Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.845
kad su ovi kriminalci na vlasti ubili 16 toro ljudi u Novom Sadu
Ja kad su ubili moje ljude u helikopteru i lažno optužili Omera da je bio pijan.
Ali za to će posebno da im se sudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad su ovi kriminalci na vlasti ubili 16 toro ljudi u Novom Sadu
Ako može ova tema.
Zbog čega?Poslednji put letos.
Poslala ćeru na selo, iskoristila taj period da odradim neku manju intervenciju, zove me i pita kako si, pozdravlja te baba i svi ostali, meni suze samo grunuše.
Pričam sa detom i ostatkom porodice a suze samo liju.
Završim razgovor, i počeh da jecam.
Isplakala se, izjecala, istresla nos, umila.
Zašto?Nisam tip koji lako izgubi kontrolu.
Poslednji put pre 15 godina možda, sećam se da sam namerno razbio mobilni u paramparčad, napolju na ulici.
Od tad ništa.
legendarno,al pazi,ona uopšte nije bila glumica,već zaista čistačicaKeva u filmu majstori majstori
U tom momentu mi je bilo teško, zamišljala najcrnji scenarijo i neko je spomenuo da još jednu lošu vest ne bi podneli i tu sam pukla i počela da plačemZbog čega?
Nekad se jednostavno nemoguce kontrolisati, a i samokontrola moze imati posledice, s vremenom covek nauci da ponesto kanalise emocije, ali u nekim situacijama ni to ne pomaze.Jesam,više puta sam se raspao,i par puta zaista loše postupio,žao mi je sada,al tada nisam mogao da se iskontrolišem
Dobro je tako isplakati se, izbor reci koje mog iskustva ljudi koji mogu sesti i isplakati se se mnogo brze oporavljaju i mislim da mogu da podnesu vece pritiske i stres, nekoliko najcvrscih ljudi koje sam poznavao su bili skloni plakanju,i neko je spomenuo da još jednu lošu vest ne bi podneli i tu sam pukla i počela da plačem
Podsetio si me na Žiku iz "Nikad nije kasno", eto on čovek plače na pesmu, pa onda što bi bilo čudno da neko plače na film...ja sam sela da gledam "Lesi se vraća kući", majka mi je još bila živa, ja je zovem da gledamo zajedno (volimo filmove sa decom i životinjama), dok je ona izašla iz kupatila, ja sam do tada isplakala more, ona kaže " Eto ti sad, rekla sam ti da ne gledaš".Nekad se jednostavno nemoguce kontrolisati, a i
Dobro je tako isplakati se,
meni je bilo cudno kad vidim nekog inace cvrstog i jakog coveka kako grca u suzama dok gleda Lesi se vraca kuci.
Zašto "ništa", ili zašto sam razbio telefon?Zašto?
![]()
Plakala sam i ja zbog Lesi.Podsetio si me na Žiku iz "Nikad nije kasno", eto on čovek plače na pesmu, pa onda što bi bilo čudno da neko plače na film...ja sam sela da gledam "Lesi se vraća kući", majka mi je još bila živa, ja je zovem da gledamo zajedno (volimo filmove sa decom i životinjama), dok je ona izašla iz kupatila, ja sam do tada isplakala more, ona kaže " Eto ti sad, rekla sam ti da ne gledaš".
Nije tema ali bila je negde, čini mi se, da li plačete na film.
ObojeZašto "ništa", ili zašto sam razbio telefon?
Ja od korone nisam sva svoja, ostarila sam za ovih nekoliko godina kao da je prošlo 10.Poslednji put da pamtim bilo je u januaru 2022. kad mi je baka imala moždani udar i ko zna koliko dugo ležala na podu. Kad sam je našao pozvao sam hitnu pomoć koja ju je odvezla na intenzivnu negu (gde će umreti tri dana kasnije), a tog dana je trebalo da se nađem sa svoja dva najbolja prijatelja u kući jednog od njih. Otišao sam i ispričao im šta se desilo (tada je još korona imala poslednje trzaje pa nisam mogao da posetim baku). Razume se da su me njih dvojica ohrabrivala i govorila da će biti sve u redu, da je baka u sigurnim rukama, a u jednom trenutku sam, valjda da malo razvedrim atmosferu, parafrazirao "Mućke" i jedan citat koji Rodni kaže za Dela kad ovaj završi u bolnici, rekavši da moja baka "neće umreti, nije ona od takvih". Ali nakon toga je nešto puklo u meni i dobio sam nezadrživ napad plača i ridanja. Njih dvojica su se bukvalno bacila na mene oborivši me na krevet na kome sam sedeo, grleći me i tešeći. Nekako sam se smirio, ali nažalost, kao što rekoh, tri dana kasnije smo dobili najgore moguće vesti. Može se reći da sam je tada oplakao, kao da sam znao šta se sprema.
Razbijanje telefona je bilo splet par neverovatnih loših okolnosti, a od tad ništa jer mi ništa nije smetalo, što bi reko onaj Crnogorac iz vica.
Kod mene obrnuto, nikada se nisam osijećao tako spokojno kao za vremena lockdowna.Ja od korone nisam sva svoja, ostarila sam za ovih nekoliko godina kao da je prošlo 10.
Razumem te, žao mi je.
Ko je Omer? Kakav helikopter, izvini ali ništa ne razumem, bio si profi vojnik?Ja kad su ubili moje ljude u helikopteru i lažno optužili Omera da je bio pijan.
Ali za to će posebno da im se sudi.
Ono sto sam hteo reci cudno je kad vidis osobu tipa Rambo (hipoteticki primer) kako place uz Lesi se vraca kuci, a desavalo se, samo sto uglavnom svi kriju takve stvari.pa onda što bi bilo čudno da neko plače na film...ja sam sela da gledam "Lesi se vraća kući", majka mi je još bila živa, ja je zovem da gledamo zajedno (volimo filmove sa decom i životinjama), dok je ona izašla iz kupatila, ja sam do tada isplakala more
https://n1info.rs/vesti/pad-helikoptera-surcin/Ko je Omer? Kakav helikopter, izvini ali ništa ne razumem, bio si profi vojnik?