Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
pažnja pažnja
atenšn
ahtung
NE PRETERUJTE S VEŽBANJEM U PMS
uginućete od bolova ako vam se npr. upale mišići
plivanje je ok, ali bez skakanja i trčanja!

atenšn
ahtung
NE PRETERUJTE S VEŽBANJEM U PMS
uginućete od bolova ako vam se npr. upale mišići

plivanje je ok, ali bez skakanja i trčanja!

trbuh-noge-zadnjica. Nadam se da tako nesto postoji tamo kod tebe.
 trbuh-noge-zadnjica. Nadam se da tako nesto postoji tamo kod tebe. 

ili im iz bilo kog razloga ne odgovara suvise intenzivan tempo tokom vezbanja...Licno mi odgovara i mogucnost da, u nedostatku vremena, sve vezbe odradim kod kuce, bez sprava, koje i inace nisu imperativ za  postizanje krajnjih rezultata - doduse, proces je uz njihovu upotrebu nesto brzi...
 ili im iz bilo kog razloga ne odgovara suvise intenzivan tempo tokom vezbanja...Licno mi odgovara i mogucnost da, u nedostatku vremena, sve vezbe odradim kod kuce, bez sprava, koje i inace nisu imperativ za  postizanje krajnjih rezultata - doduse, proces je uz njihovu upotrebu nesto brzi...

Teretana me uzasno smara, pre sam bila upisana i kada se nateram da odem kukam od kad dodjem pa dok ne izadjem.
  Teretana me uzasno smara, pre sam bila upisana i kada se nateram da odem kukam od kad dodjem pa dok ne izadjem.   Jedino sam gotivila onaj steper ili kako se vec zove. Valjda zato sto sam mogla nesto da citam u isto vreme a i zato sto sam jedino na njemu osetila da se nesto desava, znojim se a sagorevanje kalorija pici.  :smile: Odem na trcanje pola sata, crknem, a ono sagorim manje od 100 kalorija.
 Jedino sam gotivila onaj steper ili kako se vec zove. Valjda zato sto sam mogla nesto da citam u isto vreme a i zato sto sam jedino na njemu osetila da se nesto desava, znojim se a sagorevanje kalorija pici.  :smile: Odem na trcanje pola sata, crknem, a ono sagorim manje od 100 kalorija.