U životu želim da:

• Začetnik teme Začetnik teme della
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vodila sam jedno vrijeme instrukcije rada na računarima. Imala sam jednu vježbu u Word-u. Lekcija je bila vezana za simbole i brojeve ispred linije nabrajanja. Polaznici kursa su trebali na početku kursa napisati kratak tekst.
U životu želim da:
i nabrojati pet stavki. Imala sam tri kategorije ljudi. Prvi nisu znali šta da pišu pa su pitali mene šta oni žele. Drugi su imali želje koje su se svodile na brak, djecu, dobar posao i dobru kuću. U treću kategoriju je nažalost ušla samo jedna osoba. Napisala je da želi plivati sa delfinima, a i ostale želje su joj bile podjednako interesantne.
Zar je moguće da ljudi nemaju želje?
Zar je moguće da neko o tome nikada ne razmišlja?

Па ево овако, од неких материјалних, опипљивих ствари, које могу јавно да саопштим, желим, оно што је једној
овде присутној особи пошло за руком, а то је да одгајим тигрића...:D
Затим желим да проведем на Куби и Карибима, једно 2-3 месеца и да их лепо натенане обиђем и упознам, ван
свих туристичких шема.
Желим да имам брод, бродић 8-10 метара, добро опремљен, сигуран за пловидбу, којим бих пловила највише
Дунавом, али с којим би се могло ићи и до Средоземља.

Имам ја још неких жеља (које нису за јавност :cool: ), али ове су ми најбитније и желим их под хитно.
Верујем да ако човек нешто јако жели, да ће му се то и остварити, тако је мој син интензивно желео да вози авион
и та му се жеља ових дана испунила, невероватном игром случаја... ;)

П
Затим желим да проведем на Куби и Карибима, једно 2-3 месеца и да их лепо натенане обиђем и упознам, ван свих туристичких шема.
;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ocu i jaaaaaa
boze kako ja otkidam na tu kubu..ali bas tako kako si opisala..a izgleda takoo nedostizno..makar u ovom zivotu:(

Ko je gazda ako nije kesa:)

gazda je ko ume spiskati.

Odnosno, nije bitno koliko imaš, nego kako trošiš to što imaš. Moja baba je štedila čitav život i nakupila haos puno para, ali je svega ostala željna. Jedna druga baba je čitav život trošila kao luda i to sve na zadovoljstvo. Kada je došao rat, a dinar otišao u lijepu materinu, baba je ostala bez ičega i ona druga koja je trošila je takođe ostala bez ičega. Sad, moja baba je pričala kako je ona u boljem položaju od one druge zato što je navikla da živi skromno, a ja se nekako ne mogu složiti s tim. Jedna je živjela, a druga nije i tačka. Moja baba je štedila i poslije da bi je mogli fino sahraniti, a ona druga i dalje nije štedila ništa. Obe su sahranjene.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ocu i jaaaaaa
boze kako ja otkidam na tu kubu..ali bas tako kako si opisala..a izgleda takoo nedostizno..makar u ovom zivotu:(

А види ово....:cool:
vhuyyx.jpg

Кариби

....али мислим да није тако недостижно. Ево јуче, неко је у некој забити на Сицилији добио на њиховом ЛОТО-у,
највећи износ у Италији у овој игри на срећу, добио 100 милиона евра...
Шта мислиш да ли је тај неко уопште могао замисли толику суму, док је куповао тикет?

А види ово....:cool:
vhuyyx.jpg

Кариби

....али мислим да није тако недостижно. Ево јуче, неко је у некој забити на Сицилији добио на њиховом ЛОТО-у,
највећи износ у Италији у овој игри на срећу, добио 100 милиона евра...
Шта мислиш да ли је тај неко уопште могао замисли толику суму, док је куповао тикет?
blah, ja nikad nista u zivotu nisam dobila na blef:(
i nema veze, sve ok, meni je moje milo i drago:D
ali ta kuuubaaaaaa:cry::cry::cry::cry:
ma dok ima zivota ima i nade..ko je slagao da zivot kratko traje?:D

Ja sam do pre godinu samo Bocelija slusala...
Posle presla na Bitlse...zavrsila sa Rufusom.
I ja zelim da on ne bude slep.
A sta nase zelje vrede,da se videti na takvim primerima:)
Jos zelim da Hit Ledzer nije mrtav.
Boceli-Ave Maria-neprevazidjeno!

A da li verujete u to da zeleci nesto,uistinu ga sebi priblizavamo?Ili je proces suprotan?
Kod mene je suprotan.Ne secam se da sam dobila nesto sto sam zelela.

Postoji hrpa knjiga vezanih za temu. Autori smatraju da sami oblikujemo svijet u kojem živimo, odnosno naša podsvjest. Od najdubljih vjerovanja koja su ukucana u našu podsvjest zavisi kvalitet naših života. Dakle, po tim autorima, tvoja podsvijest blokira tvoje želje i daje im negativnu konotaciju. Ovo samo prenosim, ne tvrdim.

To su teorije koje treba da nas ubede kako je nesto u nasim rukama(ako nista a ono nasa sudbina)
Ja se ne slazem.Postoje nepromenljive istine.
Zelje su neprijatelj covekov.
A Frojd je sa tim podsvesnim bas sebi olaksao posao...ubacis taj element i vise nemas naucnih problema:)

Back