U susret 9. Martu

10-ог марта око 10 сати седео сам са другом у кафани "Тихи Дон" и варио вињак, а маторци око нас лају ли лају. Одједном, мој друг скаче на сто поред и једном лику разбија пивску флашу о главу и ту крене класична кафанска туча.
Усред ове гунгуле упада власник кафане (4 године Голог отока) и дере се на све госте - " Мамицу вам вашу, када дође славна црвена армија и једне и друге ће закопати 2 метра у земљу".
Туча престаде и сви почеше да се смеју, само је неко прокоментарисао " Јбт, овога ни Голи оток није променио"...
Једна анегдота из тих времена.

Sve politicke stranke imaju 90% identicne programe (rast ekonomije, investicije, socijala....) ko je tu od koga sta usvojio?
postoje neka opsta mesta a nacionalna sloboda i socijalna pravda su upravo ta mesta.....nisi ogranicen kao mrgud pa da to ne znas
Слажем, али не подразумева свако исто у те 2 ствари, а метални орао ми јасно говори на шта се конкретно мисли (Србија Србима?).
10-ог марта око 10 сати седео сам са другом у кафани "Тихи Дон" и варио вињак, а маторци око нас лају ли лају. Одједном, мој друг скаче на сто поред и једном лику разбија пивску флашу о главу и ту крене класична кафанска туча.
Усред ове гунгуле упада власник кафане (4 године Голог отока) и дере се на све госте - " Мамицу вам вашу, када дође славна црвена армија и једне и друге ће закопати 2 метра у земљу".
Туча престаде и сви почеше да се смеју, само је неко прокоментарисао " Јбт, овога ни Голи оток није променио"...
Фалила вам је та Црвена армија да вам игра казачок по главуџама. ;)

Legenda :super:

Уместо да је српска националистичка младеж отишла да брани оно чега су јој пуна уста, она се фенсерисала по Београду и пружила свој херојски допринос борби против бољшевика. :roll:
Тог 9.марта још није почео рат у Југославији а касније је велики број људи са тог протеста било на ратиштима. Управо се фенсерисала та комунистичка омладина, деца војних лица и слични, који су избегавали да служе војску.

Српства су вам пуна уста увек била, а уствари сте мишеви.
Никад ми нису била пуна уста СрПства, ко су ти Српови?...:lol:

Ајооој буразеру колики си ти паћеник...

Ладно си се ухватио за то што је човек прогутао пар слова (вероватно при брзом куцкању) и то приказујеш као неписменост?! :eek:

Ти бре не знаш ни запету да ставиш тамо где треба.
Није прогутао пар слова већ више од тога, а и глупе је коментаре остављао.

"
- Не вјерујеш да су нам Енглези пријатељи?
- Никоме ја више, братац си мој, не верујем. Сумњам у себе ни у оно што ја мислим да не могу да закунем. Продаће нас јачему, главни победник ће да поставља услове.
- Али, брате Митре, пола Русије је заузето. Енглеска и Америка су цијеле, на ногама.
- Да је и сва покољена, опет бих ти ово исто данас говорио. Нама, нити је када било, без Руса побједе. Готово је, готово, мијења се царство, брате Нићифоре ! "

" Наша је највећа несрећа у томе што, изгледа, наши највећи душмани говоре нашим језиком", записао је, прије неки дан, прота Нићифор

.... Преузето из књиге "Нож" - Вука Драшковића....

Овако је писао исти човек који је почео да прави срања по Београду док су нас усташки и балијски душмани почели клати. Ово је писао човек који се данас заједно са Чедом залаже за независно Косово, ЕУ, НАТО пакт !

Ako govorimo o 9.martu onda je besmisleno da da se sve pretvara u priču o sadašnjim odnosima u partijama.
Nije mi jasno da li se ovde radi o nekom blesnom stanju amnezije ili je većina ljudi ovde videla 9.mart samo kroz prizmu televizijskog ekrana.
Kakve veze imaju sa 9.martom radikali,Šešelj,demokratska opozicija i slični,kada su oni bili protiv ili uzdržani tog 9.marta?
I ne samo 9.marta nego i kasnije.Bez obzira na pokušaj "pacifikacije" kroz Terazijsku česmu,sledeće godine je na godišnjicu ispred Hrama čitava demokratska opozicija,nevladin sektor i "urbani" intelektualci stajala pred vratima Narodne biblioteteke i čekala da vidi šta će policija da uradi,potpomugnuta milicijom Krajine koja je u patrolirala gradom par dana pre 9.Tek kada se pošlo u velokoj povorci do Saborne crkve i oni su se priključili ,da bi se videlo da učestvuju,a grad je bio gotovo pust.Veliki deo onih koje je Sergijan spominjao su bili po kućama ili kafanama,a kukali su i onda i posle protiv Miloševića.
To su bili i onda i sada oni kojima je smetao Milošević,a ne sistem,jer su se u tom sistemu "snalazili".Hajde da prestanemo da se lažemo.Prošlo je dovoljno vremena.

Тог 9.марта још није почео рат у Југославији а касније је велики број људи са тог протеста било на ратиштима. Управо се фенсерисала та комунистичка омладина, деца војних лица и слични, који су избегавали да служе војску.
Па није, али сте ви херојска младежи Сербска били спремни да зубима кољете црвене и црне усташе!

Ви сте моји хероји, данашња младеж Сербска ће хранити своју херојску душу вашим делима. Авај! :worth:

Никад ми нису била пуна уста СрПства, ко су ти Српови?...:lol:
:lol: Хохохохохохо... памети наша. Зашто ти некоме причаш o писмености?

Ако је корен речи именица "срп" онда је присвојни придев "српов", ако је у питању множина онда "срповски", али узалуд причати некоме ко се стиди савршенства свог језика. :manikir:
Није прогутао пар слова већ више од тога, а и глупе је коментаре остављао.
Твоји коментари су препуни мудросерства... овај мудрости, да, да... мудрости. :aha:

Какве везе има Вучић са овом причом???
Поставио си паралелу између Слобе и Вука

сабери се...ово је било тоје питање

Original postavio Maršalov Prijatelj
Jedino što je zajedničko izmedju Vuka Draškovića i Slobodana Miloševića je činjenica da imaju žene iz pakla

мајку му...ваљда можеш да останеш сконцентрисан на оно што си сам започео?

хајде врати се на тему коју си сам поставио....не скрећи а о свему осталом можемо да причамо када год пожелиш

E ako ćeš mi ti objašnjavati onda bolje da svratim do Brankovog mosta i da kažem - razočarah se u ljude....
Pa pogledaj šta si sve do sada pisao, mislim kako te nije sramota da mi se obratiš?

Poslednja izmena od moderatora:
I još nešto oko onoga,"bili su protiv Miloševića",naravno da smo bili protiv Miloševića,ali i protiv Stambolića i bilo koje njihove frakcije,protiv Autonomaša iz Vojvodine,sa Kosmeta,iz Raške oblasti i bilo kojih drugih prikrivenih ili otvorenih srbomrzaca.

Па није, али сте ви херојска младежи Сербска били спремни да зубима кољете црвене и црне усташе!

Ви сте моји хероји, данашња младеж Сербска ће хранити своју херојску душу вашим делима. Авај! :worth:

:lol: Хохохохохохо... памети наша. Зашто ти некоме причаш o писмености?

Ако је корен речи именица "срп" онда је присвојни придев "српов", ако је у питању множина онда "срповски", али узалуд причати некоме ко се стиди савршенства свог језика. :manikir:

Твоји коментари су препуни мудросерства... овај мудрости, да, да... мудрости. :aha:
Ма, шта ти знаш о србском језику....:lol:

А хвала за то што сам твој херој. :hvala:

Ма, шта ти знаш о србском језику....:lol:
Правопис свакако боље од тебе.
А хвала за то што сам твој херој. :hvala:
Ти си ми негде у рангу Калимера и Лалинеа, ако се потрудиш можда се и приближиш Екшнмену.

Да стигнеш Спајдермена треба мало више да се потрудиш.

Комшо спрдам се ја мало.

;)

Ко ти је тај на аватару?

Рече неко ко пише са свог 15. клона. :roll:

Boki ko li te toliko tolerise?

Prilozi

• cobanica2.jpg
    cobanica2.jpg
    4,3 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena od moderatora:
Правопис свакако боље од тебе..
Не знаш, ипак.

Ти си ми негде у рангу Калимера и Лалинеа, ако се потрудиш можда се и приближиш Екшнмену.

Да стигнеш Спајдермена треба мало више да се потрудиш.
Значи, ти се клањаш Калимеру, Лалинеу и Екшмену?!..:rotf:

nisam tebi ni rekao...vec onom nedonoscetu
Ма одговор на ову поруку:
??????????
какав национал социјализам?
дај, не лупај
Zelja

Branislav Zeljkovic Zelja
Лака му земља.
Значи, ти се клањаш Калимеру, Лалинеу и Екшмену?!..:rotf:
О не...

Управо си пао на ниво багз-банија...

Ајде пробај у наредним постовима да се дигнеш до Зеке Роџера, али не обећавам да ћеш успети да се уздигнеш више од нивоа зеца.

Back