У току потрага за хашким бегунцима

ponedeljak, 17. jul 2006.

Vlada Srbije usaglasila dokument o saradnji sa Haškim sudom

Koštunica danas u Briselu predstavlja Akcioni plan

EU očekuje jasan plan: Vojislav Koštunica i Oli Ren na nedavnom sastanku u Beogradu

Brisel, Beograd - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim sudom Rasim Ljaljić potvrdio je juče za naš list da je Vlada Srbije usaglasila tekst Akcionog plana o saradnji sa Tribunalom i da će premijer Srbije Vojislav Koštunica predvoditi delegaciju Beograda koja bi danas u Briselu trebalo da predstavi ovaj dokument. Iz Vlade Srbije saopšteno je da će premijer Koštunica u Briselu razgovarati sa ministrima spoljnih poslova Finske i Nemačke, visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Havijerom Solanom i komesarom za proširenje EU Olijem Renom.

Koštunica će, kako se navodi u saopštenju iz Vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, zvaničnicima u Briselu predstaviti Akcioni plan koji će omogućiti da se, uz partnersku saradnju sa EU završe sve obaveze prema Haškom sudu.

Да не буде после ухапсили га Николић, Вучић, Расим Љајић......

Србима ће да крене када једног дана схвате да Европа и остатак света нису Срби- па не могу да их лажу и мажу.

Orient parla, Roma scriba
"Источњаци причају, а Римљани записују"

Дакле ми сувек верујемо речима, а оно што је на папиру- нама ниеј важно.

"Јадранско море је наше" а на папиру је било Хрватско
"Црна Гора је Српска земља!"- а на папиру је писало да није

Дакле "Кумовска политика" вере на реч и пренебтрегавања закона- не пали у Европи.

КОШТУНИЦА ЈЕ ЕВРОПИ ТРЕБАО само док на папир стави да Срби смеју да се испоручују у Хаг и док укине устав Србиеј из 1990 који је говорио да СРБИ НЕ СМЕЈУ ДА СЕ ИСПОРУЧУЈУ.

Када је те две ствари обавио- више ниеј био потрбан.

Сада ће сваки НАТО-вац само да нам под нос стави закон о сарадњи са Хашким трибуналом-
"Јесте ли ви ово написали и изгласали!?"
- Јесмо, али смо мислили да вас лажемо...
- Аха, како да не!

Србима ће да крене када једног дана схвате да Европа и остатак света нису Срби- па не могу да их лажу и мажу.

Orient parla, Roma scriba
"Источњаци причају, а Римљани записују"

Дакле ми сувек верујемо речима, а оно што је на папиру- нама ниеј важно.

"Јадранско море је наше" а на папиру је било Хрватско
"Црна Гора је Српска земља!"- а на папиру је писало да није

Дакле "Кумовска политика" вере на реч и пренебтрегавања закона- не пали у Европи.

КОШТУНИЦА ЈЕ ЕВРОПИ ТРЕБАО само док на папир стави да Срби смеју да се испоручују у Хаг и док укине устав Србиеј из 1990 који је говорио да СРБИ НЕ СМЕЈУ ДА СЕ ИСПОРУЧУЈУ.

Када је те две ствари обавио- више ниеј био потрбан.

Сада ће сваки НАТО-вац само да нам под нос стави закон о сарадњи са Хашким трибуналом-
"Јесте ли ви ово написали и изгласали!?"
- Јесмо, али смо мислили да вас лажемо...
- Аха, како да не!

Ne znam o cemu ti pricas.Ko je sa kesom na glavi isporucio Milosevica i kad-da li se secas ili si zaboravio,ko je jedini pravio Djindjicu problem sto je Milosevica isporucio i na taj nacin.Ajmo sad malo po Dss-u.Niko ti ne spori da tvoj odlazak kod Tome ali nemoj sad po svima ,po zadatku.:think:Ne bi se zaletala da sam na tvom mestu. Zaboravih jos da te asociram da su ga nazivali drugim Milosevicem samo zato sto je bio ortodoksni protivnik-izrucivanja.Kada je govorio za hag da su trinaesta rupa-govorili su da je drugi Milosevic-ponizavali ga-uostalom to sto si pokazao da pise da je on potpisao-pa pise na tarabi- ali ja ne verujem jer vise nemam KOME da verujem.

Poslednja izmena:
xixixixixixixi......

Cemu li se vi pojedine jade radujete ...!!!!!

Pa da bi se sudlio ovim domacim prevarantima iz vlasti nece biti potreban Hag, samo malo dobre volje i bice "mili moji kud koji"..... ko na kolac ko pod kolac....

A ko se oseti prozvanim, verujte mi da mu ja ne mogu pomici i da zelim, sam je sebe strpao u u gomilu izgubljenu u vremenu i prostoru.....

Back