- Poruka
- 640
e kad naprave obruc onda prvi nek skine gatje pa nek ga zadnji naguzi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Србима ће да крене када једног дана схвате да Европа и остатак света нису Срби- па не могу да их лажу и мажу.
Orient parla, Roma scriba
"Источњаци причају, а Римљани записују"
Дакле ми сувек верујемо речима, а оно што је на папиру- нама ниеј важно.
"Јадранско море је наше" а на папиру је било Хрватско
"Црна Гора је Српска земља!"- а на папиру је писало да није
Дакле "Кумовска политика" вере на реч и пренебтрегавања закона- не пали у Европи.
КОШТУНИЦА ЈЕ ЕВРОПИ ТРЕБАО само док на папир стави да Срби смеју да се испоручују у Хаг и док укине устав Србиеј из 1990 који је говорио да СРБИ НЕ СМЕЈУ ДА СЕ ИСПОРУЧУЈУ.
Када је те две ствари обавио- више ниеј био потрбан.
Сада ће сваки НАТО-вац само да нам под нос стави закон о сарадњи са Хашким трибуналом-
"Јесте ли ви ово написали и изгласали!?"
- Јесмо, али смо мислили да вас лажемо...
- Аха, како да не!
Ne bi se zaletala da sam na tvom mestu. Zaboravih jos da te asociram da su ga nazivali drugim Milosevicem samo zato sto je bio ortodoksni protivnik-izrucivanja.Kada je govorio za hag da su trinaesta rupa-govorili su da je drugi Milosevic-ponizavali ga-uostalom to sto si pokazao da pise da je on potpisao-pa pise na tarabi- ali ja ne verujem jer vise nemam KOME da verujem.Spojio sam 4 identične teme i zalepio ovu.

Da parafraziram Rasima Ljajica:Ne trazimo njega nego sve u vezi njega![]()

A šta ti imaš protiv?
Rusija izroka Gruziju,
Amerika izroka Irak,
Kina izrešeta Tibetance...
Može im se!
A mi smo kita u svetskim razmerama sa nadom da smo još uvek neko mudo za Balkan pa...
U sledecu godinu bez zlocinaca! Pa da krenemo ispocetka, bez hipoteka koje su drugi uzimali u nase ime.
Nema od toga ništa... I posle Haga biće novih ucena.

Ne verujem da na iste mislimo.Ja samo mogu da dodam amin !
Da napokon vidim pljackasa banaka i probisveta koji se lazo predtavlja za predsednika u debeloj ladovini iza resetaka.
ali pre toga :
VRACAJTE PARE BITANGE !!!
Ne verujem da na iste mislimo.
Nema od toga ništa... I posle Haga biće novih ucena.
Ja nemam problem da kazem da je mladic kriminalac, da je dabic david karadzic kriminalac. A ti sta kazes?Mislimo mi na iste, samo sto ti to nesmes ni da pomislis da javno kazes... sta znas mozda te izbace iz neke lopovske druzine pa posle zbogom i dzabano i parice....