U susret 8. martu

• Začetnik teme Začetnik teme fiend
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona predstavlja simbol dominirajuce muske kontrole nad zenama.
Umesto znanja o toksicnosti kozmetike i kozmetickih sredstava, zene vide roze mashnu i kupuju proizvod.

Znači, muškarci su stvorili roze mašnu da bi dominirali ženama, a žene ko ovce kupuju toksične proizvode zato što im muškarci ne dozvoljavaju da dođu do informacija o štetnosti istih.
Ovo bi mi bilo smešno, da ne mislim da imaš problem.

Industrija raka, preko svog laznog autoriteta i globalne dominacije, je uspela, ne samo da maksimalno ispljuje sve altrnativne metode, vec i da skoro sve koji ih praktikuju obelezi kao kriminalce. Ova podla taktika efikasno drzi zene u neznanju i podalje od bilo kakvog pokusaja nekog alternativnog metoda, dok se istovremeno glavesinama farmaceutskih korporacija u dzepove slivaju pare od svake ture hemoterapije, radioterapije ili operacije prepisane radi tretiranja simptoma raka dojke.

Kad smo već kod provereno dobrih alternativnih metoda, poznato ti je verovatno da je Mičio Kuši najveći svetski autoritet u svetu makrobiotike, koji se decenijama uspešno bavi lečenjem najtežih bolesti putem određivanja vrsta namirnica koje se unose u organizam, količine istih, uz posebne prirodne načine njihovog pripremanja.

Njegova žena, Evelin Kuši, autor je brojnih zbirki recepata, sa detaljnim opisima pripreme hrane, i pojašnjenjima kako koja namirnica utiče na organizam.
Ti kuvari su razvrstani prema bolesti koju treba tretirati.

A onda je jednog dana Evelin Kuši umrla od raka creva.
Pre toga se lečila, između ostalog i hemioterapijom.

S druge strane, svaki konvencionalni onkolog će te uputiti na gomilu namirnica, koje imaju antikancerogena svojstva, objasniti zbog čega je dobra cvekla a zbog čega kelj, šta mora da se jede više, šta umereno, a šta nikako, koje namirnice da jedeš do besvesti za vreme hemioterapije baš zato što su antioksidanti, itd...

Da ne govorimo još o tome da nijedna jedina žena ne bi umrla od raka dojke kada bi išla na mamografiju jednom u godini dana.

Kao sto je svima poznato, kroz celu istoriju, u skoro svakoj kulturi i na svakom kontinentu zene su bile u podredjenom polozaju u odnosu na muskarce, uskracivana su im znanja i saznanja koja bi ih obrazovala i oslobodila. Drzanje zena u neznanju je dugo vremena bio nacin na koji su muskarci imali kontrolu nad zenama i drzali ih kao privatno vlasnistvo. Od starog Rima pa do 19-20. veka zene su smatrane gradjanima drugog reda i namerno im je uskracivano pravo da dodju do informacija koje bi im omogucile da steknu vise kontrole nad svojim zivotima. Muskarci su sve drzali u svojim rukama.

Danas je stanje prividno drugacije, zene su slobodne, samostalne, odlucuju same o svojim zivotima...i zdravlju. Medjutim, sustinski se nista nije promenilo, i danas muskarci koriste iste taktike za kontrolu zena istovremeno pretvarajuci se da im sluze. Rec je o industriji raka, koja besomucno i bezobzirno eksploatise zenska tela zarad profita farmaceutskih korporacija, a istovremeno uskracuje zenama pravo i dostupnost informacija koje bi im omogucile izbegavanje (izlecenje) raka dojke(i drugih vrsta raka, naravno).
ja sam procitala dovde i bilo mi je dosta. muskarci stoke jedene neiznivljene :evil:

A ti si je procitao pa znas zasto je napisala, jel da? Dokle ce li se javljati ovakvi slepci koji nista osim skolskih udzbenika nisu procitali?
Znash za koga se najvishe pishu takve knjige? Teorije zavere, sva ta ezoterija, pseudofilozofija, itd itd... Pa bash za likove kojima su shkolski udzhbenici bili preteshki.

Nadjesh gomilu slabo obrazovanih, ili one koji su promashili profesiju, sazhvacesh im neku uzbudljivu prichu ko iz filma, bacish poneki struchan termin (da niko nishta ne posumnja), i eto tirazha, eto napaljenih sledbenika da otvaraju i teme po forumima... Ubedjeni su kako su se sad obrazovali, kako znaju neshto vishe od "obichnih smrtnika"... tripuju da su "nezavisni intelektualci"... imaju o chemu da prichaju prijateljima posle slavskog ruchka, u svakom sluchaju...

Nadjesh gomilu slabo obrazovanih, ili one koji su promashili profesiju, sazhvacesh im neku uzbudljivu prichu ko iz filma, bacish poneki struchan termin (da niko nishta ne posumnja), i eto tirazha, eto napaljenih sledbenika da otvaraju i teme po forumima... Ubedjeni su kako su se sad obrazovali, kako znaju neshto vishe od "obichnih smrtnika"... tripuju da su "nezavisni intelektualci"... imaju o chemu da prichaju prijateljima posle slavskog ruchka, u svakom sluchaju
...ili neopreznim musterijama koje zalutaju u njihovo taksi vozilo...

a ako neko samo pokusa da uljudno raspravlja sa njima, ono argumenti, opsta znanja i informacije dostupne svima, nakon prve recenice naivnog diskutanta prica prelazi na uvrede i "vi ste protiv mene luconose velike istine"

A to je ujedno sve sto mozes...

Nije lepo da nekom ko pokušava da ostavi pušenje trabunjaš kako ne treba to da uradi jer pušenje nije štetno... Ona tema je otvorena sa ciljem da se ljudi međusobno ohrabruju...
A koliko vidim jedino što ti možeš je da negiraš sve što stigneš sa nekim minimalnim znanjem pokupljenim iz sumnjivih izvora...

ja sam procitala dovde i bilo mi je dosta. muskarci stoke jedene neiznivljene :evil:

Си видла? Слутила сам ја да они кују заверу против нас...а сад ми је тек пукло пред очима! Скотови оће да нас потамане да би они стално држали даљински у рукама и да не би морали да се купају сваки дан!!! :twisted:

Завера светских размера...
ЦИА, снајка, ЦИА!!! :idea:

Hellen bre, čekamo te ko ozebo sunce na temi o oblačenju!

bug.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back