Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
Znaci, fale ti krila?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam(kao i ostali)sposobna za mnogo sta, ali ne mogu da se pokrenem, sto neko napisa, ne radim na realizaciji.
Zanima me umjetnost, muzika, gluma, ...
Ali to je mastanje i tacka.
A sto se tice tih drugih zelja, gledala sam crtani koji sam obozavala kao mala,znaci prije 10 god, i pozeljela da mogu da postanem dio toga, ili da to sve dozivljavam kao kad sam bila manja...Radi se o Starli inebeskim jahacima, gdje ima sirena, vilenjaka, letecih konja, prijatelji...Eto.![]()
gde nadje tako tamnu temu? war never change...i nikada necu biti piun vlasti...
potreba? da nadjem kevu svojim buducim izrodima, barem cetri...
zelja? da budem zadovoljan...
reci mi sta na ovom svetu nije nametnuto ?
a ideje i recenice su ti pune negativnosti, ali valjda to tako treba
@della...
ne razumem ovo, ledzer, a kako mozes da trpis ono sto dolazi iznutra pa???
svi trpimo, samo biramo da li cemo da pristanemo na to uslovljavanje i manipulasanje od strane tog spoljnog uticaja...

U tome je ljepota. Sve može da se odbaci. Imam samo dva izbora: hoću ili neću. Ne moram ništa. Sve ima svoju cijenu, ali ne moram. Država može pokušati da mi nameće, ali moje je da li ću prihvatiti. Isto je i s kolektivom. Tu i tamo će se zgražavati nad mojim postupcima. Neće me razumjeti. Nešto će da me košta, ali ja biram da li sam spremna da platim cijenu za svoje postupke. To dozvoljava da se život boji i drugim bojama, a ne samo sivom. Bila sam u situaciji više puta da imam riješeno pitanje zaposlenja. Šefovi su smatrali da ću se držati gole egzistencije kao pijan plota pa su me počeli ucjenjivati. Na početku je to bilo u minimalnim razmjerama, jedva primjetno. Međutim, na prvim ucjenama se nikada ne ostaje, ekspanzija je neminovna. Nema većeg zadovoljstva od uručivanja otkaza šefu koji smatra da te drži u šahu. Košta to naravno par mjeseci potrage za novim i po mogućnosti boljim poslom, ali vrijedi. Ponovila bih to bez razmišljanja. Slažem se s tobom. Ima negativnog u priči, ali pred činjenicama ne treba zatvarati oči. Može biti drugačije i bolje. Sigurna sam u to. Ljudima je samo potrebno buđenje.

budimo realniOvo samo da potpišem.
Ti si jedna od retkih koji imaju hrabrosti da žive.![]()
Ja ne napisah svoje zelje...
Zelim da imam kosu do poda.
Zelim da zivim sama.
Zelim da ne umrem.
Zelim da ne umre niko koga volim.
Zelim da ne volim nikog osim mame i brata(i bake)
Zelim da mogu neprekidno da slusam pesmu Hallelujah,a bez slusalica(ne znam kako to da izvedem)
Zelim da zivim negde gde su sume uvek zelene.
Ne zelim nista sto moze da bude.
Zelim da se ne zaljubim nikada.
Zelim da ne rodim dete...
Ovo je nabrajanje idiotsko...
U sledecem postu dacu neke veselije i realnije zeljice![]()

trinaestipoKOliko ti je ljeta djevojko?![]()

jaooooooo
zelim da naucim da igram salsu
i flamenko
zelim da jasem konja
zelim da prepesacim pola evrope
![]()
Ja ne napisah svoje zelje...
Zelim da imam kosu do poda.
Zelim da zivim sama.
Zelim da ne umrem.
Zelim da ne umre niko koga volim.
Zelim da ne volim nikog osim mame i brata(i bake)
Zelim da mogu neprekidno da slusam pesmu Hallelujah,a bez slusalica(ne znam kako to da izvedem)
Zelim da zivim negde gde su sume uvek zelene.
Ne zelim nista sto moze da bude.
Zelim da se ne zaljubim nikada.
Zelim da ne rodim dete...
Ovo je nabrajanje idiotsko...
U sledecem postu dacu neke veselije i realnije zeljice![]()
budimo realni
ocekujmo nemoguce![]()

)kreni pa ces stici...ako imas odgovarajucu vizu, bez...i zaboravi na kucu, na godinu dve..ili nemas muda za to?
konja,idi do prve stale..samo ne znam da li si bukvalista sada ili nisi...
ples..eh..nadji densera u okolini...ili nemas muda...
a za europu, ima zanimljiv sajt pa citav tudja iskustva za pocetak, jeftina putovanja com...
ja sam citao ponesto...
Ne zvuci bezbijedno![]()