kolega,zašto sad spominjete šiptarske
teroriste !?
Ovde lepo piše o čemu se izjašnjavamo....
Neka neko postavi pitanje o adekvatnosti kažnjavanja
šiptarskih terorističkih zlikovaca,spram kazni koje su im izrečene,
i na ta pitanja ću se izjasniti....
O ovome,mislim kao što sam rekao.
Eto,kolega.
Suštinski,naši stavovi nisu oprečni !

Kolega,zašto sad spominjete šiptarske
teroriste !?
Ovde lepo piše o čemu se izjašnjavamo....
Neka neko postavi pitanje o adekvatnosti kažnjavanja
šiptarskih terorističkih zlikovaca,spram kazni koje su im izrečene,
i na ta pitanja ću se izjasniti....
O ovome,mislim kao što sam rekao.
Eto,kolega.
Suštinski,naši stavovi nisu oprečni !

Zato sto je sud , sud i pravo pravo . Vazi za sve podjednako . Osim u Srbiji .
Dakle , za ubijanje velikog broja Srba , kazna je manja nego za ubistvo jednog Francuza ... Nije meni krivo sto su ovi kaznjeni , nego mi je krivo sto siptari nisu , j jos je vecina pustena kuci ... a sad su vec u Pristini .

Па шта је ту добро?

Dobro je sto ce barem razmestaj da naprave. Korupcija u sudstvu je takva da ti se smuci - i to svi znaju. Veliki deo mita se placa da predmeti stoje u fiokama - sto nije po zakonu, naravno.

Za pocetak cu da budem zadovoljan ako sudjenja budu u predvidjenom roku. Posle toga mozemo da razmotrimo da li je svaka presuda ispravna.

Naveli su da je najduzi proces kod nas konacno zavrsen pre par meseci... posle 32 godine... pa jel to normalno tako? Da oko neke njive ili tarabe bude takav proces?
Prema tome, ako neko kaze da novo ne valja - ja pitam "a da li staro valja?"
I hocu da procitam ako neko ima neki treci predlog.

И они мисле да се то тако решава? Ребнеш му 35 година? Какав ће то човек да изађе из затвора са 40-45 година? А на стадионима још 10.000 таквих, спремних да убију. .................................

Poslednja izmena:
To 100 za 1 su Nemci napravili da bi nas smirili. Da cutimo, slusamo i da se sklonimo u stranu dok oni zavrse posao. Ali ne... Dosao je neko "pametan" i namerno je napravio glupost. A Nemci drze rec.
Budalastina je sto smo mi terali inat, a ne to sto su Nemci propisali stroga pravila (mada mi i inace imamo problema da slusamo pravila, nego svaka vaska vuce na svoju stranu).

bilo bi lepo da ti neko dodje u kucu i posadite na stolicu i kaze ti da ne mrdas dok ti pljacka imovinu i zlostavlja ukucane
a ti kazes "ne ja necu da ustanem, ako ustanem ubice me, to je pravilo, a ja postujem pravila"
sram te bilo, kako mozes da opravdavas fasisticki genocid? ti si gori od nemackih nacista...

• Podržavam
Reactions: 27E
To 100 za 1 su Nemci napravili da bi nas smirili. Da cutimo, slusamo i da se sklonimo u stranu dok oni zavrse posao. Ali ne... Dosao je neko "pametan" i namerno je napravio glupost. A Nemci drze rec.
Budalastina je sto smo mi terali inat, a ne to sto su Nemci propisali stroga pravila (mada mi i inace imamo problema da slusamo pravila, nego svaka vaska vuce na svoju stranu).

БРАВО!!! репка стиже

bilo bi lepo da ti neko dodje u kucu i posadite na stolicu i kaze ti da ne mrdas dok ti pljacka imovinu i zlostavlja ukucane
a ti kazes "ne ja necu da ustanem, ako ustanem ubice me, to je pravilo, a ja postujem pravila"
sram te bilo, kako mozes da opravdavas fasisticki genocid? ti si gori od nemackih nacista...

Prava pljacka je bila kad su komunisti dosli na vlast, pa su opljackali sve sto je moglo da se opljacka.

A ako bude bas takav primer - pa valjda je pametnije da prezivim? Ako prezivim mogu sutra da napravim nesto, ako se budem bunio bicu i opljackan i nastradacu. Dosta slabo, bar po mojim merilima.

Poslednja izmena od moderatora:
Nemci se nisu bavili pljackom. Oni su vodili rat, a mi smo se iz inata namestili da im smetamo. Bolje reci, ni mi nismo... nego par bandita koji su tek posle napada Nemacke na SSSR dobili zadatak da uopste dizu ustanak (napad 22.6.1941., nas tzv ustanak 7.7.1941.)
Prava pljacka je bila kad su komunisti dosli na vlast, pa su opljackali sve sto je moglo da se opljacka.

A ako bude bas takav primer - pa valjda je pametnije da prezivim? Ako prezivim mogu sutra da napravim nesto, ako se budem bunio bicu i opljackan i nastradacu. Dosta slabo, bar po mojim merilima.

...понеки глас разума да се чује.

Azasto je ova sadasnja vlasto postavila ovde u ovom slucaju 100 za jednog .
Dal je zaista jedan Francuz mnogo vredniji od stotinu Srba , za pravosudje u Srbiji , il su danasnjji politiari u Srbiji , Srbima Nemci?
To cemu govoris , toje tako i mislio Draza , al je hrvat Tito imao ideje da ubija nece , bas zato sto je islo 100 za jednog .

И они мисле да се то тако решава? Ребнеш му 35 година? Какав ће то човек да изађе из затвора са 40-45 година? А на стадионима још 10.000 таквих, спремних да убију. .................................

Ne, nego im uplatiš besplatno letovanje.:roll:

Razmisliće malo sledeći put, kada znaju da ih čeka 40 godina robije.

где пиште?
Молим те реци.

Pište,pište....!!!
Ne mora to doći odmah do našeg uveta....
Da mi neko pokaže "junaka" koji za pola sata
mangupiranja i iživljavanja,bude "počašćen"
sa 35 i 30 godina kazamata,....35 godina da razmišlja o tome
da li je vredan njihovog upropaščenog života
taj besmisleni čin "prodrkavanja".....!?
I,da to primi mirno, kao nešto normalno,
nešto što će proći,
taman kad on bude deda....
Stvarno,"ohrabrujuće"....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back