У ( ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ ) ПЕНЗИЈУ СА 75 ГОДИНА

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.949
Одушевњени и одушевљене боркиње и борци против 'крезубих'у екстази ..( или под дејством екстазија )

https://www.nedeljnik.rs/u-velikoj-..._campaign=U_Velikoj_Britaniji_predlozili_odla

Шта се ово дешава са Британијом?

Немојмо се чудити .. Па Британија је ипак само настављаччица Викторијанске ере , ројало клеро капиталистичке

када је 50% популације деце у сиромачнијим слојевима умирало од рада и болести до 14 године ....

Да би живела генерација до 40-их 50-их треба обрисити све старије .. узети им имовину пензије уштеђевине ....

Балкан , Грчка ... Шпанија .. све су то експерименти великога капитала како ће поулација да с понаша када се 'притисне 'и мало 'затегне '

Популација је игноратнстка и лакнуће јој када 'пронађе' жртва која је ' крива '

Ако има неко из Британије у овом ПРЕДЕХИТНОМ стању нека пренесе уживо искуства

Poslednja izmena:
Ti misliš da je kod nas bolje? Pomera se starosna granica postepeno, ja trenutno imam još 25 godina do starosne penzije. Ali ako ukalkulišem zakonom uračunato pomeranje, ićiću za 35 godina. Samo što to kod nas ne objavljuju kao vest jer na naslovnoj strani nema mesta zbog već pomenutog naslova 'nećemo odgovoriti na hrvatsku provokaciju'

Kapitalizam se kreće ka vrhuncu - raditi za gazdu do smrti.
Socijalizam nije valjao jer je brinuo o radnicima.

И сада конзервативци британије 'мисле о радницама и радницима'

Прогласили су их 'економски неактивним '.. па да би их тргнули из летаргије која је узрок многих

кардиоваскуларних и обољења гојазности има да се недничи до 75 ....

Да се штрецну бирачи, и схвате какво благо имамо са Вучићем који НЕ ДА да наши пензоси иду са 75 у пемзиу.

Кад одговориш о суцској одлуци од 2010'те ондак да се јавиш за реч

Да се штрецну бирачи, и схвате какво благо имамо са Вучићем који НЕ ДА да наши пензоси иду са 75 у пемзиу.
pa engleska elita opstaje na vlasti samo pomocu medija, chipa, MI6.........pa joj penzionerski glasovi ne trebaju, DOK VUCICU PENZIONERI DONOSE 60 POSTO GLASOVA PA NORMALNO DA TREBA DA IH TITRA .

to je ujedno dokaz da u Srbiji kako tako demokratija funkcionise, dok engleska nikada nije ni imala demokratiju. Tamo se vlast cuva ubijanjem.....

Back