Baby Kate
Aktivan član
- Poruka
- 1.848
Ona predstavlja simbol dominirajuce muske kontrole nad zenama.
Umesto znanja o toksicnosti kozmetike i kozmetickih sredstava, zene vide roze mashnu i kupuju proizvod.
Znači, muškarci su stvorili roze mašnu da bi dominirali ženama, a žene ko ovce kupuju toksične proizvode zato što im muškarci ne dozvoljavaju da dođu do informacija o štetnosti istih.
Ovo bi mi bilo smešno, da ne mislim da imaš problem.
Industrija raka, preko svog laznog autoriteta i globalne dominacije, je uspela, ne samo da maksimalno ispljuje sve altrnativne metode, vec i da skoro sve koji ih praktikuju obelezi kao kriminalce. Ova podla taktika efikasno drzi zene u neznanju i podalje od bilo kakvog pokusaja nekog alternativnog metoda, dok se istovremeno glavesinama farmaceutskih korporacija u dzepove slivaju pare od svake ture hemoterapije, radioterapije ili operacije prepisane radi tretiranja simptoma raka dojke.
Kad smo već kod provereno dobrih alternativnih metoda, poznato ti je verovatno da je Mičio Kuši najveći svetski autoritet u svetu makrobiotike, koji se decenijama uspešno bavi lečenjem najtežih bolesti putem određivanja vrsta namirnica koje se unose u organizam, količine istih, uz posebne prirodne načine njihovog pripremanja.
Njegova žena, Evelin Kuši, autor je brojnih zbirki recepata, sa detaljnim opisima pripreme hrane, i pojašnjenjima kako koja namirnica utiče na organizam.
Ti kuvari su razvrstani prema bolesti koju treba tretirati.
A onda je jednog dana Evelin Kuši umrla od raka creva.
Pre toga se lečila, između ostalog i hemioterapijom.
S druge strane, svaki konvencionalni onkolog će te uputiti na gomilu namirnica, koje imaju antikancerogena svojstva, objasniti zbog čega je dobra cvekla a zbog čega kelj, šta mora da se jede više, šta umereno, a šta nikako, koje namirnice da jedeš do besvesti za vreme hemioterapije baš zato što su antioksidanti, itd...
Da ne govorimo još o tome da nijedna jedina žena ne bi umrla od raka dojke kada bi išla na mamografiju jednom u godini dana.

ops:

boli me glava od ovoliko paranoje na jednom mestu...ne znam kako ljudi imaju zivaca da se bakcu ovim a postavljac kako ima skrupula da upucuje zene da se ne lece i ne preventuju bolest.