- Poruka
- 640
e kad naprave obruc onda prvi nek skine gatje pa nek ga zadnji naguzi....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Србима ће да крене када једног дана схвате да Европа и остатак света нису Срби- па не могу да их лажу и мажу.
Orient parla, Roma scriba
"Источњаци причају, а Римљани записују"
Дакле ми сувек верујемо речима, а оно што је на папиру- нама ниеј важно.
"Јадранско море је наше" а на папиру је било Хрватско
"Црна Гора је Српска земља!"- а на папиру је писало да није
Дакле "Кумовска политика" вере на реч и пренебтрегавања закона- не пали у Европи.
КОШТУНИЦА ЈЕ ЕВРОПИ ТРЕБАО само док на папир стави да Срби смеју да се испоручују у Хаг и док укине устав Србиеј из 1990 који је говорио да СРБИ НЕ СМЕЈУ ДА СЕ ИСПОРУЧУЈУ.
Када је те две ствари обавио- више ниеј био потрбан.
Сада ће сваки НАТО-вац само да нам под нос стави закон о сарадњи са Хашким трибуналом-
"Јесте ли ви ово написали и изгласали!?"
- Јесмо, али смо мислили да вас лажемо...
- Аха, како да не!
 Ne bi se zaletala da sam na tvom mestu. Zaboravih jos da te asociram da su ga  nazivali drugim Milosevicem samo zato sto je bio  ortodoksni protivnik-izrucivanja.Kada je govorio za hag da su trinaesta rupa-govorili su da je  drugi Milosevic-ponizavali ga-uostalom to sto si pokazao da pise da je on potpisao-pa pise na tarabi- ali ja ne verujem jer vise nemam KOME da verujem.
Ne bi se zaletala da sam na tvom mestu. Zaboravih jos da te asociram da su ga  nazivali drugim Milosevicem samo zato sto je bio  ortodoksni protivnik-izrucivanja.Kada je govorio za hag da su trinaesta rupa-govorili su da je  drugi Milosevic-ponizavali ga-uostalom to sto si pokazao da pise da je on potpisao-pa pise na tarabi- ali ja ne verujem jer vise nemam KOME da verujem.Spojio sam 4 identične teme i zalepio ovu.

Da parafraziram Rasima Ljajica:Ne trazimo njega nego sve u vezi njega

A šta ti imaš protiv?
Rusija izroka Gruziju,
Amerika izroka Irak,
Kina izrešeta Tibetance...
Može im se!
A mi smo kita u svetskim razmerama sa nadom da smo još uvek neko mudo za Balkan pa...
U sledecu godinu bez zlocinaca! Pa da krenemo ispocetka, bez hipoteka koje su drugi uzimali u nase ime.
Nema od toga ništa... I posle Haga biće novih ucena.

Ne verujem da na iste mislimo.Ja samo mogu da dodam amin !
Da napokon vidim pljackasa banaka i probisveta koji se lazo predtavlja za predsednika u debeloj ladovini iza resetaka.
ali pre toga :
VRACAJTE PARE BITANGE !!!
Ne verujem da na iste mislimo.
Nema od toga ništa... I posle Haga biće novih ucena.
Ja nemam problem da kazem da je mladic kriminalac, da je dabic david karadzic kriminalac. A ti sta kazes?Mislimo mi na iste, samo sto ti to nesmes ni da pomislis da javno kazes... sta znas mozda te izbace iz neke lopovske druzine pa posle zbogom i dzabano i parice....