U životu želim da:

• Začetnik teme Začetnik teme della
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vodila sam jedno vrijeme instrukcije rada na računarima. Imala sam jednu vježbu u Word-u. Lekcija je bila vezana za simbole i brojeve ispred linije nabrajanja. Polaznici kursa su trebali na početku kursa napisati kratak tekst.
U životu želim da:
i nabrojati pet stavki. Imala sam tri kategorije ljudi. Prvi nisu znali šta da pišu pa su pitali mene šta oni žele. Drugi su imali želje koje su se svodile na brak, djecu, dobar posao i dobru kuću. U treću kategoriju je nažalost ušla samo jedna osoba. Napisala je da želi plivati sa delfinima, a i ostale želje su joj bile podjednako interesantne.
Zar je moguće da ljudi nemaju želje?
Zar je moguće da neko o tome nikada ne razmišlja?

Imali su nekad zelja i zeljica, ali su vremenom odrasli, ja bih pre rekla otupeli i umorili se od toliko neispunjenih zelja. A kod nekih je u pitanju i vaspitanje tipa "svasta i ju neozbiljnosti, to je detinjasto".
Inace zelim da ceo zivot jasem, skacem padobranom, zivim avanturisticki (Indijana Dzons)...........

Poslednja izmena:
Ne spominji-citala nekakvu glupavu knjigu moc podsvijesti, i bas se primila na to, fazon-kako mislis tako ce ti biti, budi pozitivan, vizueliziraj da ti se ostvariuje zelja i onda kao hoce. Mislim da nema potrebe pominjati kraj:)

Не знам о којој књизи је реч, али стоји да треба бити позитиван, ја то тврдим из личног искуства, без научне
поткрепљености. Све лепе ствари ми се дешавају управо кад сам позитивна, а кад сам надрндана, онда је
боље да уопште не комуницирам са људима....;)

....zelim da svoje zelje sto prije ispunim jer desava mi se to onda kad izblijede i nemaju ni zara ni 'vatre'.
ZELJE STO PRIJE ELIMINISATI JE DATO SAMO POJEDINIMA I NJIH FARAONN SMATRA SRETNIM . ZATO STO ODMAH VIDIS JE LI BILA ZELJA ILI ZELJA-ZABLUDA !??

Poslednja izmena:
Dobro. Slažem se s tobom. Ali to važi samo za duboko intimne želje. Međutim želje koje se vežu za neka putovanja ili avanture ne mogu da naprave atak na intimu. Imala sam slučaj da sam javno rekla da želim otići na Jamajku i slušati rege. Bila sam ismijana. Odnosno ismijavana sam na istu temu danima. Boli me briga i dalje to želim. Stičem dojam da se ljudi vežu samo za ono što im je poznato: žene za par metera poluprečnika oko špareta, a muškarci za dobro utaban put od kuće do posla ili kafane. Ubacimo tu još par kredita, poneko veče s prijateljim uz partiju jamba ili slično, poneku flašu alkohola, španske serije i mjestimično dobre filmove i dolazimo u fazu kolotečine i sivila. Mene interesuju ljudi koji imaju dovoljno hrabrosti da zakorače preko praga te kolotečine i suoče se sa nepoznatim makar i u snovima. Vjerovatno će kod većine ti snovi vremenom izblijediti i pretvoriti se u prah prije materijalizacije. Ipak, neki snovi se mogu ostvariti, a da bi se ostvarili potrebno ih je prvo izmaštati.
slazem se

Ne zelim da mi se sve zelje ispune ....sta bih onda....:confused: e da..ovog trenutka zelim da me se nista ne dotice...ali onda bi bila bez osecanja,zar ne ?....onad bar ..samo malo da me se dotice..da me ne boli previse..zla i ruzna ljudska rec..:(..

Postoje želje koje sam propustila tj. nisam ih ostvarila na vreme a sad mogu samo da maštam o njima...:confused:

milenaletenjeumirnomvaznm4.jpg

Back