- Poruka
- 24.820
Parizer.Kako će preživeti 75 dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Parizer.Kako će preživeti 75 dana?
Možda grešim ali u tvojim rečima vidim strah na pomisao da će milion mladih Srba uzeti puške u ruke.Puno dreke nizašta. Ovo nije nikakvo služenje vojnog roka. Minimum bi trebalo biti šest mjeseci. Dva mjeseca temeljne, četiri mjeseca specijalističke obuke. Prije su ljudi bili dvije godine, mornarica tri godine vojske. Dođeš jednom kući na dopust i to ako imaš sreće. Zlatna vremena sukoba Sovjetskog Saveza i Jugoslavije!
Možda grešim ali u tvojim rečima vidim strah na pomisao da će milion mladih Srba uzeti puške u ruke.
Čitam jutros na vestima, dao crveno svetlo za uvodjene vojnog roka od čini mi se 15 septembra?
Koliko je to zaista realno? Šta vi mislite, naročito mladji do 30 godina?
Meni je lilno sve jedno dok mi plate, ali nadam se da će da mi sašiju dobru informu, treba i upkaovati mrcinu od 120 kila u informu.
Zamislite samo 12 generacija spremiti za Vojsku, pa troškovi osposobljavanja kasarni, hrana, kreveti, grejenja, WIFI, medicinska nega?
Odkale Vojsci Srbije toliko sredstava?

Da li je to opet diskriminacija muskaraca ili idu i zene u vojsku ?Kako će preživeti 75 dana?
Kakva obuka za tako malo vremena. To je glupost. To je trošak, bacanje para za uniforme za vas bezveznjake, a takvi ste svi vi mladi danas, za tako kratko vreme. Par trenirki vam je dovoljan za tu "obuku". Najbolje da spavate kod kuće i idete na obuku kao na posao.Čitam jutros na vestima, dao crveno svetlo za uvodjene vojnog roka od čini mi se 15 septembra?
Meni je lilno sve jedno dok mi plate, ali nadam se da će da mi sašiju dobru informu, treba i upkaovati mrcinu od 120 kila u informu.
Zamislite samo 12 generacija spremiti za Vojsku, pa troškovi osposobljavanja kasarni, hrana, kreveti, grejenja, WIFI, medicinska nega?
Naravno. Šuplji bataljon!Da li je to opet diskriminacija muskaraca ili idu i zene u vojsku ?
Smejali su se tako i carevi, sultani i kajzeri.
Ne ideJel 95-o godište ide na služenje vojnog roka? Zna li ko?

Hocu onda i ja u vojku bar kao kuharNaravno. Šuplji bataljon!![]()

Niko ne ide na sluzenje vojnog roka.Jel 95-o godište ide na služenje vojnog roka? Zna li ko?
izvor?Ne ideproverila sam
![]()
Ma ne plašim se služenja vojnog roka, nego od onih teta pred kojima moraš da se skineš a ona ti opipava testise.Niko ne ide na sluzenje vojnog roka.
Zvala opet izmislja.
Čitam jutros na vestima, dao crveno svetlo za uvodjene vojnog roka od čini mi se 15 septembra?
idu i one, ravnopravnost polova mora da se poštujeDa li je to opet diskriminacija muskaraca ili idu i zene u vojsku ?
Koji debil moras biti pa da im se odazoves lol. Sterati ih u kurazz.Kako će bez mobitela izdržat![]()
onda je u redu .idu i one, ravnopravnost polova mora da se poštuje
Koji debil moras biti pa da im se odazoves lol. Sterati ih u kurazz.
Kad Vucic bude sluzio i njegov sin onda sluziti.