- Poruka
- 42.590
eh, steta sto ne spadam u te do 35
a i ne znam ko bi mi decu pazio dok ja bazam po jevropi..

a i ne znam ko bi mi decu pazio dok ja bazam po jevropi..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da je bezbjedno najopasnije.eh, steta sto ne spadam u te do 35
a i ne znam ko bi mi decu pazio dok ja bazam po jevropi..![]()

Vodila sam jedno vrijeme instrukcije rada na računarima. Imala sam jednu vježbu u Word-u. Lekcija je bila vezana za simbole i brojeve ispred linije nabrajanja. Polaznici kursa su trebali na početku kursa napisati kratak tekst.
U životu želim da:
i nabrojati pet stavki. Imala sam tri kategorije ljudi. Prvi nisu znali šta da pišu pa su pitali mene šta oni žele. Drugi su imali želje koje su se svodile na brak, djecu, dobar posao i dobru kuću. U treću kategoriju je nažalost ušla samo jedna osoba. Napisala je da želi plivati sa delfinima, a i ostale želje su joj bile podjednako interesantne.
Zar je moguće da ljudi nemaju želje?
Zar je moguće da neko o tome nikada ne razmišlja?
), али ове су ми најбитније и желим их под хитно. 
П
Затим желим да проведем на Куби и Карибима, једно 2-3 месеца и да их лепо натенане обиђем и упознам, ван свих туристичких шема.
![]()

Ko je gazda ako nije kesa![]()

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ocu i jaaaaaa
boze kako ja otkidam na tu kubu..ali bas tako kako si opisala..a izgleda takoo nedostizno..makar u ovom zivotu![]()

blah, ja nikad nista u zivotu nisam dobila na blefА види ово....
![]()
Кариби
....али мислим да није тако недостижно. Ево јуче, неко је у некој забити на Сицилији добио на њиховом ЛОТО-у,
највећи износ у Италији у овој игри на срећу, добио 100 милиона евра...
Шта мислиш да ли је тај неко уопште могао замисли толику суму, док је куповао тикет?

Celih 21...

(bas sam idiot)

Iz ovog mi se nameću neka pitanja:
Imaju li želje veze sa maštom?
Sa inteligencijom?

A da li verujete u to da zeleci nesto,uistinu ga sebi priblizavamo?Ili je proces suprotan?
Kod mene je suprotan.Ne secam se da sam dobila nesto sto sam zelela.